Звездни компромати-136

• 71 254
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
# 421

На Синди бенката не е ли от другата страна newsm78?

# 422
 Joy Joy направо си й е от другата. Голям гаф.

# 423
  • София

Най-вероятно са я флопнали просто, така им е седяла по-добре.

# 424

Най-вероятно са я флопнали просто, така им е седяла по-добре.

Peace

# 425
Ако това е вярно Иван съвсем ми падна в очите.
http://www.bliasak.bg/nai-nai/p3_15740_0.html

А защо? След като иска да е независима Вихра и не спря да се изтъква колко известна е с кариерата си в ТВ, значи има средства да си купи нова кола, собствена.

# 426
# 427
А защо? След като иска да е независима Вихра и не спря да се изтъква колко известна е с кариерата си в ТВ, значи има средства да си купи нова кола, собствена.

Защото се предполага, че като подариш нещо на човек, то е негово newsm78

# 428
  • гр. Шумен
Ако това е вярно Иван съвсем ми падна в очите.
http://www.bliasak.bg/nai-nai/p3_15740_0.html

И двамата сътвориха селски панаир с раздялата си и продължават да се излагат. Оня ден четох интервю с Владо Береану и се сетих, че и той се раздели с Лара, ама някак по-кротко минаха при тях нещата. Казва даже, че се събирали с новите си половинки. Въпрос на акъл. А може би пък Иван и Вихра генерираха рейтинг, знам ли...
И за да не е спам - Лили Иванова - Лошо е без враг (малко странна за мен позиция)

# 429
Владо Береану и кака Лара дори направиха купон за развода си Simple Smile Странно, но интересно Simple Smile

# 430
  • София
Бионсе и Джей Зи на плаж на Слънчев бряг Mr. Green /само, че в Сейнт Бартс/
Дейвид Бекъм с Виктория с Харпър за Великден в Напа Калифорния
Рейчъл МакАдамс с Майкъл Шийн, който играе в "Подземен свят", ако се сещате
Нели Фуртадо пораснала се разхожда опс... по улиците на Лос Анджелис, всъщност снима клип. Grinning
Ванеса Уилямс

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 10:28 от КАРЧЕВА

# 431
# 432
Галена ме изненадва с прическите си. Един ден с къса коса, друг ден с дълга гъста коса Simple Smile

# 433

Винаги съм си мислила,че Бионсе е по-висока от Джей Зи или поне колкото него,а то какво се оказа,той явно е доста висок  newsm78

# 434
  • София
Владо Береану и кака Лара дори направиха купон за развода си Simple Smile Странно, но интересно Simple Smile
Абе имаше малко цирк и при тях.Първо Лара отиде в "На Кафе" и започна да реве как се били разделили с Владо,как имали различия,заради възрастта и т.н.После Владо Береану поиска право на отговор и като дойде в предаването почна и той:"Какви бяха тия циркове,какво беше това реване!Истината за нашата раздяла е,че тя си намери млад любовник!"и още такива изказвания.
След 2 месеца кака Лара пак дойде на гости-този път бременна от новия.
Та и там беше малък цирк.После явно са се оправили,като е минало малко време.

Общи условия

Активация на акаунт