Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 505
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Води се универсален прах за пране, но аз го ползвам само за бяло. По-принцип не пише ли на праха color, не пера цветни дрехи с него.

# 421
Аз пък се радвам, че въобще има ОМО в България, пък както ще да мирише. Наистина е дяволски силна миризмата, но след изсъхване не е зле. Като го спрат пак, ще ревем и ще плюем как ни пренебрегват.
Мирисало не мирисало взех си Wink цената е трепач. Аз си мислих че предишното е развалено, щом така мирише или му е изтекъл срока, така и не видях къде го пише този срок. А и заради тази миризма се научих да плакна допълнително, та всяко зло за добро  Party

# 422

Мирисало не мирисало взех си Wink цената е трепач.

Hug

До края на промоцията съм сигурен че няма да остане и един пакет като гледам как е тръгнало май ще стане като миналата седмица с PERSIL - всичко беше ометено в Кауфланд.  Joy

# 423
така и не видях къде го пише този срок.

На гърба на плика някъде по средата горе-долу трябва да има печат с датата. Не мислех да ходя обаче от вас човек може ли да устиска! Laughing Жива краста си е тук. Доизразходвам един пакет от старото. Вчера и днес пускахме перални с него. По-хубаво миришеше старата реколта. С тая новата миризма така и не мога да свикна. Мирише на треволяк, но каквото - такова.

# 424
  • bad@ss
Много ви моля, ако е виждал някой таблетки Bold 2in1 лавандула и лайка, да пише! Става въпрос за Пловдив, но и София ме устройва. Гел има почти навсякъде, но не искам гел  Simple Smile
За тези става ъвпрос:

# 425
  • София
Трябва ми съвет:пуснах снощи пералня с цветно,праха-персил мегаперли.Една нова детска тениска цялата в петна стана,явно от самата картинака на нея,какво да правя?

# 426
  • Варна
Persil мегаперли само в магазини за паралелен внос ли мога да намеря? И има ли други такива във Варна, освен Борн?
В Кауфланд Възраждане вчера следобед нямаше нито един пакет ОМО. Хич не ми е на път да проверявам всеки ден, така че ще взема някой друг път.

# 427
Persil мегаперли само в магазини за паралелен внос ли мога да намеря?

Да.

# 428
  • София-в сърцата на моите деца
Persil мегаперли само в магазини за паралелен внос ли мога да намеря? И има ли други такива във Варна, освен Борн?
В Кауфланд Възраждане вчера следобед нямаше нито един пакет ОМО. Хич не ми е на път да проверявам всеки ден, така че ще взема някой друг път.
То и аз така, ама отидох и се скарах на продавачките ,че ме разкарват ,пък прах ..йок и....те ми изнесоха един от вътре...Явно много съм буйствала Joy, та да ме успокоят ми дадоха един

# 429
  • София
Оффф, зациклих нещо... Искам да си купя прах за бяло пране, ама малка опаковка, защото рядко ми се случва да пускам бяла пералня... Та гледах, гледах... какво да взема - Ариел, Tide, Bingo...?
ОМО-то не го ща.
Съвет?....

# 430
  • София
И аз закачих ОМОто от Кауфланд.

# 431
РРР, Савекс активатор за бяло пере много хубаво.Има 2 кг. опаковка,

# 432
  • София
РРР, Савекс активатор за бяло пере много хубаво.Има 2 кг. опаковка,

2 кг са ми много. Искам кутия за не повече от 4-5 пранета, от тези малките.

# 433
# 434
  • Варна
В Кауфланд до мол Варна вчера имаше доста Омо, ако някой се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт