С шарени яйца и козунаци, очакваме първите МАЙски моми и юнаци!

• 39 746
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, Elliee е в болницата  Cry. Ох, не ми се пише. Пазете се!!!!
Писах във ФБ.

# 646
много, много  Praynig Praynig Praynig за Elliee
Надявам се всичко да се нареди, ioli мила, пиши тук моля те, някои вече не сме в групата във ФБ

# 647
Анджела, браво, че тоновете са добри! А ти си направо  герой! Ще работиш до последно! Ами след това!? Иначе да, пеленката е страхотна, и аз ги гледах в Малечко, но така и не се решишх да взема, защото всички ме спират - нали се очаквали подаръци. Е, да си поръчам ли тогава подаръците или да разчитам, че някой ще се допита до мен или ще се досети от какво най-много бих имала нужда!?

Боби, успех на мъжа ти!  А и успех със снабдяването с кошарка. За количките и ние вчера с една мама се чудехме, те нали си имат (както и кошчетата за кола) едни предпазни коланчета и презрамки - как се слага пелена или протектор отдолу, за да могат да се ползват? Иначе аз също много искам да си изпера количката и понеже всичко се сваля мисля с бебешки прах в пералнята да ги пусна елементите. Те всички, с които съм споделила ми се чудят, казват ми нали ще слагаш пелени отдолу, пък и количката ще е навън, ще се праши, така или иначе ще се цапа...

Арлина, Мери мими, благодаря ви за отговорите. Явно ще трябва да се посъветвам с ендокринолог преди да родя, за да знам, да не го мисля този въпрос.

Йоанче и ти ли си за другата седмица? Успех и на теб, стискаме палци! Аз ще идвам другата седмица на изследвания и консултации - ако искаш може да се видим?

Лелеее момичета толкова много се вълнувам!!! Аз нали съм с термин чак към края на май и се надявам да си поседи бебе още малко на топло -  не ми се ражда още  Wink  

Ох, сега прочетох за Ели -  много много стиснати палчета! Ще чакаме новини!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 648
Ох дано всичко да е някаква лоша шега с Elliee и скоро да имаме хубави новини  Praynig Praynig Praynig

# 649
Зле започва деня #2gunfire надявам се с Elliee всичко да е наред Praynig  Praynig  Praynig

# 650
Дано всичко да е наред с Ellie, да имаме добри новини за нея и бебчето й.  Praynig

# 651
Ох, сърцето ми се сви като прочетох  за  Elliee, моля се от все сърце  всичко да е наред. Elliee стискаме палци. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 652
Момичета, днес моето пораснало момченце става на 5 годинки и влизам да ви почерпя специално!!!

Силно стискам палци за Ellie и се моля всичко да е наред!!!!!

# 653
Elliee,   Praynig fingerscrossed Дано скоро празнувате Живота, бъди Силата! Flowers Four Leaf Clover  Two Hearts

# 654
  • София
Здравейте момичета, имам голям грях към вас, че от толкова време не съм влизала във Форума ,повече влизам в ФБ, но знам,че не всички сте активни там и за това ви пиша тук.
За сега при нас с бебка всичко е ок, тонове добри,расте 3 кг. е обърнала се е и е готова за излизане.Доки каза,че всеки момент може да се появи и чакане общо взето Simple Smile
Преди малко прочетох за Elliee и направо нямам думи Sad не знам какво се казва в такива моменти само знам,че ми е ужасно мъчно.Подобно нещо се слуи този август на роднина и по лошо от това няма.Някъде дълбоко в себе си се надявам да е недоразумение и всичко да завърши добре ....

Момичета Господ да ни пази малко остана Sad нека няма лоши новини и всичко за всяка мама и бебче мине добре.

# 655
Момичета, ще ме добавите ли към Фейсбук  групата ви. Казвам се Богалина  Стойчева

# 656
mylene, честит рожден ден   ura newsm59 на вече порасналото голямо момче. Да е жив и здрав, и да бъде голям късметлия в живота.

# 657
Момичета, трябва да сме силни и много да се пазим  Hug  Hug  Hug

Наистина остана твърде малко, нека не правим компромиси и при най-малкото съмнение или болежка, или ако щете неразположение да си обръщаме внимание и да тормозим лекарите, те са за това...
Суити много хубаво го е казала - нека Господ да пази всяка една от нас и бебчето й до края  Praynig Praynig Praynig

Миленка, честит празник на твоето момченеце! Жив и здрав да е и мнооооого да ви слушка   bouquet

# 658
Много страшна новина! Мила, желая ти много сила, за да направиш чудо!
 Искам да попитам- на какво се дължи това, може ли да предизвикаме ние тази ситуация? Как можем  да се пазим? newsm78

# 659
mylene, честит рожден ден на мъжлето! Жив и здарв да е и много да ви радвам Simple Smile

bugi.st, изпратих ти покана за приятелство - приемия я за да те добавя. Simple Smile

Искам да ви питам, предполагам не е късно да се насоча към друга болница за раждане....в тази, дето ходя сега раждането със секцио е  1500лв без значение дали е по лекарско предписание или не, а честон казано не ми се дават толкова пари.
Та понеуже досега четох добри отзиви за Окръжна Болница, а и там цените са доста по сносни, да ви питам как става номера? Трябва ли да си запиша предварителен преглед при някои лекар там ли след като определим дата за секциото директно да отида някви документи да се подадат и да се плати примерно избор на екип? Извъобще нещо нищо не ми е ясно с раждането...моля ви за помощ!  Rolling Eyes

Иначе някакви новини за Elliee? Толкова мъчно ми стана....силно се надявам да са се оправили нещата! И още по-силно се надявам повече да не четем такива работи тук - искам всички да са позитивни, щастливи и да гушкаме здрави бебоци!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт