Отговори
# 645
Добър ден Hug
Да сложа аз от моята закуска

И да Ви пожелаем спокоен и усмихнат ден, за мен се очертава натоварен,но важното е да сме здравички Peace
ИИИ за мен най-после е "свети Паралей", днес ще ме коронясват отново и с това ще олекна с 130 лв,ама няма начин!
Чакам да пишете ей Naughty
Целувки Heart Eyes

# 646
Ох, в тая жега се скапвам направо ...  Tired

Ходихме за сандалки, взех му едни много симпатични за 17 лв., доволна съм.  Peace
Вчера следобяд за сефти излязохме навън с повече деца и мойто полудя! Всички играчки бяха опипани, то не буташе коли, колички, топки, направо станах разногледа по едно време. Добре, че една от майките беше така любезна да му подари една момичешка количка за бутане, много е щастлив и само си я бута!  Mr. Green

Дано всички сте здравички и весели!  Hug

# 647
...
Добре, че една от майките беше така любезна да му подари една момичешка количка за бутане, много е щастлив и само си я бута!  Mr. Green
...

Simple Smile да ти кажа и Валентин проявява голям интерес към тези колички, особено, ако е с кукла вътре. Така гони едно момиченце на площадката, викайки бебе бебе. Чудя се дали няма момчешки варианти, виждала съм сини, ама не е ли смешно момче с количка  Thinking Макар че какво пък- нали ще го възпитавам като съвременен мъж  Wink

# 648
...
Добре, че една от майките беше така любезна да му подари една момичешка количка за бутане, много е щастлив и само си я бута!  Mr. Green
...

Simple Smile да ти кажа и Валентин проявява голям интерес към тези колички, особено, ако е с кукла вътре. Така гони едно момиченце на площадката, викайки бебе бебе. Чудя се дали няма момчешки варианти, виждала съм сини, ама не е ли смешно момче с количка  Thinking Макар че какво пък- нали ще го възпитавам като съвременен мъж  Wink

Оооо, и удома битува тази мания от 5 години даже  Crazy  Laughing Какво им пречи на децата? Те не влагат такъв сексистки смисъл. На тях просто им харесва, а аз не виждам нищо лошо в това.

# 649
Софи, нещо ТАКОВА мисля, че ще му хареса. Аз щях да търся да купувам, но вече няма смисъл. Просто искат нещо да бутат според мен, не че трябва да е точно момичешка количка.
Бобо обича и да я катурне и да върти колелцата.  Peace

# 650
Привет!

Малко на патерици, но държа да честитя:

Лори, честит рожден ден! Бъди все така позитивна, много любима и щастлива мама и жена!  bouquet

Честита годишнина, Бобчо! Много радости. любов и щастие ви желая!  bouquet

Честито и на всички малки и големи Борислави, Борковци, малката сладка Борянка Heart Eyes и всички, които празнуваха!

Софи, дано си прекарала добре в санаториума, и най-вече да е било полезно!

Лена и Софи, нормални са тези моменти, когато човек не е сигурен накъде да поеме. Но всеки избор е най-добрия, когато е направен с желание. Пожелавам ви да намерите своя път и да вървите по него  с радост! Heart Eyes

Успях да се справя със системата на детските градини. Лизито вече е в "онези" списъци, но да видим класирането Naughty

Булче, уелком бек! Дано да се възстановиш бързичко и да ни озаряваш с доброто си настроение.

За колички за бутане - имаме един лъв на Фишер прайс, който после става и количка за бутане с крачета. В началото беше голям хит, сега се присеща за него рядко. Купих и го, защото не спираше да влачи столовете по пода, а това не ми беше любимо нейно занимание.  Crossing Arms

# 651
Аз съм виждала много момченца да бутат точно момичешки колички със кукла вътре,и какво от това Thinking
Това е играчка за всички дечица, синът ми като беше на тази възраст също буташе и им бяхме купили и на момченцата в яслата Peace
Сега предстои да купуваме на Борянка Simple Smile
Хич да не ви дреме,кой както иска да го приема Peace
Сега съм в дилема, да подстригвам ли Буби нула номер или не newsm78
Косичката й е много неравномерна и като пух,но пък не ми се мисли как ще рева и ще свикна да я гледам остригана, та съм в голяма чуденка,вие какво ще ме посъветвате?
Другата причина е да си мисля за тази стъпка,е че страшно се изпотява,а не ми се мисли като започнат големите жеги,мисля след кръщането да я клъцнем,но сърце не ми дава ooooh!

# 652
Косичката й е много неравномерна и като пух,но пък не ми се мисли как ще рева и ще свикна да я гледам остригана, та съм в голяма чуденка,вие какво ще ме посъветвате?

Моля ти се, Наденце, не я подстригвай!  Praynig
Толкова е нежничка и сладка. Нашата фризьорка каза, че това за подстригването нула номер и сгъстяването на косата не било вярно!

# 653

Моля ти се, Наденце, не я подстригвай!  Praynig
Толкова е нежничка и сладка. Нашата фризьорка каза, че това за подстригването нула номер и сгъстяването на косата не било вярно!
И аз така знам. Наденце, късо подстригана ще и е добре в горещините. Hug

# 654
Що пък количката да е момичешка? Тези момченца татковци няма ли да станат някой ден и да бутат своите бебета? Аз не го свързвам по този начин, ако толкова ви притеснява вземете в зелен или син цвят и готово Simple Smile Краси също много и се радва и я бута напред -назад, милва куклата и казва нани.  hahaha  Имайте предвид обаче, че тя от бързане първия път и количката лека падна напред и си ожули палците, както беше хванала дръжката, но после бързо схвана.

Наде, ако си има ген за гъста косичка тя ще си бъде такава, ако ли има ген за редичка 100 пъти да я острижеш 0 номер, пак ще си е рядка. Най-добре подстрижка с цел да и леко на главичката или да изравниш прическата, ама чак 0 номер Confused

# 655
Лили, какво говориш, мен вече ме е страх да го пускам в парка - лети към чуждите вещи, взима и заминава, някои майки казват "Няма проблем, нека си поиграе", но други са като съблезъби - гледат и мълчат, а той най се тръшка, когато го взема от нещо. Способен е един час да се дере след това, доказал ми го е! Ние също бутаме колички - малки големи, всякакви - с бебета, без бебета, ама истински бебета, не кукли. Хваща се и се тръшка, ако и някой друг бута, страшна работа сме, своеволен и инат Mr. Green
Наде, подстрижи я късичко, нула номер вече не е на мода. Ние си взехме машинка, за да подравня Явор, че след последното подстригване в банята съм го нарапала .... Но ще сложа 2-ри или 3-ти номер, няма до кожа. Момичетата са ти казали - гъстотата на косата си е до ген!
А моя гладник види ли някой да яде - ходи и му отнема храната. Днес даже взе на едно момиченце от геврека - лети и да го вземе целия, детето му отчупи парче, взе го, ама седи и гледа нейното, ахаа и да и го вземе. Ей, срам ме хвана, а до преди това си беше изял второто от кухнята и яде от пицата на една приятелка .....

# 656
Здравейте,отдавна не съм писала,не мога и да ви прочета,в края на седмицата заминаваме на село при нашите и се надявам там да имам повече свободно време,иначе ние сме добре,но отказваме храна и то всякаква,много зор ми идва ,бях забравила какво е  Twisted Evilвече ходим,ноооо си търсим ръчичката и то винаги ,кажете ми че има и други такива прохождащи имам чувството ,че е залепена за ръката ми,вика и плаче като я пусна,застава като път и протяга ръце Crossing Armsправихме питата,стана много вкусна и пухкава,и торта правих,в фейса качих малко снимки,за тук са ми големи Rolling Eyesхвана паричките и докторската слушалка като повечето тук дечица Peaceднес купихме триколка на бертони и май й харесва и дървена люлка за село,утре другите подробности и малко и за мен почивка,нямам търпение вече някой да ме смени,а майка ми работи в детска градина учител и ще я взима да свиква с децата,че сме много стеснителни,все в скута ми дреме #Crazyза другото да се похваля-ще подписваме с ММ на 16/06 Peaceи кръщене през август,много искам да пиша още,но става дълго Thinking
Много праници и поводи съм изтървала-винаги знайте че ви мисля и съм с вашите проблеми и радости Hug Hug Hug
за Гери-радвам се,че си добре и бързо да се възставовяваш Peaceти си силна и смела жена,за пример на такива като мен  ooooh!

# 657
Еййй, ще си имаме булка!  Heart Eyes

Моят дивак, още не ми се е тръшкал така по улицата, но никога не е късно.  Peace
Много обича да ходи в магазини, аптеки и да разглежда. Вчера в нашата аптека започна да чопли една лепенка на пода, много беше впечатлен!  Mr. Green

# 658
Драстиии Heart Eyes
На патеричка честито на вчерашните именици!!!!  Hug Hug Hug  Heart Eyes
Булче хайде чакаме те на живо от Варна вече  Hug Или да цитирам Симо " ааааййдииии тъка тъка тъка"
Радвам се, че Лорис няма вече температура Hug
Нещо пак не смогвам с всекидневието, ама как да е  Rolling Eyes Чета ви тука и си кимам наум...и мойто ходи по децата да им дърпа играчките...и мойто се тръшка, като не му стане работата...рови да търси боклуци, търкаля се в пясъка, ходи без посока, най-вече към улиците, стълбите, копривата (и това имаме в градинката до нас!)...та какво ли да ви разправям...ааа мога да го похваля  Blush вече качва истински стълби (т.е. високи, не бордюри) без да лази, без да се хваща никъде, като голям човек  Heart Eyes
Колички също бута...аз също имам предрасъдък да бута розови колички за кукли...макар че осъзнавам, че е супер глупав предрасъдък WhistlingТа някой ми каза, че имало колички, тип пазарски...може такава да му взема.
Още му треперя да не хване моя вирус, че се оказа доста проклет вирус, още се влача и хич не съм добре, чак за АБ се замислям...ама няма още.
По темите...аз нали постоянно постригвам Симо и съм по принцип за, особенно през жегите, но все пак Симо не е дама Mr. Green
Лена и Софи и на мен ми е болно място туй, направо не искам да се замислям. Постоянно на заден план ми е мисълта, че оставих супер добро бъдеще откъм професионална реализация за сметка на мъж, семейство и още куп други нематериални неща. И съм убедена, че е било правилното решение, но винаги идва момента, в който се колебая дали не е могло да имам всичко накуп, вместо да се откажа от едното за сметка на другото...ама май не може да имаш всичко, такъв е животът, подла работа Mr. Green
Оф и преди съвсем да се разфилософствам, да ида да се опъна малко, че Симо ще става скоро...цунки от мен и хубаво да си изкарате остатъка от деня Hug Hug Hug
Ааа сега чета за Янчето  Hug Hug Hug Браво, честито, ще чакаме снимки Flutter

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 15:45 от Zelda S

# 659
  • София
Аз съм виждала много момченца да бутат точно момичешки колички със кукла вътре,и какво от това Thinking
Това е играчка за всички дечица, синът ми като беше на тази възраст също буташе и им бяхме купили и на момченцата в яслата Peace
Сега предстои да купуваме на Борянка Simple Smile
Хич да не ви дреме,кой както иска да го приема Peace
Другата причина е да си мисля за тази стъпка,е че страшно се изпотява,а не ми се мисли като започнат големите жеги,мисля след кръщането да я клъцнем,но сърце не ми дава ooooh!

Мен така са ме поостригали на годинка и малко, като гледам снимките си- кошмаааааааааааааар! Файда върху растежа на- йок, а и май ми са се появили пъпчици от жегите. Поостриган или не, пак се потиш, поне имаш някакъв буфер между кожата на главата и околната среда.

Общи условия

Активация на акаунт