Къде в Пловдив???-31

• 87 592
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Магазин за прясно месо има на бул. България между под блоковете до 3-то районно на МВР. Миналата седмица гледах и агнешко, и набор за дроб сърма, но не обърнах внимание на цената.

# 151
На събота пазар една позната провери имало само замразено, но утре ще отида до Лексито.
Благодаря ви много за отговорите!

# 152
  • Пловдив
Аз пак да си повторя въпроса  Blush Уред power plate  да има някъде в Пловдив?

Провери в Акваленд в Тракия и ако има пиши как е! Peace

Мерси   bouquet малко далеч ми идва и ако се реша да отида ще пиша  Peace

# 153
Къде да намеря ел. ключове и контакти "Сименс"? Thinking

# 154
Тъй като дойде момента за пролетното почистване Simple Smile и "любимия" момент с миенето на стъклата -искам да ви попитам дали знаете от къде мога да си купя инструмента с които съм виждала, че мият и витрините на главната.  Wink

# 155
  • Пловдив
Присъединявам се към горното питане...

Преди няколко години взехме такова на свекървата, от едно магазинче на Васил Априлов, но миналата година като отидохме, за да си взема и аз въпросното магазинче вече го нямаше Sad

# 156
  • Пловдив
Ще купувам плат за пердета, после трябва и да ги ушият. Единствено до сега съм намерила магазин с приемливи цени за плата и ушиването в началота на "Аксентий Велешки" откъм Сточна гара. Някой ползвал ли е този магазин,а друго предложение?

# 157
Ще купувам плат за пердета, после трябва и да ги ушият. Единствено до сега съм намерила магазин с приемливи цени за плата и ушиването в началота на "Аксентий Велешки" откъм Сточна гара. Някой ползвал ли е този магазин,а друго предложение?

Миналата години си поръчах от един магазин с/у църквата Св. Петка ... на бул. Мария Луиза. До него има и ателие - художествено или за гоблени, не си спомням. Останах много доволна от многото избор и от ушиването  Peace

http://www.bgmaps.com/old/map.aspx?sid=8e7ad06f1c42be329148cb4eb19ec533&tip=1

Има още един и на Цар Освободител с/у МЦ Тримонциум, до аптеката. Там също има голям избор  Heart Eyes

# 158
  • Майничка
Още веднъж + за магазина за пердета с/у "Света Петка".
В района има и още един читав магазин за пердета, на ул."Янтра", зад "Авеню". Преди години ушиването беше безплатно при закупен от тях плат, но отдавна не съм проверявала дали все още е така.

# 159
Още веднъж + за магазина за пердета с/у "Света Петка".

Да, забравих да кажа, че ушиването им е безплатно  Heart Eyes

Дори дъпълнително ми ушиха и калъфки за малки възглавнички  Laughing само им занесох ципчета  Flutter

# 160
  • Пловдив
И от мен положителна препоръка за магазина за пердета срещу църквата Света Петка.

# 161
Здравейте, търся си маратонки на сносни цени за жени? Някой да има предложения? Благодаря Peace  bouquet

# 162
  • Пловдив
Трябва ми името и телефона на билковата аптека преди Тунела?

# 163
  • Пловдив
Трябва ми името и телефона на билковата аптека преди Тунела?

Аптека Тунела
032 626017

мисля,че е така-утре звъни

# 164
  • Пловдив
♥Elfita♥   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт