Анатомията на Грей - Тема №15

• 38 974
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Извинявам се за офф-а, но ако някой види някъде по торентите новият сериал на Шонда - Scandal, моля да пише, интересно ще ми е да го видя Peace

P.s. Намерих го Twisted Evil

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 21:53 от Illit

# 61
  • Пловдив
Аз се надявам на добър 9ти сезон. Но ако Шонда оправи всички връзки за 9ти няма да остане какво да показва.

И искам Изи да се върне Simple Smile

# 62
И аз съм тук!  Party Не съм гледала още епизода, ще почакам субтитри  Simple Smile

# 63
  • София/Бургас
Аз такива заблуди, че сериала ще продължи вечно нямам и не очаквам. Единственият герой, за който  съжалявам е Джордж, но той няма как да се върне. Изи и нейните мелодрами ми идваха в повече. Тя за лекар не става с тази си прекалена загриженост и привързаност към пациентите.

Illit, моля те дай линка. Интересен ми е този нов сериал. 

# 64
Не съм много очарована.
Скрит текст:
Малко в повече ми дойде гей привкуса на епизода, но то на Шонда взе да и става навик. Лекси пък да си беше казала, така нищо няма да постигне. Кофти ми е за Кристина, но ми се струва, че ще се сдобрят с Оуен.

Хахаха
Скрит текст:
чудя се всеки път ли ще се възмущаваш, когато съквартирантките имат повече от една-две професионални реплики? Heart Eyes Wink
Въпросът е риторично-ироничен не искам да влизаме в спор  Peace

А няма ли и нова серия на Практиката, що не намирам?

Няма,
има първа серия на Скандал  Heart Eyes

Е практиката затриха ли я?
Не са го подновили, но и още не са го спрели...
Доколкото четох спойлери от Шонда, ще направят такъв край на сезона, че може и да е последен.
Всичко зависи от рейтингите на Скандал и от това какви нови шоута са подготвили за есента от АВС

# 65
  • Ню Йорк
DMCA-removal-from-Google/get.php?id=81570

# 66
# 67
Супер, много бързи, браво и искрени благодарности! Аз вчера гледах 17-ти еп. и нямам търпение да видя продължението на драмата Кристина/Оуен.

И пак със задна дата да изкоментирам, че грешката на Мередит и Лекси с тумора много ме ядоса, Мередит все действа импулсивно и прибързано и против всякакви планове и правила, грешката беше изцяло нейна.

# 68
  • Пловдив
На тия субтитри тайминга не им е добре.

# 69
  • в сърцето на един мъж...
А, не съм съгласна, тоя път не беше на Мер грешката, а на Лекси. Единствената й грешка е, че разреши да продължат, а не да чакат Дерек.

# 70
Аз я обвинявам, защото беше по-старша там и тя се намеси, вместо просто да наблюдава, пък Лекси, както винаги, нерешителна и послушна...То и това си е вина, че се довери и не си следваше плана на операцията. Но ако Мередит си беше мълчала или ако изобщо я нямаше в залата, най-добре. Simple Smile Дерек трябваше и на двете да им трие сол.

# 71
  • Ню Йорк
Субтитрите са за версия LOL. Има я в арената.

# 72
  • Пловдив
Да, вероятно, моята серия е от замунда Simple Smile

# 73
  • в сърцето на един мъж...
Да, вероятно, моята серия е от замунда Simple Smile

И моята, при мен закъсняват Confused

# 74
  • Пловдив
Да се отчета - гледах два пъти без субтитри серията и веднъж със субтитри. Като цяло нищо не се случи според мен, нищо особено не е серията. С изключение на 3-4 момента пълна скука. Мое мнение, не ангажирам никого.

Общи условия

Активация на акаунт