Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-сега в "Araf zamanı" -тема 19 *KY-31*

• 52 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро в най-хубавия ден от седмицата  Party Party Party
Ей, дано наистина дамата от клипчето се появи  Praynig Много ще ми е интересно да разкаже нещо.
Една хубава снимка на актьорите от филмчето. За съжаление, захарчето го няма, но всички други са толкова сладки и изглежда наистина им е приятно!

# 76
  • Варна
Открихме мацката- благодарение на Вени- агент 007  Hug Hug Hug Hug
Ето и няколко цитата от форума- дано не ми се разсърдят момичетата там! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

При мамите в темата за Сарухан търсят вече Дидка да разказва - кодово име - "ловец"
                                                                                            m1ra

Дидок, къде си. Момичетата от темата за Сарухан в мамите са сложили клипчето с теб и се надяват да им кажеш повече за него. Рина ги подведе с инфо за тяхна представителка в Истанбул.
                                                                                              mima111
Хахахах Дидка "ловеца"! Laughing Laughing Laughing Тръгна да лови Мурат, но междувременно прасна и Саруханчо!Момичета Сарухан е голям мъжкар.Направо да те е страх да го доближиш.Както казва Лин мъж та мъж!Много е хубав наживо!
                                                                                               donatela

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 17:15 от *¨*morski_briz*¨*

# 77
  • Варна
linaa, ох не зная как да ти поискам разрешение да постна всичко, което разказваш! ooooh! ooooh! ooooh!
Вече видях, че четете това, което е написано тук. Дано прочетеш и това съобщение и получа твоето разрешение да копирам разказа ти.
В личен план- ми е много интересно - аз самата се запознах с него преди 6 години, когато им гостувахме- на него и на съпругата му - затова и съм истински развълнувана от срещата ти с него.
Надявам се да прочета, че нямаш нищо против да публикувам разказчето ти! Praynig Ще бъда щастлива ако ми отговориш и на ЛС.
Благодаря ти! Hug

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 18:22 от *¨*morski_briz*¨*

# 78
Ох, че е много хубав мъж, ние отдавна си го знаем.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама дано късметлийките от другия форум ни разкажат малко повече  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 21:55 от Venetat

# 79
  • Варна
А сега ме извинете,отивам при един друг форум/не при тези дето много ни "обичат"/ да дам отчет за Сарухан. Ванче,прощавай,ама и те го обичат.Нека да им се представя,че да знаят за unlimitedbg.
                                       didoka45

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Дано е при нас! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 80
 Тук съм,тук съм. Първо благодаря,че имате желание и ме каните  тук във Вашата тема да сподяла макър и мимолетна среща със Сарухан.Здравейте мили момичета! Радвам се ако съм Ви доставила малко удоволствие ,затова,че съм видяла Вашият любимец. Е,ееее и аз го харесвам,а  newsm51на живо е мъж за много жени,точно като Вас.

# 81
  • Варна
didoka45

# 82
  • Варна
Цитат
Давай,момиче...копирай.
10 минути като гледах занемяла Мурат,го казах веднага на момичетата.
Гледаш Мурат и ти се иска да го погалиш,виждаш Сарухан и ти иде да го обърнеш на гръб Laughing Laughing Laughing Laughing
Това е истината,но лично аз отказах снимка с него.Попитаха ни дали искаме среща с него,защото той е узнал,че Мурат чака фенове.Ние потвърдихме,като мислихме да му вземем подарък.Но,той е поискал пари за да се срещне с фенове.
Ами...мойте пари няма да ги види,пък аз видях него...но не пожелахме снимка.И той го разбра.

Вече имам разрешение и ще копирам постовете.

# 83
Няма много за разказване,но когато ми казаха,че Сарухан е там и го видях-вярвайте ми,подкосиха ми се краката.На моят фотоапарат мога да правя клипове. Веднага го приготвих и му се представеих,че съм от България. Попитах/ е със знаци и на български,дали мога да го снимам/ и леко включих камерата,защото не бях сигурна как ще реагира и дали ще иска да го снимам. Аз пък щях да го запиша и без позволение.Малко хаотично разказвам,но и сега се вълнувам. Да застанеш срещу Сарухан и да си само на една ръка растояния се иска доста смелост. То освен,че се вълнувах за срещата с Мурат Йълдъръм ,ами и да си очи в очи с този мъж,оле майко. Та да продължа,когато го попитах дали мога да го снимам,не съм си и помислила,че ще ме покани да се снимам с него. Ама нали съм толкова "смотана""омотана" забравих му името. Той каза  ела ,ела ,а ние дето гледаме туски сериали подразбираме това онова.  Приятелят му взе апарата и аз се НАСТАНИХ ВЕДНАГА до него. Благодарих му и искам да Ви кажа,че той е един от най-истинските мъже атристи в Турция. Имате вкус. Нашият Мурат е нежен,по-момчене.Вашият ,е и той и на нас ни харесва щото си е мачо и половина.Та това е в общи линии,нищо друго.
Още веднъж благодаря,че ми разрешихте да пиша тък при Вас,защото от други форуми вече ни трият от снимките с нашият любимец.Но това е бългаската работа за съжаление. Вие сте изключителни и мили. Не го казвам от куртоазия, а защото е така. Пожелавам Ви от сърце в най-скоро време да напраите среща с Вашият любимец/не се засягаите като казвам Вашият любимец,той е и мой,но само мъничко. Иначе с цялото си сърце принадлежи на Вас. Е ,и на нашето Ванче,но Вие се трудите,търсите информация,правите теми след теми за него. Така,че пазате си го защото като го видях от близо..... не отговарям за последствията.
Извенете за дългият пост,но споделената радост с дори и непознати,но влюбени в Сарухан си е направо късмет.  txtloves

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/oAlRbF7zXfo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 19:44 от didoka45

# 84
  • Варна
Дидка, /надявам се, че нямаш нищо против да се обърна така към теб/, Благодаря ти от сърце, че сподели вълненията си от срещата с нашия любимец!!!!! Hug
Наистина е невероятно изживяване да общуваш с този мъж- и като те погледне и като ти говори, а и като нежно те подхване под ръка Embarassed Embarassed Embarassed, да не говорим за останалите невероятни жестове, които аз имах удоволствието да изживея- и то по времето, когато нищо не знаех за него, макар че newsm78 май е било по-добре, че не съм знаела нищо, че сигурно щях да се разкапя от удоволствие пред него Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 И не си слагай на сърце какво правят из другите форуми- вярно -българска работа- бъди себе си и отстоявай мечтите си!
Още веднъж ти благодаря от сърце! newsm51

# 85
  • Варна
 smile3555 smile3555 smile3555Ох, ама голяма съм......./бяла птица Joy Joy Joy Joy/ как пропуснах..... smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

Миличка, винаги, винаги си добре дошла при нас! Заповядай и се чувствай удобно като сред свои! Наистина се надявам честичко да ни навестяваш!

# 86
Еееее,това си е направо голямо щастие за мен.Благодаря,то станаха много балгодаря,но си го заслужавате.Жалко,че някой успяха да ми вгорчат удоволствието от нашата среша с Мурат. Добре,че Вие не сте такива. Да започнете с критики,защото то наистина има и аз виждам сега като гледам толкова пъти клипа. Но изненадата си каза думата и аз се смотах и повтарях като папагал  едно и също благодаря и т.н.  Изненадата беше толкова голяма.Добре,че не се гъртнах та да се налага Вашият човек да ми прави изкуствено дишане. . ...после не ми се мисли как щях да се оправдавам пред Вас.Сега се сетих и още нещо, носехме снимки на Сарухан и Кенан и в последната минута ги оставихме  в хотела. Кой е мислил,че съдбата ще е толкова благосклонна към мен и мойте съфорумки.Сега толкова ме е яд заради Вас,но....дай боже Вие да си вземете лично автограф от  момчето.Какво момче,направо е мъж за милиони,по-точно си е само за МОМИЧЕТАТА САРУХАНОВИ.
Не можах да пусна клипа,но той си е Ваш. Пускайте е си го.Аз също днес поне 10 пъти го гледах,но само заради Сарухан!!!!!  bouquet

# 87
  • Варна

Ето и една снимка! Благодаря на фотографката- да е жива и здрава и дано не ми се разсърди Praynig, че я чопнах от форумчето!
Божееееее ooooh! филмчето ще почне, а аз съм се върнала години назад- там у тях Thinking - направо чувам гласа му: "Дур! Дур! Дур! Бу- супеееер!" И вилицата заплашително върви към устата ми hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  - прословутото пишмание!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 88
  • Варна
Вай бе! ooooh! какви критики, какви 5 лв.! smile3555 Че аз ако се изправя пред него при една такава неочаквана среща- независимо дали ще се сети коя съм /най-вероятно- няма/ сигурно ще си глътна граматиката- не неговото ами и моето име ще забравя hahaha hahaha Нищо, че преди 6 години бях курназ и не му оставах длъжна на всяка дума! Joy Joy
Не се огорчавай- живей със спомена- остави ги тези с недостатъчната рам памет в главния процесор hahaha/главата -визирам/ да се изживяват като велики! Hug

# 89

Общи условия

Активация на акаунт