Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 641
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Къде мога да видя резултатите от тази анкета /ако е обсъждано  досега извинете ме/
Най-горе на страницата.

Да, виждала съм количките. На Нилсен проучването съм сигурна какви са резултатите. То това е известно отдавна - че Бонукс е най-купувания прах от много години насам. Щом им харесва на хората, да си го ползват тоя боклук. 33uu Обаче се чудя мен как пък никой не ме проучи поне един път за толкова години. Така искам да ме проучват, така обичам да попълвам анкети.

За Савекс мисля, че причината е премиум серията, която по скромното ми мнение не беше никак зле. Но сега с това, което я замени...  no

# 181
Благодаря, видях резултатите. Но нали Савекс и Тема са производство на Фикосота в България, защо са при официалния внос?

# 182
...със задоволство отбелязвам, че Бонукс няма нито един глас.

newsm18

Та значи Експерта за бЕло ли да го броя?

# 183
Ами има за бяло, има и за цветно.

За бяло:

друг вид за бяло:

трети вид за бяло, но със свежест от Силан:

за цветно

Има и за цветно със свежест от Силан, ама него го нямам.

# 184
От понеделник в Кауфланд Персил Експерт прах и течен 60 пранета ще струва 13,99 (50% намаление).

Т'ва си е добра цена. 60 дози в Немско/по-точно 50-55/ струват 13,99 обаче в промоция Mr. Green

Дедо, толкова, обаче в евро Joy Най-накрая нещо да е по-евтино тук, макар да не са еднакви , разбира се.

# 185

Да, ама т'ва с Бонукса е само в наш'та детска градина. Иди да видиш количките в супера.

Joy

Е това е вярно, нямам идея и аз защо толкова хора налитат на БОНУКС може би рекламата с леля Мария е оставила трайно впечатление в тези потребители.

В KAUFLAND също много се купува и РЕКС.

Laughing

Аз съм твърдо за ARIEL макар че и TIDE + lenor е много свеж и пере добре.

ПОБЕДА ЗА НАЙ-ДОБРИЯ ПРАХ !!!  #2gunfire

# 186
...
 Обаче се чудя мен как пък никой не ме проучи поне един път за толкова години. Така искам да ме проучват, така обичам да попълвам анкети.

За Савекс мисля, че причината е премиум серията, която по скромното ми мнение не беше никак зле. Но сега с това, което я замени...  no

Аааа, мен като ме нарочат за нещо подобно и ги посочвам с пръст и злобен поглед с въпроса "Колко ще мо платите? Моето мнение тежи!"  Laughing
А обяснението ми за Победата в реала на бонукс, рекс и савекс е, че имат "кс" накрая.
А, и още нещо - безпаричие. Семейния бюджет се връзва по-лесно с продукти на половин цена от истинските.
Малко тъжно завършвам посещението си при вас тоз викенд Laughing

# 187
  • София
Диксан за цветно,кой ще препоръчате?

# 188
Тук общо взето обсъждаме по-високия клас препарати.Да ви кажа какво ми се случи."Харизаха" ми/както казва Чери/ прах Бинго.Ползвах го за "технически"нужди.Инак съм на Ариел.Наложи ми се по спешност да изпера бяла тениска/прана с Ариел многократно/ и понеже нямах бяло пране реших на ръка и не зная защо с Бингото.По разни причини тя покисна 2-3 часа и след като изсъхна констатирах,че е на петна-едва забележими,но ги имаше.Т.е. някъде беше по-бяла-някъде по-.....
Сякаш съм я киснала в белина.Наложи се да повторя упражнението,за да се изравни цвета.
И какво?Бингото пере "по-бяло" от Ариела ли?
Само не ме нападайте-споделям просто.

# 189
Гес,аз пак задълбавам,но на Персилите,които си показала,никъде отпред не пише изрично за бяло.
Докато за цветното пише.Което ще рече,че е универсален ли?

# 190
Гес,аз пак задълбавам,но на Персилите,които си показала,никъде отпред не пише изрично за бяло.
Пише отстрани. На всички езици пише „универсален перилен препарат за бяло и устойчиво цветно пране”, а на български пише „перилен препарат за бяло пране”. Аз приемам, че е за бяло, защото съдържа избелители.
И какво? Като е универсален ще си переш цветните дрехи с него ли?

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 09:14 от Guess Who

# 191
Пише отстрани. На всички езици пише „универсален перилен препарат за бяло и устойчиво цветно пране”, а на български пише „перилен препарат за бяло пране”. Аз приемам, че е за бяло, защото съдържа избелители.
И какво? Като е универсален ще си переш цветните дрехи с него ли?

и аз мисля така. Както казах по-горе, приемам универсалните, че са за бяло, независимо какво пише.

# 192
Guess, мерси за поясненията с картинки за Персила.

Гледах брошурата на Кауфланд, но не видях там Персила да го пише, че ще е в промоция, вие как разбрахте това? Ако го има на тази цена веднага си вземам и за цветно, но искам да питам разликата между този със Силан и без Силан дали качеството на изпиране ще е различно? Искам по-ароматен, затова питам. Ако няма разлика в качеството да си взема този със Силан-а.

# 193
⅞ ...and Happily Ever After, тази сутрин ни пуснаха вестника. Намалението е от понеделник до неделя (другата седмица).

Качеството на праха е същото, а в този със Силан има добавени микрокапсули с парфюм. Вярвай ми, няма голяма разлика, да не кажа никаква. Прането изобщо не ми мирише по-силно или трайно: изобщо на нищо не мирише. Писах им на Хенкел да ги питам какъв е смисълът от подобен продукт. Отговориха ми, че микрокапулите се разпукват при движение или разтъркване на дрехата и освобождават аромат. По мое мнение няма такова нещо. Е, може там нещо да се разпуква, но аромат със сигурност няма при мен. Разбира се, може да е нещо от пералнята ми или от дрехите, които пера, а при други хора да си има аромат. Във всеки случай не губиш нищо, ако вземеш със Силан, защото цената е еднаква.

И да напомня, че Persil expert е компактен прах и от него се слагат само 120 мл (80 г).

# 194
Благодаря, изчерпателна си както винаги.
Аз също гледах даже 3 пъти вестника за следващата седмица, но не видях не само Персил, но и никакъв прах нямаше  newsm78 Както и да е, ще видя на място в Кауфланд тези дни. Ако има ще взема със Силан и ще пиша дали мирише.

Общи условия

Активация на акаунт