Къде в Пловдив???-31

• 88 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Момичета,търся това колело http://screambikes.eu/bg/velosipedi-detski/7174-detski-velosiped … rush-18-2011.html,ако сте виждали някъде помагайте.На Руски с/у Д.Николаев нямат,а аз за там най-много се надявах.

Vox, провери в магазина за колела, който е в Кичука, на улица Македония, след Айберг заведението (мисля, че така се казваше това заведение на ъгъла, в посока бул. Никола Вапцаров, пада се на левия тротоар). Ако те интересува мога да намеря визитката имам я някъде да се обадиш да питаш.

Ще съм ти много благодарна,ако ми дадеш телефон,да се обадя да попитам,че Кичука не ми е много близо  Hug

Vox, намерих визитката: БГ Байк магазин и сервиз за велосипеди, Богдан Гишин, ул. Македония 65, тел. 0888/883-496, www.bg-bike.com

Пак ти благодаря,питах ги но за съжаление нямат това което търся  Sad

# 361
Момичета, да сте мяркали някъде дафинови дръвчета в саксия? И на каква цена горе-долу?

Похвалиха ми ги, че били незаменим гонител на хлебарки, та защо да не пробваме малко био-земеделие хихи хихи:)))

# 362
popy1979, благодаря, ще проверя.

Малайза, къде е този магазин до Белия паяк? Благодаря и на теб.

# 363
  • Пловдив
      Не съм Малайза, но магазинът за здравословни храни се намира на пресечката от Главната /стълбите на Каменица/ към църквата "Света Марина". До ресторант "Белият паяк".

# 364
      Не съм Малайза, но магазинът за здравословни храни се намира на пресечката от Главната /стълбите на Каменица/ към църквата "Света Марина". До ресторант "Белият паяк".

да, Peaceтам има и фото "Пинк"

# 365
  • Пловдив
Някой ползвал ли е обущаря на спирката на Тримонциум,търся някой свестен в района, дядото зад Гранда не може да ми свърши работа,че нямал машина за шиене.

# 366
  • Пловдив
Някой ползвал ли е обущаря на спирката на Тримонциум,търся някой свестен в района, дядото зад Гранда не може да ми свърши работа,че нямал машина за шиене.
Почти на професионално ниво работят според мен Peace

# 367
  • Пловдив
 Peace Момичетата вече са обяснили къде е здравословния магазин.

Аз имам друго питане - да ми препоръчате фризьорски салон, в който боядисват с бои за коса Matrix, и работят на сравнително прилични цени  Laughing
А ако може и да цитирате цени за боядисване на средно дълга или дълга коса, ще съм ви благодарна  Mr. Green

# 368
  • Пловдив
Нямам мнение за него.
В този район от години съм клиент на обущарското ателие на ул. Отец Пайсий между "Фабриката" и кафе "Ереван"...

# 369
  • Майничка

На спирката на Тримонциум не, но след бившата билкова аптека, посока Байкал, в уличката зад тотото, има обущар, досега не съм имала оплакване. Ателието му е в една кооперация отляво, преди "Леонардо да Винчи". Със сигурност има машина.

# 370
Има един салон в началото на Железарска,като се идва от спирката сллед тунела е по дясния тротоар.Там съм виждала реклама,че работят с Matrix,но не мога да кажа име на салона и цени.Но за името ако не забравя утре ще погледна като отивам на работа.

# 371
Понеже темата е най-посещавана ще пиша тук Simple Smile Ако има някоя психоложка, която си търси работа или ваша позната такава, може да ми пишете на лични.

# 372
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали фото студио, където бих могла да снимам дъщеря ми за рождения й ден. Нямам предвид фото сесия, тъй като вече сме се записали за такава, но си чакаме реда и ще я реализираме доста след РД-то.
Към настоящия момент просто искам да й направя два-три кадъра в студио до тортата.
Идеи? newsm78

bouquet

# 373
  • Пловдив
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали фото студио, където бих могла да снимам дъщеря ми за рождения й ден. Нямам предвид фото сесия, тъй като вече сме се записали за такава, но си чакаме реда и ще я реализираме доста след РД-то.
Към настоящия момент просто искам да й направя два-три кадъра в студио до тортата.
Идеи? newsm78

bouquet

Аз правя такива снимки във фотото на военна болница.Имат и в Кичука.Но фона е от фотошоп.Ако искаш реален фон май във фото Пинк имаха
Фото Дит също са добри.

Като съвет,ако не включат прожекторите искай да ги включат.Че първата година в Пинк /Тракия-вече го бутнаха това фото/така ме минаха и снимките бяха тъмни

# 374
Elfita, благодаря ти за бързия отговор!   bouquet
А това фото до военна болница/Кичука дали се сещаш как се казва или адрес евентуално? newsm78
И необходимо ли да се обаждам по-рано да записвам час?
На фона за настоящия случай не държа много, така че чудесно ме устройват тези които ми предложи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт