Звездни компромати-136

• 71 254
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Сарачинова скарала Иван и Андрей !
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_146727875

# 331
# 332
http://www.novini.bg/news/59436-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D … %D0%BD%D0%B0.html

Манията по Кейт Мидълтън и принц Уилям завладя и родните звезди, като Антония Петрова се оказа първата, която се сгоди с пръстен-копие на този на бъдещата кралица на Великобритания.

Горката Тоцка!
Имитации,имитации,колко скучно и лишено от оригиналност.Като на НЛОто  сватбената рокля на Кари.
Ми като нямат вкус ша крадат идеи Rolling Eyes

# 333
# 334
Те тези имитации са хиляди, може и милиони. Миналата година бях в Истанбул в един специален сватбен мол - Wedding World и на етажа за бижута всеки бутик имаше поне по 5- 6 разновидности от бижуто.  Crazy

# 335
Те тези имитации са хиляди, може и милиони. Миналата година бях в Истанбул в един специален сватбен мол - Wedding World и на етажа за бижута всеки бутик имаше поне по 5- 6 разновидности от бижуто.  Crazy
Окей,съгласна съм,защото не съм казала евтини имитации,а имитации.
За мен е липса на идейност и индивидуалност.

# 336
Аз го написах понеже се сетих какво беше, не съм имала нищо друго предвид.  Simple Smile

# 337
Аз го написах понеже се сетих какво беше, не съм имала нищо друго предвид.  Simple Smile

Peace

# 338
Виктория Бекъм

# 339
Вики май се е ударила по "без фотошоп".

# 340
Вики май се е ударила по "без фотошоп".

Това може да е новата мода сред звездите-натурални да са си  Rolling Eyes

# 341
Koe й е натуралното?

# 342
Как кое , всичко -  ръце, крака, корем . Кожата и не е светната, сгъвката на ръката и се вижда с вени и кости, според мен е доста необработена , нещо като последните на Джей Ло.

# 343
  • На земята, която е всъщност звезда.
Как кое , всичко -  ръце, крака, корем . Кожата и не е светната, сгъвката на ръката и се вижда с вени и кости, според мен е доста необработена , нещо като последните на Джей Ло.

А, краката според мен са обработени. Лицето също.  newsm78

# 344
Звездите, които са се сблъсквали с диагнозата рак на Гърдата

ТУК

*Извинете ама сега съм на такава линия.

Общи условия

Активация на акаунт