Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 7

• 97 512
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Май само аз не съм се възползвала от трибуквения  Laughing
Миналият месец го гледах в Австрия намален и много му се чудих, ще взема да се престраша най-накрая.

# 406
Пипи, в Австрия да го видиш и да му се чудиш? Не бива.
Аз си донесох преди дни оттам Ариел, хич не му се чудих - 2 кутии нарамих Embarassed. Можех и още, но любимият се разлюти.

# 407
Аз точно заради Ариел го пренебрегнах, но следващият месец ако ми падне, няма да му се чудя. Зарибихте ме, ей!  Laughing

# 408
последното Омо което си купих вонеше ужасно, трябваше да го ''изолирам'' в няколко торбички и кутии. И това на промоцията и то ли е такова или е нормално?

# 409
последното Омо което си купих вонеше ужасно, трябваше да го ''изолирам'' в няколко торбички и кутии. И това на промоцията и то ли е такова или е нормално?
От вонящото е. Ама аз го метнах на терасата.

# 410
Стига бе, не е чак толкова зле.

Ето го пакета от Кауфланд как изглежда, днес го купих.

Нафляках една покривка с натурален сок, ще видим какъв ще е резултата.

# 411
Аз пък се радвам, че въобще има ОМО в България, пък както ще да мирише. Наистина е дяволски силна миризмата, но след изсъхване не е зле. Като го спрат пак, ще ревем и ще плюем как ни пренебрегват.

SNUFFX, много хубава снимка: композиция, светлина, цветове - браво! Аз моите все не мога да ги докарам на светлина и цветове. Или съм напълно некадърна, или Панасоника е пълен боклук. Пò съм склонна да си мисля, че е първото, но как пък една вътрешна снимка не ми стана като хората. Confused

# 412
Преди време, преди още да се регистрирам във форума и в темата, бях чела, че Гес беше писала за една нова иновация от Проктър енд Гембъл, а именно капсула с капсули вътре и така за пръв път да се интегрират кислородни избелители в течен препарат. Това, това, това те ли са? Сестра ми се прибра миналата седмица от Ню Йорк и в багажа и мернах няколко такива. Веднага ги преватизирах. Много ми харесват. Heart Eyes Сега съм в чуденка дали да си поръчам от Ибей, но излизат соленко.

# 413
Точно това са - Tide Pods. В тях обаче все още няма избелители.

linear alkylbenzene sulfonates - surfactant
C12-16 Pareth-9 - surfactant
propylene glycol - process aid
alcoholethoxy sulfate - surfactant
water - solvent
polyethyleneimine ethoxylate - polymer
glycerine - polymer
fatty acid salts - surfactant
polyvinyl alcohol film - film
PEG-136 polyvinyl acetate - polymer
perfume - fragrance
ethylene Diamine disuccinic salt - chelant
monoethanolamine citrate - process aid
sodium bisulfite - process aid
diethylenetriamine pentaacetate, sodium - captures soil
disodium distyrylbiphenyl disulfonate - brightener
calcium formate - process aid
mannanase - enzyme
xyloglucanase - enzyme
sodium formate - process aid
hydrogenated castor oil - process aid
natalase - enzyme
dyes - colorant
termamyl - enzyme
subtilisin - enzyme
benzisothiazolin - preservative

# 414
Аз пък се радвам, че въобще има ОМО в България, пък както ще да мирише. Наистина е дяволски силна миризмата, но след изсъхване не е зле. Като го спрат пак, ще ревем и ще плюем как ни пренебрегват.

SNUFFX, много хубава снимка: композиция, светлина, цветове - браво! Аз моите все не мога да ги докарам на светлина и цветове. Или съм напълно некадърна, или Панасоника е пълен боклук. Пò съм склонна да си мисля, че е първото, но как пък една вътрешна снимка не ми стана като хората. Confused

Гес благодаря за коментара, снимката е с CANON POWERSHOT, беше на супер промоция в Технополис миналата есен иначе са доста скъпи.

И камерите са като перилните препарати - марката има значене.   Heart Eyes

CANON или Nikon, невероятен детайл и цветове и за снимки и за HD видео.

Снимката тук е умалена, иначе оригиналата е над 3000px

Поздравявам те че си решила да си вземеш OMO, не му е чак толкова лоша миризмата.

Невероятно е но съм виждал хора в магазина отиват да изберат прах и започват да го душат, вместо да вземат да прочетата съставките.

Все повече и повече се залага на аромата.

bouquet

По тая логика и аз мога да направя един ухаещ прах:  настъргваш един сапун, разбъркваш с малко сол и сода бикарбонат и SAVEX-а е готов.

Joy

# 415
Точно това са - Tide Pods. В тях обаче все още няма избелители.
А ще имат ли европейски аналог, Ариел Подс например? Имаш ли информация дали скоро ще им сложат избелители? А какви са тези космически ензими, тук в Европа май нямаме такива.

# 416
Ксилоглюканазата е хемицелулаза - премахва петна от растителен произход.
„Наталаза“ е търговско наименование на амилаза. „Термамил“ е търговско наименование на високотемпературна амилаза. Субтилизин е друго наименование на протеаза.

Не ми е много ясно дали технологията ще дойде в Европа. Сигурно по-нататък ще се разбере.
Работи се по добавянето на избелители.

# 417
Аз се запасих за 1г напред прах  Laughing Взех си 5 пакета ОМО  Laughing Вчера заредих и Coral та прането съм го уредила  Mr. Green

# 418
За мен Ариел си остава най-добрия прах за пране (течен също), а омекотител Ленор  Hug

# 419
Това ОМО последно за бяло ли е.

Общи условия

Активация на акаунт