Звездни компромати-136

• 71 253
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Тя пък не спря да говори и пише навсякъде, където са готови да я чуят.
От всичко най ме впечатлява, че малката е била разстроена след интервюто при Карбовски и се чудя що за родител би и позволил да го гледа.

# 481
Ава нарича Ирина мазна лисичка и я определя като мащехата на Пепеляшка. А едното дете й дете, момичето, е скубало дъщеря ми”
Това също е много тъпо .
Дъщерята на Кузов дали нарича Вихра по някакъв определен начин .

# 482
Ава нарича Ирина мазна лисичка и я определя като мащехата на Пепеляшка. А едното дете й дете, момичето, е скубало дъщеря ми”
Това също е много тъпо .
Дъщерята на Кузов дали нарича Вихра по някакъв определен начин .
Да,и едва ли Ава сама си е измислила тези определения...Лично аз не вярвам на нито 1 дума на Вихра.

# 483
Аз доскоро нямах страна по трилогията И-В-И. След като изгледах "Черешката на торката" с участието на Иван, който през цялото време се опитваше да убеди зирителя колко е щастлив с Ирина и колко ужасна е Вихра съвсем ми стана противен. Като е толкова стока защо той не приключи с изявите по медиите?!

# 484
Тази подигравка с Бербо видяхте ли я?

# 485

Не знам, национален манталитет ли е, що ли, този стремеж да си развяваш кирливите гащи на всяка цена пред публика? Българските разводи са сеир в който само бирата и кебапчетата липсват. Цирка е пълен, важното е името ти да се повтаря и повтаря в жълти вестници и списания, щото много хора само с това са известни, с нищо друго! Такива раздели като на Джей Ло, Хайди, Кейт Уинслет - пълна скука!
Противни са ми и Иван и Вихра! Дребни и жалки човечета,които не се спират да направят пари от мръсотията помежду си, дори това да коства психиката на детето им!

# 486
  • Sofia
Е хайде сега, чак пък национален манталитет. Кирливи ризи се развяват по цял свят, както и цивилизовани разводи има навсякъде.
Чели сме и чуждите жълтини за това кой с кого изневерил и колко пари иска.
Разликата е, че там нещата са законово подковани - кой какво получава НАИСТИНА зависи от съда и споразуменията, обещетенията не са малки (особено, когато има дете) и в споразуменията при развода често има клаузи за поверителност и забрана да се вадят кирливи ризи.
Естествено всичко е подплатено финансово.
Пък тук искат хем пари да не дават, хем да не им измъкват кирливите ризи!

# 487
# 488
  • София
Дженифър Лав Хюит
Пенелопе Круз за Harper's Bazaar

Това с Бербатов е грозно, не е смешно.

# 489
То затова и поста ми започва с "не знам..." Wink
Лично аз не се сещам за такива размени на плювки и обиди. Нито пък съм чувала в нечие шоу едната страна да топи другата, после да канят другата и тя да топи, същевременно пък първата да строи хлапето да гледа телевизия докато тате псува мама, после пък в някое кулинарно предаване тате вместо да готви да реди колко е щастлив с каката и колко нещастен е бил с мама...
Дори и Ким която е известна с това че не е известна с нищо, не се разведе така махленски.

# 490
Аз доскоро нямах страна по трилогията И-В-И. След като изгледах "Черешката на торката" с участието на Иван, който през цялото време се опитваше да убеди зирителя колко е щастлив с Ирина и колко ужасна е Вихра съвсем ми стана противен. Като е толкова стока защо той не приключи с изявите по медиите?!

И аз така! До скоро гледах да отбягвам изявленията им в медиите, обаче те упорито влизат в ежедневието ми я чрез форума, я чрез уважавани уж вестници...
Относно "Черешката на торката" - обърнахте ли внимание, че цялата продуцентска къща на Иван&Андрей се извървя да готви в това издание, сякаш сме длъжни да гледаме само тях...

Всеобщо в Бг мнение е, че след развода само и единствено бащата трябва да осигури и подхранва разходите на детето, майката да не е саката? В крайна сметка не е единствената жена, на която мъжа е решил да не плаща издръжка или не покрива ненормално високи финансови изисквания... обаче е една от малкото, която може да го заяви чрез всевъзможните медии...

Зак Ефрон неподозиращ папараци наоколо Shocked Embarassed
http://media.2011.super.cz/images/gallery/34290.jpg?20120410123211
http://media.2011.super.cz/images/gallery/34291.jpg?20120410123228

# 491
  • Sofia
Всеобщо в Бг мнение е, че след развода само и единствено бащата трябва да осигури и подхранва разходите на детето, майката да не е саката? В крайна сметка не е единствената жена, на която мъжа е решил да не плаща издръжка или не покрива ненормално високи финансови изисквания... обаче е една от малкото, която може да го заяви чрез всевъзможните медии...

По-скоро е всеобща практика децата да живеят при майката, а бащата да се скатае както от грижи, така и от пари.
Майката остава да отглежда детето сама, т.е е по-ограничена откъм възможности за работа.
А иначе как си представяш, че майката си скрива заплатата и чака тати да плати всичко, ако плати ще яде детето, ако не - гладно ще го остави? newsm78
Парите на майката така или иначе отиват за грижи по детето.

# 492
2 снимки на Радина Кърджилова, които не бях виждала до сега  Heart Eyes

едит: още 1 2

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 19:07 от malka_mravka

# 493
Аз пък смятам , че нито един от любовния триъгълник Иван -Ирина - Вихра не заслужава да бъде защитаван . И тримата за мен по един или друг начин паднаха твърде ниско.

# 494
Аз пък смятам , че нито един от любовния триъгълник Иван -Ирина - Вихра не заслужава да бъде защитаван . И тримата за мен по един или друг начин паднаха твърде ниско.

Напълно напълно съгласна Simple Smile За мен и тримата са виновни

Общи условия

Активация на акаунт