Къде в Пловдив???-31

• 87 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
По повод ДЗО към Далл Богг съм абсолютно доволна,в случая обаче при нас се поема от работодателя,но наистина имат договор с почти всички здравни заведнения и е много,много удобно.
Разбира се,Дай Боже да няма нужда Peace

# 106
  • Пловдив
Здравейте ,относно козунаците аз си вземам само на Ягодово.Като ги разчупиш са на конци и са супер сладки Peace Peace Peace

На Ягодово наистина са едни от най-вкусните козунаци. Само тях купувам от години.
Има ги в повечето магазини,пише си на тях: с.Ягодово  Peace

# 107
Оригиналните козунаци на Ягодово мисля, че се казваха "Тракия", защото има едни козунаци, които се казват Ягодово, а ги правят в Асеновград и има огромна разлика във вкуса.
За първите и аз подкрепям добрите отзиви. Най-вероятно са пълни с подобрители, но вкусът е невероятен. Каквито и скъпи козунаци да купувам всяка година, накрая завършваме пак с тези на Ягодово.

# 108
Момичета, препоръчайте добра масажистка, за лечебен масаж /предимно гръб/ и на сносна цена.
Благодаря   bouquet
Вили Попчева, прави наистина лечебен масаж, кабинета й е на Петко Д.Петков 4, ет. 2. Ако искаш и телефон на лични ще ти пратя  Peace

Моля, може ли телефон на лични?

И едно въпросче - къде в Пловдив може да се намери хубав, качествен шоколад за шоколадов фонтан?

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 13:59 от azira

# 109
  • Пловдив
Момичета, малко ми е странен въпросът, но се надявам все пак някой да може да ми даде отговор. Търся с какво да направя клизма на малката. Имаме проблем и май ми се налага и това. Едно време имаше нещо като гумена круша, но от години не съм виждала подобно нещо, а в аптеките, в които съм питала. Със свещички не става, трябва ми нещо по-сериозно. В нета прочетох за това

http://apteka.framar.bg/30024847/%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BA% … -5-%D0%BC%D0%BB-3

но по аптеките не мога да го намеря.

# 110
Момичета, малко ми е странен въпросът, но се надявам все пак някой да може да ми даде отговор. Търся с какво да направя клизма на малката. Имаме проблем и май ми се налага и това. Едно време имаше нещо като гумена круша, но от години не съм виждала подобно нещо, а в аптеките, в които съм питала. Със свещички не става, трябва ми нещо по-сериозно. В нета прочетох за това

http://apteka.framar.bg/30024847/%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BA% … -5-%D0%BC%D0%BB-3

отстрани на Младежкия дом има аптека в която има всико и доставят всичко Whistling А с Лактулоза МБ -пробва ли????  Thinking

# 111
  • Пловдив

ЗлаВещица, крушата, за която питаш, не е ли дамски душ?Дамският душ мисля, че може да се използва и за клизма. Има го във всяка аптека. Последно от Марешки взех, точно като круша.

Иначе наскоро лежах в гастроентерологично отделение. На пациентите, на които им правеха изследване през ануса, вместо да правят клизма, им даваха едни прахчета за изчистване, действат като клизма. Но започваха да ги приемат от предния ден и ходеха постоянно до тоалетната ествествено, тъй че не знам дали е подходящо за детенце.

# 112
Прахчетата обезводняват и се чувстваш като парцал!За  дете не става Peace

# 113
В аптеките има клизми за домашна употреба и са но доста по-ниска цена, но се съмнявам, че са подходящи за деца.

# 114
  • Пловдив
Крушата за детска клизма е малко по-малка от дамския душ и накрайникът е тъничък, на дамския душ е много дебел и не става за клизма.
Лактулоза давам от доста време, но не решава проблема. Моят инат се стиска и не ходи с дни, вдигнала съм вече ръце от нея, дори си мисля на гастроентеролог да я водя. Просто днес ме накараха да я взема на обяд и от градина - коремът и е подут, ще се пръсне, а тя стои, стиска се и като и сложа свещичка само се изпусне малко и пак продължава да се стиска. Мисля си, че с клизма поне всичко ще излезе.

# 115
Злавещице-има едни прахчета-Био Баланс/probiotic+prebiotic/ние сме ползвали Бейби,сашета са и се слагат във водичка или чайче,пробвай,дават ги за "нормализиране на чревната микрофлора при запек и диария"-дано помогнат Peace

# 116
  • Пловдив
Благодаря ви много на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 117
  • Пловдив
Дъщеря ми също има проблем с ходенето до тоалетна. И при нея проблемът е психологически. Стиска се и не иска. Вече почти една година.  Tired Аз слагам свещички Изилакс. Глицеринови са, без никакво лекарство. Сега съм решила да бъда по-настоятелна, а да не я чакам по 4-5 дни.  ooooh! За клизма ме е страх, защото после спазмите са доста болезнени и не знам дали няма още повече да се стресира. Извинявам се и аз за отклонението, но знам много добре какво е.  Peace

# 118
  • Пловдив
Зла вещица, консултирайте се с лекар и то с различни специалисти. Детето на моя приятелка имаше тоя проблем от 3 годишно, обиколиха какви ли не лекари и накрая чак във втори! клас откриха, че имало нещо като херния и през цялото време го е боляло от напъването и затова се е стискал. Не е казано, че при вас ще е така, но ...
Иначе за нормализиране на чревната флора - аз съм много доволна от пробиотиците на Дафлорн. Те не се продават в аптеки, но имат представителство в Пловдив. Само с тях съм спирала разстройство и повръщане, а след новогодишния ни престой в болница и 7 венозни антибиотика ги давам непрекъснато на бебето по схема и един от положителните ефекти е, че се изхожда по часовник Wink

# 119
  • Пловдив
Дъщеря ми също има проблем с ходенето до тоалетна. И при нея проблемът е психологически. Стиска се и не иска. Вече почти една година.  Tired Аз слагам свещички Изилакс. Глицеринови са, без никакво лекарство. Сега съм решила да бъда по-настоятелна, а да не я чакам по 4-5 дни.  ooooh! За клизма ме е страх, защото после спазмите са доста болезнени и не знам дали няма още повече да се стресира. Извинявам се и аз за отклонението, но знам много добре какво е.  Peace

Явно и при вас е така. Проблемът е, че се изпуска по малко и в градината и вече ме е срам и там.

bugaboo, ще я водя другата седмица - във ваканция съм и ще имам възможност. Да видим какво ще кажат. Засега личната лекарка ни даде Лактулозата и Линекс. Няма запек, но проблемът си го има.

И аз се извинявам за лиричното отклонение.

И по темата, пак в тази връзка - в левчето до нас имаше пликчета за момиченца по 50 стотинки, но ги направиха по левче. И тъй като понякога ми писва да пера търся отново по 50 стотинки дали има някъде. Вярно е, китайски са, но като за по-кратка употреба са супер.

Общи условия

Активация на акаунт