Звездни компромати-136

• 71 252
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Ерика е на 41, според мен не изглежда никак зле, дори не я определям като закръглена:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/426248_1015 … 42_90187668_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/308475_1015 … 83_84686062_n.jpg

# 541
Понякога кича е търсен ефект, смел експеримент, предизвикателство, но такива авангардности могат да си позволят наистина само хора, които са много наясно с модата и стила.

Пина, аз мисля, че това имаше предвид Wink Поне за мен е това  Simple Smile

Mossino Spring 2012 4
Това е по-семпло на фона на преднита, D&G, обаче бих го носила с огромно удоволствие, обожавам флорални дрехи  Heart Eyes

# 542
  • Пловдив
Е, като даваха Балъков при Карбовски много се накефих. С удоволствие го гледах и слушах. Да, футболист е, не е завършил право в СУ като Тоцка, обаче човека е природно интелигентен, обективен и грам злоба няма в него. Хареса ми и какво каза за Божинов, цитирам по памет: "Той можеше да има много по-добър имидж"

Направо се учудвам. Не гледам Карбовски, но съм слушала преди години Балъков - не можеше да каже две думи на кръст. Голямо уважение имам към големите ни спортисти, но речникът не им е силната страна и с много малки изключения хич не могат да говорят. Ако Балъков се е научил с течение на времето наистина е претърпял огромна метаморфоза-

# 543

Изглежда чудесно спор няма, но преди беше кльощава, ок не е закръглена, но е качила някое килце, нищо лошо не искам да кажа  Peace

Ето в този клип ще се счупи  Wink

# 544
Е, като даваха Балъков при Карбовски много се накефих. С удоволствие го гледах и слушах. Да, футболист е, не е завършил право в СУ като Тоцка, обаче човека е природно интелигентен, обективен и грам злоба няма в него. Хареса ми и какво каза за Божинов, цитирам по памет: "Той можеше да има много по-добър имидж"

Направо се учудвам. Не гледам Карбовски, но съм слушала преди години Балъков - не можеше да каже две думи на кръст. Голямо уважение имам към големите ни спортисти, но речникът не им е силната страна и с много малки изключения хич не могат да говорят. Ако Балъков се е научил с течение на времето наистина е претърпял огромна метаморфоза-

Ами на мен на фона на Стоичков и Божинов много ми допадна ето клипче, ако представлява интерес  Hug
Речникът му не е станал супер богат, но в сравнение с други "випове" на мен ми хареса много  Simple Smile

# 545
  • Tам през Атлантическия океан
И колко беше горда, че има същия пръстен като на Кейт мидълтън.. За мен това е липса на вкус... Токова няма други пръстени на света, ами копираш нещо....

E, ne всички можем да имаме унаилалните бижута Лиз Тейлър  Wink
Моите любими обици колко ли хора още ги имат  Laughing

А ,пръстена на Кейт е хубав  Grinning и аз бих носла такъв но синьото не е мой цвят за бижу  Wink

# 546
  • Tам през Атлантическия океан
По никакъв начин не сравнявам Антония с Мадона! Дадох пример за кич. Има неизвестни хора, които ходят по улиците и са артистични. Особено извън България са повече. Тук сме задръстени и не ги възприемаме.
Peace

# 547
  • In The Middle Of Nowhere
Антония с нови джуки

Тая не,че някога е била хубава,ама сега вече е  Sick Sick Sick

Това, което не ми харесва в нея е носът й. Доста е неестетичен и мисля, че точно той я загрозява. И на обработваните снимки също е зле. Иначе на живо е твърде възможно да не изглежда точно така.

# 548

ooooh! Писали, писали, па се нас*али  Joy
Химичния масаж бил за отслабване, офф.

За дамите 60, 70 и 80+ - страхотни! Но и доста е играл ножа, нямат нищо общо с естественото остаряване...

# 549
Нахълтвам ви темичката с огромна молба.
Издирвам снимка на рокля. Спомням си, че Дженифър Лопес беше облечена с нея, бяла на цвят или екрю, с висока талия, презрамки , без ръкави, презрамките бяха като от въжета и май имаше и някакви златисти орнаменти по бюста. Надолу падаше свободно до земята. Рових из нета ама пусто, не я откривам.
Тазиhttp://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&sa=N&biw=1366 … 429,r:14,s:0,i:93 малко прилича на нея, но горна част трябва да е с презрамки.
Дано някой се сети за какво говоря  Praynig Praynig Praynig

# 550
  • Има много детски смях.
В списание LOVE днес пише, че Николета и бебето вече са изписани и че не е имало никакви усложнения.

Ако наистина са я изписали днес и не е имало усложнения, защо са я държали 10 дена в болницата? Странно...  Thinking

# 551
  • ...край Дунава
Дано някой се сети за какво говоря  Praynig Praynig Praynig

В тази тема Меркантилница 100% ще ти помогне Peace

# 552
Коментара под статията за Николета, от момиче което е било там:

Защо изливате тази помия,която не отговаря и 10% на истината.Бях там и на 2 ия и на 4ия ден от раждането и нямаше никакви гардове на 5-ия етаж.Освен това акушерката,която е приела Николета беше очарована именно от липсата на каквито и да е превземки и напълно нормалното й поведение. И още нещо....силиконовите инпланти са в капсула ,т.е. абсолютно невъзможно е да запушат каквото и да било.Хиляди жени кърмят ъс съликонови гърди без проблем.

Да са живи и здрави и тримата,а вие продължавайте да завиждате !

Друг е въпроса колко е вярно. И на мен ми звучи абсурдно написаното.

Със сигурност е била там..медицинско лице е  и познавам лично Peace

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт