Къде в Пловдив???-31

• 86 698
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

Един въпрос от мен - искам да сменя щорите в спалнята. ....

Нашите са от Солис, но определено не  препоръчвам точно тази фирма - бавят се, имат проблем с това, че един взема размери, друг монтира, само се обвиняват с многозначителен тон, че "колегата нещо не е догледал..." и т.н приказки под шипковия храст. А ти просто искаш техниците да ти сложат щорите и да си отидат, за да можеш да почистиш след тях, а не да слушаш житие и страдание...  Laughing.  Както и да е.  Сложили сме на балконските врати, бели на цвят, за да се сливат с дограмата и да не се натрапват. Не са особено силна бариера за светлината - спалнята ни е източна и сутрин, точно през тях прониква най-много светлина. Тъмно, пазят външните ни ролетни щори, а тези на вратата - пропускат светлината в голяма част.  С механизмите нямаме проблем - ще стане четвърта година. Бедата е в замърсяването - нашите са бели - няма почистване, само смяна на текстила е решението. Не знам дали помогнах.

# 661
Здравейте, някой знае ли къде в Пловдив има изгодни мъжки халати - хавлиени за след баня?

# 662
Благодаря за отговорите, дами! Улеснихте ме  Simple Smile Да минат почивните дни и ще действам

# 663
БиРенка - и аз бих те насочила към Теолино пласт и Колори. Ние правихме при Теолино Пласт цялостно външни ролетни и вътрешни вертикални щорим направиха ни страхотна отстъпка (но защото платихме в кеш на момента). Поръчката беше сериозна, спазиха си срока (7 дни), монтираха перфектно, момчетата бяха организирани, в час, обърнаха ми внимание на дребни детайли, който аз дори не подозирах, че може да са от значение (това стана и при взимането на поръчката, човекът, който дойде да огледа и да обмислим всичко, беше много адекватен и директен, благодарение на него направихме разумни решения с щорите). Вече година ползваме щорите, нямам никакви оплаквания. С две ръце препоръчвам офисът на фирмата, който се намира срещу 2-ро ДКЦ.
Колори ни дадоха добра оферта също, но на теолино беше по-добра.
успех, към когото и да се ориентираш Hug

Здравейте, някой знае ли къде в Пловдив има изгодни мъжки халати - хавлиени за след баня?
Общо взето, нещо на по-приемлива цена можеш да намериш в Метро, където халатите са на Яна и на Панагюрище (даноне се бъркам), едните са по-евтини, около 30лв., другите са по-скъпички. Хубави халати и въобще подобни неща има в Търговския център преди Гранда, на Капитан Райчо. на първия етаж е, вижда се,няма как да се пропусне.  Hug

# 664
аз търся меко хубаво халатче в бяло или бяло/сиво, краен случай бяло/сино за размер 18-24 месеца
както и хубаво златно кръстче за кръщене /само за това не ми се обикаля/. дали в ситела има разнообразие от кръстчета?

# 665
Биренка, и аз давам глас за Теолино пласт  Peace Най-сериозното ми съображение, че си поддържат пълна гама на резервни части и от най-малките джвъчки - 7 години след като монтираха, без да искам направих беля и ми трябваше една малка част от механизма - имаха и го отделно, и окомплектован с целия механизъм. Да не говорим, че беше на смешна цена  Peace

# 666
аз също мисля, че трябва да е някоя от големите фирми, защото нашите щори са правени от хора, които бяха малки и единични, затвориха миналата година,  сега има счупени елементи, а няма откъде да ги взема и кой да ги поправи

# 667
  • Пловдив
Знам, че се коментираше, но не можах да намеря къде, затова ще питам...
Къде могат да ми боядисат хубаво един бял панталон  (95% памук и 5 % ликра)? Ако е в Тракия - перфектно Embarassed

# 668
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за народни танци   bouquet За сега се спрях на клуб "Пълдин" на пл. Съединение, че ми е най-близо  Peace

# 669
Поразгледах из нета, но не открих и се надявам вие да ми помогнете. Къде бих могла да сигнализирам и измоля съответно ремонт на дупките по нашата улица. Омръзна ми да правя слалом и да рискувам да се бухна в някоя насрещна кола.

# 670
  • Пловдив
Поразгледах из нета, но не открих и се надявам вие да ми помогнете. Къде бих могла да сигнализирам и измоля съответно ремонт на дупките по нашата улица. Омръзна ми да правя слалом и да рискувам да се бухна в някоя насрещна кола.
Пишеш жалба до кмета на съответния район с копие до Общински инспекторат, който се намира точно зад мечката в Градската градина(мисля, че беше ул.''Филип Македонски'№1, но не съм сигурна'). Ние подадохме жалба и след седмица ни асфалтираха улицата.

# 671
sweet_maniche  Такава услуга предлагат в химическото на Триумфа(бившето Сани),но аз лично не съм боядисвала нищо там!

# 672
  • Пловдив
Препоръчайте заведение където може да се поръча тако. Обстановката не е важна , важно е такото да е вкусно.

# 673
popy1979, благодаря много, ще действам.

# 674
  • Пловдив
Дайте идея за детски център( за РД) в Тракия Rolling Eyes Изключвам в Галерия,щото ми се стори много скъпо...

Общи условия

Активация на акаунт