Къде в Пловдив???-31

• 87 589
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Знаете ли къде мога да намеря бели памучни ръкавици. Трябва да са памучни, защото са необходими, за да се спи с тях, след намазване с един крем - за да може да се усвои напълно. Идея си нямам може ли да се намери подобно нещо.

# 121
Аз съм търсила много бели ръкавици заради маскот костюмите на Мики и Мини Маус
Няма, едвам се намират изкуствени, пък камо ли памучни
Накрая се принудих да си ги шия /и за дядо Коледа/. Шивачката ми взима 3 лв за шев. Поне памук има хубав, дори щом ти се иска да попиват хубаво, най-добре ги уший от тензух /няколко ката/.

# 122
  • Пловдив
а пък аз по същата причина търся памучни чорапи  ,тези които намирам всички имат еластан или полиамид или нещо друго  newsm78

# 123
  • Пловдив
Хладилника ни е на 3 години и се развали  #Cussing out Двама техници го гледаха-правиха и нищо не направиха. Препоръчайте ми някой читав хладилен техник  Praynig

Пращам тел. на лични  Peace

# 124
  • Пловдив
Вещи,в аптеките трябва да има детски клизми-като балонче изглеждат.Питала ли си?

# 125
ббб, интересува ме налага ли се доп. заплащане на лабораторни изследвания , ехографски, скенер ? Има ли лимит за изследвания и за специалист , както с направленията от ЛЛ? Казаха ми за месечна такса от 20лв, така ли е и всичко се покрива с тези 20 лв за месеца? Имат ли семейна застраховка и каква е цената й?

Нямам идея за индивидуалното им застраховане но мога да ти дам телефона на координаторката за Пловдив,която ще ти обясни всичко.Лично аз съм чрез фирма,пакета ми е пълна опция без да съм имала каквито и да е ограничения до момента.Иначе другите момичето вижадам са разяснили доста неща.

# 126
Мами знаете ли къде мога да намеря дрехи на KANZ , но в онлайн магазин. Пазарувам само онлайн, но откривам само в официалния им сайт newsm78. Знаете  ли да има Бг представители? Много ги харесвам, но досега само по аутлети ги срещам.

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 22:20 от bibiviki

# 127
  • Пловдив
Такива памучни ръкавици и чорапи съм си купила от АVON.Не са евтини обаче.

# 128
  • Пловдив
Аз пак да си повторя въпроса  Blush Уред power plate  да има някъде в Пловдив?

# 129
Момичета, някоя от вас беше ли на лекцията на д-р Папазова? Разбрах, че е имало презентация по темата. Ако е възможно може ли да помоля да ми я изпратите?
Благодаря  bouquet

# 130
Зла Вещица, тъй като сме преминали през този проблем (психосоматичен запек
при дете) и съм давала много неща, но най-голям ефект видях от сиропа Фрутилакс,
още един сироп Алора (той е за успокоение на детето), глицеринови свещички за
малки деца преди 3 години нямаше у нас, тогава ми ги носиха от чужбина, но сега
май вече ги има и тук. Но при прегледите на дъщеря ми докторите ме уверяваха,
че няма физиологична причина за запека, само психологическа.
Всъщност ето тази тема ми беше много полезна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230932.0.
 Да питам и аз сега -Детско черно боди ми трябва за 5-6 годишно. Преди време
писахте за някакъв магазин за сценично облекло, в Гранда ли беше?

# 131
  • Пловдив
Благодаря ви отново, момичета  Hug Благодарение на Портокалче    bouquet намерих и балон в една аптека, защото досега в нашия квартал не бях открила и ще видим, дано се справя Simple Smile

# 132
http://www.planters.it/linea-tricologica/shampoo-delicato.html
Може ли някой да ми каже дали е срещала този шампоан?Благодаря !

# 133
Здравейте!
Искам да ми препоръчате магазини с приличен ламинат за спалня до максимум 14 лв на квадрат  Thinking

Преди няколко години бяхме взели от Домко много хубав цвят "златна круша" ,ето такъв.Мисля,че беше около тази цена,но не помня съвсем.
http://www.kanor.bg/products/big/pear-golden-0030_1.jpg

Ако намеря абсолютно същия ще съм щастлива.Трябва ми такъв цвят.

Мисълта ми е да не обикалям всички възможни магазини,а преди да  идем до Домко да проверя нещо по-наблизо /на 6-ти септември срещу Чайка има доста магазини,там дали са сносни ламинатите?/

# 134
Здравейте!
Искам да ми препоръчате магазини с приличен ламинат за спалня до максимум 14 лв на квадрат  Thinking

Преди няколко години бяхме взели от Домко много хубав цвят "златна круша" ,ето такъв.Мисля,че беше около тази цена,но не помня съвсем.
http://www.kanor.bg/products/big/pear-golden-0030_1.jpg

Ако намеря абсолютно същия ще съм щастлива.Трябва ми такъв цвят.

Мисълта ми е да не обикалям всички възможни магазини,а преди да  идем до Домко да проверя нещо по-наблизо /на 6-ти септември срещу Чайка има доста магазини,там дали са сносни ламинатите?/

Ние сме взимали от Кронофлор ако не се лъжа беше името на фирмата. Намира се на ул. Васил Левски в Кършиака, почти срещу църквата до бившата поща. Те ти дават и подложката като подарък ако не се лъжа. Имат доста голямо разнообразие и цените по мой спомен не бяха лоши. Може да проверите там.
П.П, допълвам се http://www.kronoflor.com/promo.php

Общи условия

Активация на акаунт