Звездни компромати-136

• 71 251
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Като я е изпратил в 5ч сабалян, я цунал в колата  и така цял ден горката се мъчила да поспи, ама  Joy

# 526
  • ...край Дунава
Коментара под статията за Николета, от момиче което е било там:

Защо изливате тази помия,която не отговаря и 10% на истината.Бях там и на 2 ия и на 4ия ден от раждането и нямаше никакви гардове на 5-ия етаж.Освен това акушерката,която е приела Николета беше очарована именно от липсата на каквито и да е превземки и напълно нормалното й поведение. И още нещо....силиконовите инпланти са в капсула ,т.е. абсолютно невъзможно е да запушат каквото и да било.Хиляди жени кърмят ъс съликонови гърди без проблем.

Да са живи и здрави и тримата,а вие продължавайте да завиждате !

Друг е въпроса колко е вярно. И на мен ми звучи абсурдно написаното.

# 527
Антония с нови джуки

Тая не,че някога е била хубава,ама сега вече е  Sick Sick Sick

# 528
Антония с нови джуки

Култова за мен обаче си остава изцепката на Антония в "Тази неделя" при Лора Крумова:

„Аз нямам нищо против кича, кич може да си позволи човек, който има вкус и стил!“

Чудя се какво общо има вкуса и стила с кича, тогава значи Азис е най-модерния  Shocked Mr. Green
В Уикипедия определят кича като: Кич (МФА: kɪtʃ) е термин от немски или идиш произход, означаващ „боклук“, използван, за да означи изкуство, считано за упадъчен вариант на даден стил.

# 529
  • София
Като я е изпратил в 5ч сабалян, я цунал в колата  и така цял ден горката се мъчила да поспи, ама  Joy

Joy Joy Joy

# 530
Култова за мен обаче си остава изцепката на Антония в "Тази неделя" при Лора Крумова:

„Аз нямам нищо против кича, кич може да си позволи човек, който има вкус и стил!“

Чудя се какво общо има вкуса и стила с кича, тогава значи Азис е най-модерния  Shocked Mr. Green
В Уикипедия определят кича като: Кич (МФА: kɪtʃ) е термин от немски или идиш произход, означаващ „боклук“, използван, за да означи изкуство, считано за упадъчен вариант на даден стил.

Тя в стремежа си да е оригинална, става смешна...

# 531
Антония с нови джуки

Ужас... и аз гледах предаването и още се чудя защо си го причиних.  Laughing Много е простовата тази жена, много! "Стил" няма нищо общо с "кич", но за нея именно кича е нещо много модерно.  ooooh!

# 532
И колко беше горда, че има същия пръстен като на Кейт мидълтън.. За мен това е липса на вкус... Токова няма други пръстени на света, ами копираш нещо....

# 533
Аз разбирам какво е искала да каже. Понякога кича е търсен ефект, смел експеримент, предизвикателство, но такива авангардности могат да си позволят наистина само хора, които са много наясно с модата и стила. Пример за такъв тип кич е Мадона в клипа Мюзик с пръстените на всички 10 пръста и не само това от стайлинга ѝ в този клип е такова. Партньора ѝ изцяло. В този ред на мисли тя явно обича да бъде смела и смята, че може да си позволи да е кичозна, когато настроението ѝ е такова.

# 534
Жалкото е само, че простотия лъха от бг предаванията, щото всички "випаджии" са ни такива  Tired Един за свят няма. Е, като даваха Балъков при Карбовски много се накефих. С удоволствие го гледах и слушах. Да, футболист е, не е завършил право в СУ като Тоцка, обаче човека е природно интелигентен, обективен и грам злоба няма в него. Хареса ми и какво каза за Божинов, цитирам по памет: "Той можеше да има много по-добър имидж"

# 535
Аз разбирам какво е искала да каже. Понякога кича е търсен ефект, смел експеримент, предизвикателство, но такива авангардности могат да си позволят наистина само хора, които са много наясно с модата и стила. Пример за такъв тип кич е Мадона в клипа Мюзик с пръстените на всички 10 пръста и не само това от стайлинга ѝ в този клип е такова. Партньора ѝ изцяло. В този ред на мисли тя явно обича да бъде смела и смята, че може да си позволи да е кичозна, когато настроението ѝ е такова.

Мадона е друго... тя е артист, а те по принцип искат да са доста провокативни, особено в клипове и на участия. Но повечето известни такива, в ежедневието си ходят неглиже, без грим и т.н.. База за сравнение няма. Докато ако тук изловят някоя "ВИП" без грим, ще стане скандал. А това, което  предполагам, че искаш да обясниш е смела комбинация на дрехи, която лично аз не бих нарекла "кич", а по-скоро нещо нестандартно и дръзко.  Peace

И като говорим за нея - Антония и Александър на първи купон като съпрузи. И то какъв "купон"...  Whistling

# 536
Тоца добре че се е направила тъмно руса, че с червения цвят съвсем мязаше на вампир.
В устните е като ужилена, и има ужасен стил на обличане и гримиране  hahaha Направо ми е пример номер 1 за самочувствие без покритие  Tired

# 537
По никакъв начин не сравнявам Антония с Мадона! Дадох пример за кич. Има неизвестни хора, които ходят по улиците и са артистични. Особено извън България са повече. Тук сме задръстени и не ги възприемаме.

# 538
В списание LOVE днес пише, че Николета и бебето вече са изписани и че не е имало никакви усложнения.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт