Звездни компромати-136

• 71 254
  • 734
  •   1
Отговори
# 300

Пуснала си линк към главната страница... не е към нещо конкретно.

# 301
 Момичета, обсъждали ли сме тук Шакира да е била в България през лятото? Единият готвач в работата ми ми спори, че лятото била на Марина Диневи, той по друг повод го спомена, но аз нямам спомен да е идвала тук.

# 302
Момичета, обсъждали ли сме тук Шакира да е била в България през лятото? Единият готвач в работата ми ми спори, че лятото била на Марина Диневи, той по друг повод го спомена, но аз нямам спомен да е идвала тук.

Никъде нищо не видяв интернет по този въпрос, само едно "Shakira skips Bulgaria"  Laughing Laughing Laughing

# 303
 Joy
Тя може във фантазиите му да е била. Хвалеше се какво приготвят там за ВИПовете и как и правили 7-степенно меню.

# 304
  • софия
Joy
Тя може във фантазиите му да е била. Хвалеше се какво приготвят там за ВИПовете и как и правили 7-степенно меню.
Може да е била на частно парти newsm78

# 305
Все някой папарак щеше да е разбрал има си такива, които си следят определена звезда и примерно и тя има такъв, щеше да се е разчуло поне малко Stuck Out Tongue

# 306
  • софия
Все някой папарак щеше да е разбрал има си такива, които си следят определена звезда и примерно и тя има такъв, щеше да се е разчуло поне малко Stuck Out Tongue
Ти за БГ ли говориш? Тук не знам да има нито едното, нито другото.  Mr. Green

# 307
Най-вероятно се бърка с Ищар  Peace

# 308
  • София
Уау,не знаех,че Кристина Агилера има толкова еротични снимки...
http://netfiz.net/gpost/13671/christina-aguilera
ама страхотно тяло вади тук.

# 309
Поздрав с новото видео на Дженифър Лопез с бой той Каспър  Mr. Green

# 310
 Tinkerbella, постнала съм го на предишната страница! Peace

# 311
# 312
# 313
# 314
  • софия
Защо така изглежда корема на Бионсе Thinking