Анатомията на Грей - Тема №15

• 38 973
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Скрит текст:
Направо към прошка върви Кристина, но след това как ще ги бъде не знам. И аз бях убедена, че не е изневерил.
Яд ме е, че Лекси не успя нищо да каже накрая на Марк,пък и той.

Скрит текст:
Лекси и Марк още малко явно ще си поиграят на котка и мишка, аз в тяхната двойка винаги съм симпатизирала повече на Марк, Лекси на моменти ми е много нерешителна.  Кристина наистина върви към прошка, а Оуен вече не мисля че заслужава такава... Ако така си решаваха проблемите, той като я душеше нощем тя трябваше също да му изневери Naughty

# 46
  • Ню Йорк
Не съм много очарована.
Скрит текст:
Малко в повече ми дойде гей привкуса на епизода, но то на Шонда взе да и става навик. Лекси пък да си беше казала, така нищо няма да постигне. Кофти ми е за Кристина, но ми се струва, че ще се сдобрят с Оуен.

# 47
  • Пловдив
Скрит текст:
И аз си мислех, че е метафорично казано за изневярата, но.... Обаче ми хареса как го поля с млякото с корнфлейкс накрая hahaha Поне имаше някаква реакция, иначе го подминаваше като стена. Очаквам с нетърпение да дадат реакцията му другия епизод.

# 48
А няма ли и нова серия на Практиката, що не намирам?

# 49

Няма,
има първа серия на Скандал  Heart Eyes

# 50
Ахааа. Да го преслушам, значи. Но ми се гледаше Адисън пък.

# 51
  • Ню Йорк

Няма,
има първа серия на Скандал  Heart Eyes

Е практиката затриха ли я?

# 52
Доколкото разбрах ще има чак на 17-ти.

# 53
Аз още предния епизод не съм гледала, но ще си направя един чай и сядам да ви догоня поне с него, а за новия сигурно ще изчакам субтитрите...

# 54
  • Ню Йорк
Аз още предния епизод не съм гледала, но ще си направя един чай и сядам да ви догоня поне с него, а за новия сигурно ще изчакам субтитрите...

Работи се по субтитрите Simple Smile

# 55
  • София/Бургас
Скрит текст:
Серията беше интересна. Много ми хареса как всички наричаха лъвът - Симба. Също така и Зола. Много сладко маймунче е ( Heart Eyes ), особено като издаваше звучите като различните животни. За мен много добре си пасна с Мередит и Дерек. Хубавото е, че Теди най-сетне осъзна какво е станало и че е сама. Браво на Карев, заради това което направи за стажантката с болното бебе. Не очаквах такава постъпка от него. Ревността на Кали ми беше интересна, но ми хареса как Марк я постави на място.
Не мога да разбера защо Шонда е решила да мъчи толкова Кристина ?! Честно казано всичко си има граници и за мен Шонда прекалява по отношение на Кристина. Дано ги раздели, защото след всичко това да ги събере ще е голям мазохизъм. Не мога да разбера също, защо трябва толкова психически да се мачка един човек, колкото мачкат Кристина, нали все пак изгражда лекари и това е най-важната година в професионалният им живот. За купата, която хвърли Кристина си беше напълно заслужена, радвам се, че го направи.
Другото, което ме дразни в Шонда е това, което прави с Марк и Лекси. Да реши какво ще прави и да го направи. Това мъчение ми идва в повече.

# 56
  • Пловдив
ChemistryLady  ако Шонда направи всичко, което според теб трябва да направи и се получат окончателни решения за всички тези връзки около какво ще се върти сериала? Антомията просто ще приключи Simple Smile

# 57
  • София/Бургас
Искаме, не искаме Анатомията все някога ще свърши, имам усещането, че няма да има 10 сезон. Рядко сериали се задържат толкова дълго и да са успешни. Много голяма е вероятността в сезон 9 някой от главните герои да ги няма. За мен сериала няма да бъде същият без основните герой (Мередит, Алекс, Кристина, Дерек).

# 58
  • Пловдив
Абе колко години вече страдаме от "Дързост и красота" Simple Smile

# 59
  • София/Бургас
Не можеш да сравняваш тези 2 сериала.
Както се вижда и самите актьори се отказват. Ето ти за пример Спешно отделение - 15 сезона (като последните 3-4 не бяха нищо особено) и го спряха.
Всичко все някога свършва.

Общи условия

Активация на акаунт