Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 527
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Бих искала да попитам био серията на Хенкел Тера откъде може да се купи?Мисля,че в България я няма.В Персил сенситив има ли избелваща вещества -става ли за цветно?И Persil-pure*natural   натурален  ли е и само за бяло ли става?

Здрасти, не знам дали са ти отговорили, но радвам се на твоите въпроси.
Серията Тера не е био, а еко. Не се внася официално, но тук -там из специализираните магазинчета паралелен внос има по нещо. Персил натурал не е натурален Laughing

Тай,
присъединявам се, за рибата и за прането на ръка. От един отбор сме Laughing
И да не забравя - честит имен ден на празнуващите днес Wink

# 391
  • Варна
Моля да ми препоръчате препарат за почистване на петна от машинно масло. По принцип ползвам Спот и съм доволна, но с маш. масло се справи само донякъде.
Пробвай с обезмаслител - Меглио или Медикс

Благодаря! А няма ли на увреди плата?  Thinking

# 392
Моля да ми препоръчате препарат за почистване на петна от машинно масло. По принцип ползвам Спот и съм доволна, но с маш. масло се справи само донякъде.
Пробвай с обезмаслител - Меглио или Медикс

Благодаря! А няма ли на увреди плата?  Thinking
Има препарати за текстил, които премахват мазни петна. Това са всички спрейове за предпране или кислородни добавки. Обезмаслителите бих препоръчал само за печки, котлони и ...автомобили Laughing

# 393
  • Варна
Благодаря Дедо. По принцип се боря с петна от плодове, шоколад, вино и т.н.  Laughing
Би ли ми препоръчал марка?  Blush  bouquet

# 394
Благодаря Дедо. По принцип се боря с петна от плодове, шоколад, вино и т.н.  Laughing

Избягвам марки да препоръчвам. Търси немски, да пише Vorwasch Spray  ako e за предпране, ако е добавка -  Fleckensalz

# 395
  • Варна

Избягвам марки да препоръчвам. Търси немски, да пише Vorwasch Spray  ako e за предпране, ако е добавка -  Fleckensalz

OK. Мисля че гледах някакъв спрей на Ариел...
Ще пиша после на какво съм се спряла и дали съм доволна. Laughing

Благодаря отново!   bouquet

# 396
Страхотно, мерси! Simple Smile
До кога важи намалението и за колко кг прах е тази цена? Simple Smile
От 7 май (понеделник) до 13 май (неделя). Пакетът е за 20 пранета.

# 397
Аууу Shocked Ама то много изгодно наистина! Grinning
Ооо, непременно трябва да пратя мъжа ми да вземе!
Мерси Simple Smile

# 398
Айде утре юруш всички маниаци на евтино ОМО в Кауфланд  Joy

4.39 лв

# 399
# 400
Дали да се юрна, а? Тъкмо довършвам една опаковка само че от старата реколта - със субтитри на английски. Wink Имам един неотворен Savex Premium White и пакет 4,5 kg Essex Bouquet. Онзи ден фиксирах една единствена останала опаковка и без много да му мисля я грабнах. Все пак, в срок е, проверих. Ако се възползвам и сега от трибуквеното, това означава, че до края на годината прах за бяло няма да се купува. Laughing Относно промоцията, имам своите обяснения - Кауфланд от няколко седмици включи Омо в асортимента си. Сега са тръгнали да го налагат.

Рекламата е брутал. Mr. Green

# 401

Информирам любителите, че от понеделник в Кауфланд прах ОМО е намален на 4.39 лв. Grinning Най-ниската цена досега.

Страхотно, мерси! Simple Smile
До кога важи намалението и за колко кг прах е тази цена? Simple Smile

За да разбереш дали е изгодна цената трябва да питаш не колко кг е, а за колко пранета е.
В случая отговора е за 20 пранета.   ,т.е ~ 0,22 лв. за едно пране, което е супер изгодно за добър прах. Wink

# 402
Имам един неотворен Savex Premium White и пакет 4,5 kg Essex Bouquet. Онзи ден фиксирах една....

Братле, вземи го разкарай тоя SAVEX и бегай за OMO, наистина е на оферта.

bowuu

# 403
Pipi_, Тандил е собствена марка на супермаркетите Алди (нещо подобно на Лидл). От това следва, че вероятно при този продукти има компромис с качеството за сметка на цената.

Да, знам. Аз всъщност го купих от Hofer, който е аналог на немската верига Алди. Беше намален на 99 цента,  затова се подлъгах.  Laughing Все още не съм го ползвала, ще споделя когато имам впечатления от него.

# 404
Аз се възползвах от трибуквения. Просто не може да е толкова евтин и да не си допълня запасите. Беше доста обрано. Годен е до април 2014 г., така че и да постои, няма нищо да му стане.

Общи условия

Активация на акаунт