С шарени яйца и козунаци, очакваме първите МАЙски моми и юнаци!

• 39 866
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Ех че хубави новини  newsm68
Честито на opelcorsa, да сте живи и здрави цялото семейство! Много обич, късмет и щастие! Бързо възстановяване!   bouquet  bouquet  bouquet

# 556
kari  ти как си мила тези дни си мислех за теб  Simple Smile

# 557
Честито на първите ни силни майчета! Нека тези добри новини са добър тон за всички останали, които предстоят   smile3525 1stroller newsm32

# 558
  • София
blagovesna, много мило ми стана Heart Eyes.
Добре съм.
 На 8ми не ми спряха хапчетата за задържане и още съм на ударна доза. На 17/04/2012 ще ги спрат.
Сега лекарката ми не е в София, а още е седалищно и не искаше да рискува да почна да раждам по празниците и затова съм още на 4х1 Гинипрал, Верапамил и Магнерот.
Ходя през ден да ми мерят тоновете /утре също съм, но във Вита, защото е почивен ден/.
Бебето е станало 3400, но плацентата имало още да "зрее". Лежа, пазя се доколкото мога.
 С ремонта сме още на кашони, но поне викнах фирма да изчисти цялата къща:))))
 Стискам кълки да раждам след вторник.
Весели празници и много уют желая на всички бъдещи и вече станали мами!
Здраве и само хубави моменти да ни предстоят!

# 559
  Здравейте ,момичета,
Влезнах ,за да погледна дали  някоя мама е родила и ето opelcorsa.И тук да и честитя   bouquet живи  и здрави да сте и много радост да носи бебока newsm51

# 560
Добро утро!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБОЧЕТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ,А НА ВАС БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ- ВИЕ ПОЛУЧИХТЕ НАЙ- ХУБАВИТЕ ВЕЛИКДЕНСКИ ПОДАРЪЦИ,ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО!

# 561
Добро утро!Днес цялото семейство отиваме на почивка в едно село където няма обхват нито един моб.оператор и няма кабелна и интернет.Ще бъде доста интересно Laughing.Ще взема само лаптопа и то наблъскан с анимация за Емили.Желая ви хубав ден,интересно докато се върна утре дали ще си имаме още бебчета Hug

# 562
opelcorsa честито и на теб и на цялото семейство Simple Smile Бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи  Simple Smile
Момичета мен от няколко дни ме боли левият яйчник и усещам една придърпваща болка, чак не мога да спя - само вечер ме боли, все едно ще ми идва. Пия но-шпа, свивам се, въртя се (до колкото мога) и не минава. Та по този повод си мисля, че май наближава. И бебо нещо се е кротнал, а като мърда вече е даже болезнено. От тази болка съм много недоспала и адски ми се спи Sad Дано устискам поне до края на месеца  Praynig
Отивам да боядисвам яйца  Grinning Хубав ден на всички Simple Smile

# 563
Добро утрооо  preggo!
Спретнахме се с моя юнак и вече боядисахме яйцата  Grinning.
 Вчера направихме запис на тоновете на бебо - идеални. Много щастие имаше тези дни около мен все хубави новини и от мои близки и от тук, родилите се бебоци   Hug Hug Hug.

Весели празници пожелавам на всички и само хубави новини да валят като изведро!!!

opelcorsa, специални поздрави и от тук. Да е жив и здрав мъника  Hug, много да ви радва и да го нагушкаш!

# 564
Хайде малко великденски дух и от мен.  Grinning Да са ни живи и здрави бебчетата, и ние покрай тях, да можем да си ги гледаме като писани яйчица!  easter

# 565
Здравейте момичета,

Днес Теди боядиса яйцата с майка ми, аз не съм боядисвала, защото нещо не ми се разправяше. До преди малко чистих, за да не чистя утре.
Да Ви кажа нещо се притеснявам за Теди, от 2-3 дни забелязвам, че като му говоря тихо не ме чува, и не винаги реагира  Sad Във вторник, ще го водя на лекар, но още не знам къде. Трябва ми някой специалист които да му обърне сериозно внимание. Мъжът ми също забеляза, че нещо не реагира нормално като му говорим тихичко. Дано да е нещо безобидно.

s.pelegrino, аз също имам странни болки, но си мисля, че е от това че бебета, вече са много големи. Лежи си по празниците и се пази, а във вторник се обади на лекаря си и му кажи.

Хубави празници  Hug

# 566
  • Точно където трябва
Гери, дано се окаже нещо безобидно! Може просто да се замисля детето.
Боядисах яйцата, пъстрите станаха хубави, но едноцветните са ужасни. Не хвана боята и са като измити. От 30бр. има само едно спукано.
На мен тотално ми вгорчиха празника. Мъката ми е, че за цяла бременност не осигурих достатъчно спокойствие на бебката. А знам, че беше важно. Къде други ме нервеха, къде аз се притеснявах до лудост за какво ли не... Обаче сега ми е криво, че това мъниче заслужава да е спокойно и щастливо, а аз бъдещата майка-идиотка нищо не направих.
Щях да питам и още нещо... newsm78...а, поръчах си да ми направят бебешко легло, на което чекмеджето отдолу му е отделно, самостоятелно, на колелца. Видях го в каталога на Mothercare и когато майстора ми предложи да е така се съгласих без да се замисля. Реших, че щом някой вече го е измислил има логика. Но сега се чудя няма ли да е много идиотско и няма ли да се прашат вътре много дрешките. То между него и дъното на леглото все има разстояние...какво мислите? Да се коригирам ли докато е време?

# 567
  • София
Гери, дано се окаже нещо безобидно! Може просто да се замисля детето.
Боядисах яйцата, пъстрите станаха хубави, но едноцветните са ужасни. Не хвана боята и са като измити. От 30бр. има само едно спукано.
На мен тотално ми вгорчиха празника. Мъката ми е, че за цяла бременност не осигурих достатъчно спокойствие на бебката. А знам, че беше важно. Къде други ме нервеха, къде аз се притеснявах до лудост за какво ли не... Обаче сега ми е криво, че това мъниче заслужава да е спокойно и щастливо, а аз бъдещата майка-идиотка нищо не направих.
Щях да питам и още нещо... newsm78...а, поръчах си да ми направят бебешко легло, на което чекмеджето отдолу му е отделно, самостоятелно, на колелца. Видях го в каталога на Mothercare и когато майстора ми предложи да е така се съгласих без да се замисля. Реших, че щом някой вече го е измислил има логика. Но сега се чудя няма ли да е много идиотско и няма ли да се прашат вътре много дрешките. То между него и дъното на леглото все има разстояние...какво мислите? Да се коригирам ли докато е време?
На баткото леглото е с такова чекмедже на колелца,но отгоре има дървен капак.Когато се издърпа става и за сядане. Ето го: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14478
Днес съм много щастлива. Купихме за детската бюро.Купихме пералня със сушилня на страхотна цена. Събира 9 кг сухо пране, а суши 6кг.... Когато ме изпишат от болницата ще подреждам нещата от кашоните в детската....
Абе, нареждат се нещата. Само дето толкова нерви изхабих и аз тази бременност.
Днес бях на тонове във Вита и проследих част от раждането на едно бебе. Много емоции днес и все прекрасни.

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 14:50 от kari

# 568
  • Точно където трябва
Сега го намерих, ето това поръчах http://www.mothercare.com/b/42820041?ie=UTF8&title=nursery%2 … rd_s=global-top-7
На първия ред последното, но в цвят като първото.

# 569
  • София - Младост 1А
Привет дами,

Аз омесих козунаците и в момента са във фурната... Целия етаж съм размирисала. Дано да станат хубави. Поне на вид съм ги докарала. Утре сме цял ден по гости, но в понеделник ще пекнем агнешкото и ще си направим страхотен семеен Великден.

elliee, на спалнята ми чекмеджетата са така. Доста са плътно до леглото. Може и да пада прах през подматрачната рамка, но аз не съм забелязала. Пък ти все пак ще имаш дъно на леглото. Не мисля, че ще се праши.

GeryD, дано е нещо безобидно. Карал ли е Теди скоро ангини, отити... може ад си писала ама не помня. Третата му сливица как е? Аз съм водила Пепи при един много добър лекар УНГ от Военна болница. И племенницата съм я водила, той й махна третата сливица. Ще ти пратя координати.
А имам приятелка, на която детенцето беше така, след възпаление на ушите и му сложиха макарички. Ще я питам точно при кой лекар ходи. 

Общи условия

Активация на акаунт