Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа детски надбавки?
Какво представлява доплеровото изследване?
Какви са размерите на еднократната помощ при раждане на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа детски надбавки?
-
Какво представлява доплеровото изследване?
Доплеровото изследване се извършва с помощта на ехограф, който проследява кръвния поток във всички съдове, които доставят кръв и хранителни вещества към матката, в кръвоносните съдове на плода, както и в кръвоносните съдове от плацентата към плода. Това изследване е важно за оценка на здравето на бебето и контрол върху кръвообращението.
-
Какви са размерите на еднократната помощ при раждане на дете?
-
Какви са условията за получаване на детски надбавки?
-
Какви са размерите на еднократната помощ за бременност?

А ти не се притеснявай, помпа се купува за 2 мин от аптеката, важното е да си довършите домашните ремонти, ама без нерви и да посрещнете бебе на чистичко.
Нали не ти си плакала покрай разправиите? Пази се сега, не ги вземай навътре тия неща и си правете с мъжо каквото знаете. Не се допитвайте много до роднини, щото все така става - едни схеми, едно сърдене, мани мани...
ние откакто спряхме да питаме нещата се успокоиха.

Аз първият път се бях яко ошашкала,че както си беше суперактивно и изведнъж въобще не го усещах,пих кафе,разтърсвах си корема,ядох шоколад и нищо,и на същият ден ми изтекоха водите 
на мама и тати