Къде в Пловдив???-31

• 88 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Момичета, някаква идея къде се намира по-точно ул. Свети Климент 6 и магазина Златна рибка?
Ако застанеш с гръб към подлеза на площад Съединение, не откъм паметника, а срещу него, се намира улица Св.Климент.Там в началото е "Златната рибка".
Като минеш подлеза , не да излезеш на площада, а от другата страна, ще видиш от дясно офис на ПИБ, веднага след него мисля, че беше офиса на Златна рибка, трябва да влезеш в един двор и после на 2-ри   етаж май беше, то си пише. Дано си ме разбрала..

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 22:43 от ivka ♥ 007

# 616
Здравейте, къде мога да намеря боя за дрехи?  Peace

# 617
  • Пловдив
Някой знае ли къде продават керамични тигани - не много скъпи и не много големи? Например с диаметър около 20 и няколко сантиметра.

Аз си купих преди няколко месеца от Интермаркет /намира се на бул. Дунав, комплекса на Пещерска гроздова/ този http://intermarket.bg/index.php?item=565&group=1 на тази цена, но сега виждам, че цената е само за онлайн пазаруване. 

# 618
Кори,боя на прах за варене за дрехи-в железариите,а боя за боядисване (в пералня мисля) имаше в Дали (от Дтумаята покрай чешмата към Стария град)

# 619
Кори,боя на прах за варене за дрехи-в железариите,а боя за боядисване (в пералня мисля) имаше в Дали (от Дтумаята покрай чешмата към Стария град)
Предпочитам в пералня, да. А дали са хубави? Благодаря  bouquet

# 620
Керамичен тиган си купих от един магазин в мол Галерия, до входа на
Карфур (Гама Елит май се казваше). Моят не беше скъп, на марката Бека,
но много бързо се надраска.

# 621

Не съм ги ползвала,но веднъж пресъствах на разговор с друг клиент и до колкото разбрах са за пералня.Дано не греша.

# 622
в химическото "фреш"  (зад пл. съединение) боядисват дрехи, само трябва да са 100% памук

# 623
Някой знае ли къде продават керамични тигани - не много скъпи и не много големи? Например с диаметър около 20 и няколко сантиметра.

От самия Карфур  Peace

# 624

Не съм ги ползвала,но веднъж пресъствах на разговор с друг клиент и до колкото разбрах са за пералня.Дано не греша.
Благодаря. Приятен ден. Peace  bouquet

# 625
  • Майничка
Има ли клон на Пощенска банка (Юробанк), който да работи в събота?

# 626
  • Пловдив
Момичета, някой взимал ли е детска кухня от "1експресно парти"? Може ли отзиви  Praynig

# 627
gargamela, няма такъв.

# 628
  • Майничка
Благодаря! Hug

# 629
Момичета, някой взимал ли е детска кухня от "1експресно парти"? Може ли отзиви  Praynig

за 4-5 месеца е перфектна, после омръзва

Общи условия

Активация на акаунт