Анатомията на Грей - Тема №15

• 39 105
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Скрит текст:
И какво сега?! Оуен се изнесе с една торба. Нали щях да се събират?!? За кога - то не останаха епизоди до края на сезона! И отвратителното мазохистично желание на Кристина да научи всяка подробност, грррр, гадно.

Впрочем колко епизода остават до края на сезона?

# 121
Още 3 серии.

# 122
  • София/Бургас
Скрит текст:
Щом е казала Шонда, че ще ги събере, ще ги събере (тя обича да стене някакъв инцидент и те да се преоткрият, когато е за малко време - пример Кали и Аризона в края на шести сезон).
Много ми хареса Мередит. Промяната в нея си личи. Много ми хареса как защити Лекси и ги накара да учат заедно. Като споменах Лекси - за прав път ми стана жал за нея, особено след като я видях с разфокусиран поглед, като каза, че информацията и изпада от главата. Това с Lady`s night, което организира Теди, беше забавно, особено как Бейли и Кали как искаха да се измъкнат. Марк като шеф ми беше много смешен и надут, но пък Уебър го приземи доста успешно. 
За Кристина и Оуен вече не виждам смисъл да говорим, след като той си го каза, че заради аборта е изневярата. Този човек тъй и не разбра що за човек е Кристина. Налудничавата му мисъл, че щом Мередит имала дете и Кристина ще иска, ми е смешна. Да, вярно, че хората се променят, но според мен Кристина не е от тях. Тя е кариерист (знае какво иска и се стреми към това и странични деца не са част от плана).

# 123
  • Пловдив
ChemistryLady
Скрит текст:
Всъщност Оуен не знаеше за нежеланието на Кристина да има деца преди да се обвържат. Не е съвсем виновен. Ядосан, иска и нея да я боли, по някакъв ирационален начин да я накаже, малко повече алкохол и готово.
Много забавен беше момента между Бейли и анестезиолога (все му забравям името).

# 124
  • София/Бургас
ChemistryLady
Скрит текст:
Всъщност Оуен не знаеше за нежеланието на Кристина да има деца преди да се обвържат. Не е съвсем виновен. Ядосан, иска и нея да я боли, по някакъв ирационален начин да я накаже, малко повече алкохол и готово.
Много забавен беше момента между Бейли и анестезиолога (все му забравям името).
Скрит текст:
Не е така, Янтра. В шести сезон по време на една операция, в която оперират заедно тя заявява това, че не иска да има деца. Така, че той знае това. Шести сезон, епизод 19

# 125
  • Пловдив
Ще го прегледам този 19 ти епизод, аз нямам спомен Simple Smile Утре ще дообсъждаме Simple Smile

# 126

Всъщност според имдб са още 5 серии като финалът на сезона е на 17.05.

Иначе епизодът ми хареса, следващият пък изглежда, че малко ще ни откъсне от текущата драма.

Скрит текст:
И на мен Марк като шеф хич не ми хареса. За Оуен и Кристина така си и мислех. Явно си е мислел, че щом той я обича толкова, то тя ще е готова да се промени и да иска деца заради него. Тъпо като цяло, пък и името й не си спомнял. Мене нещо какво ми се мотае в глават от някое от клипчетата ли, че тази се казва Джазмин, или нещо тотално съм се объркала. Беше ми странно как го пита за разни там подробности, пък най-елементарния въпрос дали са се пазили не го зададе, а де?

Също знам, че още няма наченки за това, но си мисля, че Мер може пък все пак дс забременее, нали не се пазят, чак пък толкова враждебна матка. 

# 127
Марк като шеф не ми допадна.

# 128
Скрит текст:
А на мен не ми хареса идеята Кристина и Оуен да се сдобряват. След толкова неща, които станаха...

И Кали ми се струва отслабнала.  Heart Eyes Разкошна е станала.

# 129
  • Пловдив
А на мен Кали ми харесаше по- пищна, сега някак е станала обикновена.  Peace

# 130
  • София
Много силна серия, отдавна не ме беше завладявал така епизод Peace

# 131
Ето ги и клипчетата от следващия епизод. Някак си очаквах нещо такова с Адел...

http://www.tvfanatic.com/2012/04/greys-anatomy-sneak-preview-clips-whos-in-love/

# 132
  • софия
Леле, изпуснала съм цели 9 страници.  Embarassed

# 133
Цитат от статията "Somebody's in love on Grey's Anatomy, and it's quite unexpected"

Кого се има предвид?

# 134
Цитат от статията "Somebody's in love on Grey's Anatomy, and it's quite unexpected"

Кого се има предвид?

Адел (жената на Ричард) се има предвид.

Общи условия

Активация на акаунт