и ние сами си обикаляхме пустите градинки, няма кой да те напсува, няма кой да сипе пясък по главата на Симето, да му дръпне някоя играчка....голяма пустота 
Още не мога да повярвам какъв късмет имахме. От 33 място, се придвижихме до 11- то от 13 свободни места. Как стана номера не знам, а и не питам. В петък ще си взема отпуск и ще отидем да го запишем. 

Днеска се опитах да седна на едно кафе с приятелка, оставихме го да тича където си иска,щот е пршеходна зона...е познайте - първо се набута в един магазин и го няма сума си време - аз викам - е няма да ставам да видя кога ше се покаже..е няма и няма, по едно време една от продавачките го води за ръка и ръфа кренвирш му дали
После влиза в домашни потреби и излиза с една четка за тоалетна чиния и бегом към площада - мина 100 метра, даже ми се изгуби от погледа, ама хич не му дреме - аз търча вече да го връщам...абе така по цял ден 

Много сладка грешка по инерция!
Всички ваксини леко да ви минат! 

:
Нали съм маниакална и не мога да пиша без да съм чела, а като знам колко съм назад след празниците, не се и захващах - и... така - затворен кръг! 
А и ММ като е тук, пък съвсем, защото и двамата ползваме компютъра, или излизаме и така...
Дано съвсем скоро да си съвсем здрава и като нова!! 
Сега чакам нов сезон наесен!

Честно казано, отдавна отлагам нови очила и е крайно време... Тези дни ми се възпали едното око, а аз все с лещи ходя и ползвам едни много стари и скапани очила, та без очила за по улиците беше доста сложно...

Препоръчани теми