Звездни компромати-136

• 71 250
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • където ми харесва
Е,какво има да им се гледа?Хора като хора!Покрай този фотошоп,забравихме,4е известните и те са нормални 4овеци,а не са паднали от някоя планета!

+ 1  Laughing

И аз никакъв "ужас" не виждам в снимките...
Наистина ли има хора, които си мислят, че "богатите и известните" в ежедневието си изглеждат по същия начин, като от кориците на списанията? Не че няма и такива, разбира се, но те са мноооооооого малка част.  Peace
Не, обаче има хора, които започват с подигравки и обиди, когато видят снимка на някоя звезда в анцуг и без грим. На много думички съм се начела. Все едно тези хора нямат право да изглеждат така...

# 571
Нормално е да изглеждат така, след като всеки ден си слагат по 2 пръста фон дьо тен.  Peace

# 572
# 573
Дайте, изяжте ме с парцалите, само защото смтате, че е нормално да изглеждат така  Grinning ми не, не е нормално, и аз се гримирам, посещавам нощни заведения и т.н., но кожата ми е далеч по-хубава....

Това, което исках да кажа, с поста си беше, че не трябва никой да се стреми към тази визия, въпреки, че много хора го правят...

# 574
добре дошла отново Натали Laughing

# 575
  202uu

Натали, на техните години, с техния начин на живот, сигурно и ти ще изглеждаш така... Глупаво е да сравняваш себе си с Голди Хоун, примерно! Wink

# 576
И без техния начин на живот също. И аз на 24 години нямах торбички под очите и бръчки на челото, ама...

# 577
  • където ми харесва
Да...някои хора пропускат момента, че тези хора ежедневно са подложени на много силен стрес, гримират ГИ със сценичен грим, тренират много и прочие и прочие...а да, и голям процент от тях са във възраст, в която ако нямаш бръчки, значи се блъскаш с ботокс...

Така, че Влюбена До Лудост, помисли си пак...

# 578
В "Блиц" цитират лекари от бившата "Тина Киркова", че Нило не е добре...Дано да не много сериозно!!http://www.blitz.bg/news/article/136259

# 579
  • София
И сега къде е истината? Изписали я, оперирали я. Дано е първото. Дано е добре жената  Peace

# 580
# 581
# 582
# 583
# 584

Статията е написана от българин и като гледам коментарите под нея са основно пак от българи.
И както един е посочил-пука му на някого по света, какво и как се слуша в България.
На един западняк ще му направи лошо впечатление не толкова чалгата,
колкото липсата на толерантност към чуждия вкус и свободата да слушаш, каквото искаш.
А и щом този продукт съществува и се развива, значи някой го купува и харесва.
Западнякът по-скоро ще завиди на доходите, които правят собствениците и евтиния достъп на потребителите.
Аз разбирам, защо на част от българите чалгата като музика и манталитет им е противна,
но на средностатистическия американец, който чете този хумористичен блог, му е през ...
Нищо за срамуване няма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт