Къде в Пловдив???-31

• 86 695
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Препоръчайте заведение където може да се поръча тако. Обстановката не е важна , важно е такото да е вкусно.

Мисля, че в Sombrero, на бул.Дунав имаше такос, а и обстановката е добра. Намира се в сградата на Роял сити център мисля се казваше Simple Smile

# 676
Дайте идея за детски център( за РД) в Тракия Rolling Eyes Изключвам в Галерия,щото ми се стори много скъпо...

Тракия има още:

Детския център във форума
детски център в търговския център Сани
има някакъв зад кауфланда на 2ия етаж над автосервиз някакъв
и откритите:
дино /няма аниматори/
също вариант ти е детски център Теди /до Ескалибур/
както и самия Ескалибур /открита и закрита част/
сигурна съм, че има и още в Тракия, като се сетя ще ги пиша... то всяко неработещо кафе се преобразува в детски център

# 677
  • Пловдив
На открито може също и в бившето Тони 2000, до 60-класното

# 678
Препоръчайте заведение където може да се поръча тако. Обстановката не е важна , важно е такото да е вкусно.

И аз съм с две ръце за Сомбреро . Вкусно и приятно.  И купища  смешни вицове за мексиканци в менюто  Laughing

А, като споменахте асфалтиране на улици, се сетих да питам нещо подобно. Знаете ли, къде мога да подам сигнал за изоставена от години кола на нашата улица. Има си регистрационен номер и вероятно по него може да се издири собственик. Но не знам къде да се обърна с такава молба.

# 679
Здравейте!
Честит празник!   bouquet

Отворен ли е вече зоопарка на гребната?

# 680
  • Пловдив
Благодаря,момичета!Само да вметна,че Дино не работи все още...незнам защо.А в този до 60-класното незнам дали организират РД Rolling Eyes А дори да е така,ще има и много външни хора и лудницата е пълна.Ама ще питам,де Wink

# 681
  • Пловдив
Здравейте!
Честит празник!   bouquet

Отворен ли е вече зоопарка на гребната?

Питаха мааалко по-напред Wink Все още не е  Peace

# 682
tandonova79  Hug

Май изобщо няма да го отворят повече,то вече на нищо не прилича тяхното  ooooh!

# 683
Нямат лиценз, нито пари, един зоопарк е огромно перо, което Пловдив на този етап няма
Скоро няма да отвори и това е
Най-близките са Стара Загора и София /перфектни за нашия мащаб/

# 684
Новооткрит Детски център има срещу Матевски,а на Тонито до 8 блок детската площадка е подходяща!

# 685
  • София
Новооткрит Детски център има срещу Матевски,а на Тонито до 8 блок детската площадка е подходяща!

Peace

Дино ще отворят скоро, в момента правят тоалетна, а и сега вече се стопли изведнъж, тъй че скоро ще е...

# 686
  • Пловдив
Честит празник!
Зоопарка ми е на 10 минути пеша, но честно казано не искам да го отварят. Много, много тясно за големите животни. Когато го видях за пръв път страшно ми дожаля за тях. Ако нещо го преустроят и оставят по-малко животни, но в по-големи клетки - добре. Но мечките и лъвовете бяха на абсурдно тясно място.

п.п. приятели скоро ходили и похвалиха зоопарка в Пазарджик. Ще го проверим, че е най-близо.

# 687
  • Пловдив
Почти като зоопарк са животните в магазин Рила.Близко ни е и ходим там малката да им се радва.
Верно няма много животни,но пак е нещо.Има зайчета няколко вида,сърнички,кучета /различни породи/,гълъби няколко вида,фазани,пауни,пъдпъдъци,кокошки,скромидки

# 688
  • Пловдив
Зоопарковете и в Стара Загора и в Пазарджик ги препоръчвам горещо! Ние обиколихме навсякъде около Пловдив, а нашия явно няма да го открият скоро.

# 689
  • Пловдив
Пловдивския зоопарк последните години особено вече беше толкова занемарен, че бих си завела детето там само за да му покажа как никога, ама НИКОГА не бива да се отнасяме към животните  Peace
От по-близките - зоопаркът в Хасково също не е лош. В Пазарджик е малък, но пък целият им парк Острова е чудесно поддържан и си заслужава да се направи еднодневен излет до там.

Общи условия

Активация на акаунт