Анатомията на Грей - Тема №15

• 39 064
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Ню Йорк
Да се отчета - гледах два пъти без субтитри серията и веднъж със субтитри. Като цяло нищо не се случи според мен, нищо особено не е серията. С изключение на 3-4 момента пълна скука. Мое мнение, не ангажирам никого.

Споделям. И аз очаквам нещо да се случи най-после ама не.

P.S. Дали сме да се прави синхронизация и за 2hd, надявам се човека да я качи днес.

# 76
  • в сърцето на един мъж...
P.S. Дали сме да се прави синхронизация и за 2hd, надявам се човека да я качи днес.

Благодаря  bouquet

# 77
# 78
  • Пловдив
Да се отчета - гледах два пъти без субтитри серията и веднъж със субтитри. Като цяло нищо не се случи според мен, нищо особено не е серията. С изключение на 3-4 момента пълна скука. Мое мнение, не ангажирам никого.

Споделям. И аз очаквам нещо да се случи най-после ама не.

И аз мисля, че беше скучноват епизод, но пък следващия поне на промото е с доста повече екшън  Laughing
Айде вече Лекси да казва на Марк - такъв тъжен поглед извади и той след като тя се върна...

# 79
  • Пловдив
Аз все си мисля, че няма скоро Марк и Лекси да се съберат. Към последния епизод за сезона чак.

# 80
  • Пловдив
Еми те останаха само 4-5 епизода до края. Laughing

Пък искам да стане по-.... хм плавно събирането им - не да го пляснат ни в клин ни в ръкав накрая...

# 81
А според вас с кого

Скрит текст:
е изневерил Оуен? С някоя случайна от бара? Или с някоя от болницата и ако от болницата дали с някоя от главните роли? И мислите ли, че въпросната жена "само за секс пък ще вземе и да забременее?

Гледах минала тема и тази тема, но не открих да сте го коментирали, ако все пак вече сте говорили, моля не ме нападайте...  Blush

# 82
  • Пловдив
Аз нямам идея по въпроса с коя Simple Smile Иначе ми е любопитно Simple Smile

# 83
Може би изобщо няма да се разбере.

# 84
  • Ню Йорк
А според вас с кого

Скрит текст:
е изневерил Оуен? С някоя случайна от бара? Или с някоя от болницата и ако от болницата дали с някоя от главните роли? И мислите ли, че въпросната жена "само за секс пък ще вземе и да забременее?

Гледах минала тема и тази тема, но не открих да сте го коментирали, ако все пак вече сте говорили, моля не ме нападайте...  Blush

Скрит текст:
Аз мисля, че с някоя от сестрите. Не знам защо, но нещо в обясненията му ме наведе на тази мисъл. А да е бременна от него не ми се вярва. Много грубо ще е. Това е възможно само ако Шонда е решила да ги раздели с Кристина, а тя беше споделяла, че ще си останат заедно.

# 85
  • София/Бургас
А според вас с кого
Скрит текст:
Скрит текст:
В промо клипчето се вижда руса мацка, с която се целува Оуен, може би е тя. Аз обаче до сега не съм я виждала сред сестрите из сериала. Не знам защо, но и аз мисля, че е преспал със сестра.

# 86
  • Пловдив
Аз като цяло имам чуденка. Толкова лекари как пък забременяват, все едно не знаят как стават бебетата. Сериозно - супер странно ми е. Хубаво, правиш секс със този и онзи, ми то ако е само бременна добре, ама и разни болести се прихващат.
Само Мередит искаше да забременява планирано, то пък не стана.

# 87
Ей, не се бях светнала да гледам промото, супер яко, нямам търпение за другата седмица!

# 88
  • UK
Да бе, и то точно тази, дето е толкова категорична, че не иска деца, забременя два пъти.  Laughing

# 89
  • Пловдив
Да бе, и то точно тази, дето е толкова категорична, че не иска деца, забременя два пъти.  Laughing
Ъ де, и втория път с един яйчник само, нали първата бременност беше извънматочна и махнаха едната тръба.

Общи условия

Активация на акаунт