БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 883
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Ах Делфинче  Hug, страхотно се е получило. Бърза си ти  Heart Eyes.
Аз цяла седмица не съм хващала иглата Embarassed. Ваканция и все разходки, игри с детето, вчера след лекия снежец сутринта, след обяд изгря слънце и хайде пак в градината. И днес ни е почивен ден и си правех планове да оправя на бързо пясъчника на детето и да си седна в градинката за няколко часа с кафенце и гобленче. Да ама не- времето е мрачно и облачно. Детето ме чака да гледаме заедно Емил от Льонеберя и май и днес ще се размина с шиене  Wink
*** Lady N ***  красиво е Simple Smile

# 226
  • Плевен
Делфинче   bouquetМного веселко и сладурско гобленче се е получило! Peace
И аз бързах ощевчера да довърша цветенцата на Вервако от Деси/благодаря ти мила   bouquet/ ,за да поздравя всички с имена на цветенца.Не успях , но и днес не е късно  HugЕто ги .Завършени, изпрани и натъкмени в премени от рамчици  Blush

Това е оригинала

# 227
Поздрави, пепен! Опитах се да коментирам в блога но не успях- може би трябва да се регистрирам newsm78.
Човек е богат не с парите и вещите, които трупа а с приятелите, които са около него и на които може да разчита.
Поздрави и на вас, момичета от форума- аз отскоро съм сред вас, но определено се чувствам много приятно в тази компания.

# 228
# 229
Моля за помощ. Ако някой може да помогне със схема на тези слънчогледи http://zlaten-goblen.com/catalogue.php?id=4.    Търсих я , но намерих само една много размазана newsm78

# 230
Ако са тези на Ван Гог , имам ги ушити и ще потърся схемата у мама и останалите конци и мога да ти изпратя по пощата .

Ето как изглеждат моите:

https://picasaweb.google.com/117615956752025510100/AcIbvC#5197957164600698418

Можеш да ги направиш 1: 1 , защото той стои много на квадрати  Laughing

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 14:33 от ina.

# 231
mira, благодаря ти  bouquet

# 232
Привет   bouquet
Не съм влизала 2-3 дни и .. #Crazy станах разногледа Laughing много сте изписали, много сте показали...много от вас са ушили вече и подаръците от томболата... Hug връщам се да чета Peace
Албенче прекрасни лазарки имаш Heart Eyes
Бонели чудни стават орхидеите, аз нямам търпение да започна моите, на първо ще ме заставят да ушия детските Laughing
Днес дадох пумата за рамкиране - другата седмица ще я покажа.
Честит имен ден на всички с имена на цветя-бъдете красиви, неувяхващи и ароматни    bouquet(малко със закъснение)

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 15:58 от didida

# 233
ina. Благодаря за отзивчивостта  Hug. Снимката която ми показваш наистина ми изглежда на квадратчета и тъй като гобленчето не е за мен ще го покажа на човека който ме помоли да го намеря и ако го хареса ще те помоля за схемата.  Hug

# 234
ina аз си харесах от твоите това ,което е на осмата снимка и ще помоля ,ако имаш схема да ми я дадеш.

Пепен цветята са станали много хубави.

# 235
Сега по Великден като почиваме , ще ходим на гости и ще потърся , те са от десет-петнайсет години , но мисля , че всичко си пазя. Ще ви пиша пак  Hug

# 236
Момичета, вижте какво уших за моята зъболекарка. Рамкирах го сама, но от едната страна нещо не се изпъна добре, ще го дооправя после.

Извинявам се, че снимката е голяма.

# 237
Снимката ти е до 640 пиксела и е по правилата  Peace

Подаръкът е супер ! Моите деца го харесаха ....

# 238
# 239
Здравейте
Някой случайно има ли ключ за гоблена Майчино щастие на Милена стил? имам схемата но нямам ключ.

Общи условия

Активация на акаунт