Къде в Пловдив???-31

• 88 712
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Йоли,ако са обикновени неща в колета,пристига по адрес твой т.е на нашата поща на Д.Талев.Ако са  по-специални стоки,за които се плаща мито-на Иван Вазов.Но предполагам са дрехи и ще си ги получиш тук.Ще ти пратят и известие
От Англия получаваме всякакви чудесии и компютърни джаджи за мъжа ми.Не е имало проблем

# 391
Мерси Елфитка Hug!
Дрехи са, нали сме на нов адрес и установихме, че го бъркат с някой от другите входове, та да си проверявам.

# 392
  • Пловдив
Мерси Елфитка Hug!
Дрехи са, нали сме на нов адрес и установихме, че го бъркат с някой от другите входове, та да си проверявам.

По ЛК не си ли при свекървата или го смени с новия ви адрес?При получаването на колета искат ЛК.

# 393
Аз си я смених, мъжа ми не е Simple Smile
Ама то няма значение адрес по ЛК. Ние сме дали новия адрес за получаване, ама не знам на кого на име е изпратен, на мен или на милото. Днес ще проверя.

# 394
Последно ми пращаха ''експесно'' едно колетче и пристигна след 20 дни  Shocked Направо го бях отписала.. Дано не чакате много. Peace

# 395
Някой питаше къде работят с продукти Mаtrix и аз обещах да погледна как се казва салонът на Железарска-Силует се казва.

# 396
  • Пловдив
Йоли,ако са обикновени неща в колета,пристига по адрес твой т.е на нашата поща на Д.Талев.Ако са  по-специални стоки,за които се плаща мито-на Иван Вазов.Но предполагам са дрехи и ще си ги получиш тук.Ще ти пратят и известие
От Англия получаваме всякакви чудесии и компютърни джаджи за мъжа ми.Не е имало проблем

Мито за стоки от Англия не се плаща! Ще си ги получи в кварталната поща, според адреса който е дала  Peace
А защо не ползвате фирма, която доставя стоки от UK (като kdshopping, например) ? Много по-бързо и евтино излиза.. после отиваш и си ги взимаш от техния офис или заявяваш доставка до адрес.. Пристигат за около седмица.

# 397
  • Пловдив
Някой питаше къде работят с продукти Mаtrix и аз обещах да погледна как се казва салонът на Железарска-Силует се казва.

Мноого благодаря   bouquet
Предполагам не знаеш подробности и цени?  Crazy
Ще ги посетя тези дни.. ако някой се сети и за друг салон - ще се радвам да сподели!

# 398
Не,не знам цени за съжаление.

# 399
  • Пловдив
С Матрикс работят и в  салона под нашата кооперация-до бившия ресторант Посейдон/сега е фитнес/-салон Грация.Аз се боядисвам там,защото ми е супер удобно,но не е много ефтино.

# 400
Здравейте! Може ли да ми кажете къде в Пловдив има млекомати? Живеем близо до центъра, четох назад в темите и попаднах на млекомата в Тракия-до строителния магазин на хлебозавода, има ли го все още? А тези подвижните млекомати, които са по пазарите, не са ми удобни защото през деня съм заангажирана.

# 401
  • Пловдив
В магазин "Лекси" има млекомат. Не знам дали обаче във всичките магазини има. В този в Смирненски със сигурност има, май и в Гранда има.  Thinking

# 402
В магазин "Лекси" има млекомат. Не знам дали обаче във всичките магазини има. В този в Смирненски със сигурност има, май и в Гранда има.  Thinking

Има в Лекси в Гранд. И аз го наблюдавам от доста време насам, но все още не съм се престрашила да опитам. Който пробва ако може да изкаже отзиви  newsm78

# 403

Има в Лекси в Гранд. И аз го наблюдавам от доста време насам, но все още не съм се престрашила да опитам. Който пробва ако може да изкаже отзиви  newsm78
Много Ви благодаря за бързите отговори   bouquet

# 404
И аз се каня да пробвам млякото от въпросния млекомат в Лекси, ама нещо.. Rolling Eyes
И на мен ми е неудобно да преследвам подвижните млекомати, но пък поне тяхното мляко го знам...

Общи условия

Активация на акаунт