С шарени яйца и козунаци, очакваме първите МАЙски моми и юнаци!

• 39 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София - Младост 1А
Ехаааа юнака на Opelcorsa ще е голям късметлия. Роден на Разпети петък, на петък 13-ти... пу, пу, жив и здрав да е!

# 541
                             И тук ЧЕСТИТО НА   opelcorsa smile3525

# 542
Честито и от мен тук на моята комши по градове....много,много,много,много късмет,щастие,любов пожелавам!!!!!!!!!!!!

bouquet

# 543
  • Точно където трябва
Честито на opelcorsa! Да е жив и здрав бебока! И мама бързо да се възстановява, за да ни зарадва и със снимки.И аз имам такива ритмични почуквания, ниско долу, където са крачетата на бебето. Питах веднъж доктора, но той не ми каза каква може да е причината.
От снощи имам едни болки в корема, примерно при завъртане в леглото, прерязваща и затихва сравнително бързо. И като се опитвах да си лежа по гръб някак ми натежаваше. А до вчера можех.
И като гледам как скоростно се случват нещата...доктора уж казваше,че при тая плацента и води още дълго може да си живее бебчето вътре, ама почвам да не му вярвам. Дано поне устискам до понеделник, че чантата не съм си стегнала.  Simple Smile

# 544
ЧЕСТИТО на opelcorsa!  Grinning Grinning Grinning Мила, желаяь ви много щастие и здраве на цялото семейство и да, чакаме снимкиииии. Радвам се, че всичко е минало бързо и безпроблемно...макар и така неочаквано! Simple Smile  Simple Smile  Hug

Оф, почнах и аз да се шашкам, нищо, че съм края на май....нито съм приготвяла нещо за болницата, нито знам какво ми трябва...даже и помпа за кърма нямам още! Нямам и комплект за изписване..... Rolling Eyes

На всичкото отгоре днешния ден почна с рев и разправии с родителите на милото....накрая ще теглим един кредит, ще си купим нов апаратамент и да си бият в главата всичките 20 годишни боклуци и мебели!

Хайде, приятни почивни дни ви желая, да ги прекарате весело и спокойно!   bouquet

# 545
  • София
Да честитя и тук на opelcorsa, много да ги радва бебо, бързо възстановяване на нея и ще чакаме снимки.

Дрина, много хубави яйца и украса.
Аз реших вчера да боядисвам, но остана за събота заедно с козунака, сложих да варя 10 яйца,от тях има 4 здрави, така че утре пак.

Слънчеви и усмихнати почивни дни ви пожелавам.

# 546
Честито и тук на Opel corsa Simple Smile Много,много здраве за мама и бебчо  Hug Hug Hug

# 547
Джиа, ми ние сме към края на май чак, та дано устискаме поне до средата!  Praynig А ти не се притеснявай, помпа се купува за 2 мин от аптеката, важното е да си довършите домашните ремонти, ама без нерви и да посрещнете бебе на чистичко.  Peace Нали не ти си плакала покрай разправиите? Пази се  сега, не ги вземай навътре тия неща и си правете с мъжо каквото знаете. Не се допитвайте много до роднини, щото все така става -  едни схеми, едно сърдене, мани мани... Crossing Arms ние откакто спряхме да питаме нещата се успокоиха.  Peace

# 548
  • Точно където трябва
Пфффф...аз пък се скарах със сестра ми...на празници все нещо се сдухват работите  Sad

# 549
  • България, Шумен
Честито на opelcorsa, чудесните новини заваляха!!! newsm44

elliee поискайте си прошка и всичко да минава!

Прегръдка за всички!!!

# 550
Благодаря, Беки Simple Smile
Оправихме се  - седнахме, поговорихме, изляхме си мъката, казахме им как се чувстваме, те хората всъщност нямали против нищо и ни подкрепяли...ма бащата на милото малко темерут човека и трудно му се разбира кво мисли и чувства. Все пак накрая всичко се кротна и работат потръгна - всичко е събрано вкашони и чували и е в процес на изнасяне. Току виж до понеделник стаята е останала с голи стени!

ОФ, много ми олекна! Извинявайте, че ви пиша семейните си разправии но така ми тежеше всичко и ме депресираше яко!

Ели, ще се оправите със сестричката. Аз с моя брат винаги по празници се изпотрепваме...ма после всичко минава.  Simple Smile

Hug

# 551
Хайде и тук честито на опелкорса да и е живо и здраво момчето Направо незнам кога успя да роди както си се разписа вчера,че няма да е скоро и айде с бебчо в ръце Simple SmileАз и преди съм казвала,че така бях чувала,че бебчетата се кротват точно преди раждането ThinkingАз първият път се бях яко ошашкала,че както си беше суперактивно и изведнъж въобще не го усещах,пих кафе,разтърсвах си корема,ядох шоколад и нищо,и на същият ден ми изтекоха водите Crazy
Весели празници  Hug

# 552
  • България, Велико Търново
Чудесни новини! Честито на opelcorsa, да и е живо и здраво момченцето! Момичета и аз от два дни имам режеща болка отдолу от време на време. Изглежда, че бебчо се намества или почва да натежава повечко.
Хубави празници на всички!  newsm03

# 553
OPELCORSA честито мила

Много щастие да носи малкия юнак  smile3541 на мама и тати  Simple Smile

# 554
  • София
opelcorsa, честито момченце!
Живи, здрави ви чакаме със снимки и новини!
Да сте румени, засмени и мнооооого щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт