БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 911
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • Юпитер- Сатурн
http://sheherezada.com/
Ако искаш оттук си поръчай - 1,60 на 1,00 м- 11 лева -унгарска.

Благодаря  Hug

# 271
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!

Не съм се разписвала скоро, но не съм стояла със скръстени ръце, де Laughing Тази година за първи път направих стиропорени яйца за Великден, ето ги и тях:

Ще са за подарък на мама, учителките на малката и лелята, а най-голямото ще е за моето гардже Heart Eyes

Тези също не съм показвала:

Картичката беше за мама, за 8ми март, а на банерчето в момента му шия другарчето:

Отчетох се, дано следващият път да е по-скоро Joy

Хубав ден, момичета, и весели празници!!!

# 272
  • Варна
Астера много са ти хубави яйцата. Банерчетата също са страхотни и готовото и започнатото.
Да покажа и аз етап от гоблена:

# 273
Астера много са ти хубави яйцата. Банерчетата също са страхотни и готовото и започнатото.
Да покажа и аз етап от гоблена:

Имам чувството че ще излезне от екрана.......... Много е красив.  bouquet

# 274
  • Поморие
Момичета, поздравления за цялата красота показвате!  bouquet
Аз минавам да покажа етап от моя Париж, дано намеря скоро време да го довърша:

# 275
Момичета пак да Ви помоля за схемата на този гоблен

http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i168/1202/ad/e8a85ec05628.jpg.html

# 276
Eved да, моливите за панама са да си разчертаваш неразграфена панама, с цел да се ориентираш по-лесно в квадратчетата. С прането се изпира и молива. Simple Smile
Уф  ooooh! пак прочетох около редовете... Laughing ти питаш конкретно за Prym - незная, но ако са специално за панама - изпират се
Сега те видях. Crazy
Все пак донякъде се ориентирах.На тези Прим пишеше,че са креда и бяха сини отвън.
Довечера ще се огледам пак.

Цитат на: tutune в Ср., 11 Апр. 2012, 10:20
    Имам такъв молив-креда син на цвят,Разчертах един гоблен с ягоди и на края падна голямото пране,То прах,сапун и вениш и така си останаха синкави черти тук-таме,

А гоблена промени ли се след толкова пране?

# 277
Астера много са ти хубави яйчицата, свежи, кипрички. Аз все още не съм опитвала да правя яйца Rolling Eyes има време, едно по едно....че колкото работи съм захванала, пък колко съм запланувала.... Joy
Марго много е красив този звяр. С интерес ще следя етапите и завършването му. Имам намерение да го ушия и него... Rolling Eyes много планове пак hahaha. Е, не ми пречи да си планувам Laughing С гобленов бод ли се шие или с кръстче?
galle74 много е стилен твоя Peace...и почти е готов.
Бонели имаш поща Wink

# 278
  • София
Астера, уникааални са ти яйцата.
 Аз и тази готина ще пропусна направата им, просто защото не съм сигурна в себе си, че ще успея да ги направя хубави, но пък ще си направя духани.
Марго - невероятен е. И този ми е в плановете

# 279
  • Варна
Eved да, моливите за панама са да си разчертаваш неразграфена панама, с цел да се ориентираш по-лесно в квадратчетата. С прането се изпира и молива. Simple Smile
Уф  ooooh! пак прочетох около редовете... Laughing ти питаш конкретно за Prym - незная, но ако са специално за панама - изпират се
Сега те видях. Crazy
Все пак донякъде се ориентирах.На тези Прим пишеше,че са креда и бяха сини отвън.
Довечера ще се огледам пак.

Цитат на: tutune в Ср., 11 Апр. 2012, 10:20
    Имам такъв молив-креда син на цвят,Разчертах един гоблен с ягоди и на края падна голямото пране,То прах,сапун и вениш и така си останаха синкави черти тук-таме,

А гоблена промени ли се след толкова пране?
   Гоблена и цветовете им няма нищо същите са си но както казах на места се виждат сините линии.

# 280
  • sf
момичета, шили Пумата- сребристия конец последен ли го шихте или няма проблем да се шие и в началото?

А леопарда е страхотен, направо като жив  Grinning

# 281
Ето и един завършен гоблен на тема Париж от мен.Малко кофти се получи снимката,но е с телефон.

# 282
donsita аз и по-рано бях писала - започнах от луната, там където има най-много сребрист конец - нищо му няма - доста местих гергефа върху него докато ушия гоблена. Пък и после като прах - мачках, мачках.... ooooh! не е мръднал Peace

# 283
И при мен нямаше проблеми със сребристото. Обаче в началото конеца го оставях по-къс за завършване и ми се изкара на два пъти.  Peace

# 284
Поздравления   bouquet за всички.Толкова много красоти видях днес,че направо ме е срам Embarassed,защото не съм пипвала моя от неделя.В почивните дни мисля да подхвана орхидеите си.
didida благодаря за пощата.

Общи условия

Активация на акаунт