БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 95

• 91 503
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Кажете какъв е този файл .xsd и с коя програма се отваря? Вероятно е формат на някоя програма за направа на гоблени, но коя? Харесах си един триптих - бели глухарчета на черна панама, но не зная как да отворя файла.  newsm78

# 586
  • София
Кажете какъв е този файл .xsd и с коя програма се отваря? Вероятно е формат на някоя програма за направа на гоблени, но коя? Харесах си един триптих - бели глухарчета на черна панама, но не зная как да отворя файла.  newsm78

Това е програмата Pattern Maker (РМ), можеш да си я дръпнеш на първа страничка  Hug

# 587
Благодаря, Деси!   bouquet Hug
Ето ги:

# 588
  • Плевен
Petito дай емейл и ще ти пратя златното руно, кумата ми го шие в момента
pepen страхотни птички може ли схемата

Благодаря и заповядай!

http://www.liveinternet.ru/users/pepen/post206922886/

# 589
Ето го изпраното и изгладено мече:
Искам да помоля момичетата от Плевен да ме посъветват къде да рамкирам мечоците, че са за подарък и искам да им сложа хем хубави рамки, хем пък и да не е много скъпо.

# 590
  • Плевен
Ето го изпраното и изгладено мече:
Искам да помоля момичетата от Плевен да ме посъветват къде да рамкирам мечоците, че са за подарък и искам да им сложа хем хубави рамки, хем пък и да не е много скъпо.

bouquet за мечето Peace
Аз съм от Плевен . Рамкирам в един магазин за картини срещу "жабето".Зависи какво разбираш под хубаво и евтино Grinning Едва ли ще откриеш чак такова "пълно щастие" ,но за мечоците можеш да използваш и рамки от магазините за левче.В тях могат да се намерят прилични рамки и на прилични цени .Продават се  рамки и във всяко фото!Успех! Peace

# 591
Мисля че около 20-25 лв е поносима цена за рамка за мечето. Иначе си купих от левчето рамка, която като размер е добре, но си личи че е евтина. Искам да ги направя добре, а не да отбия номер, затова предпочитам да ги дам в ателие да ги рамкират. Не съм рамкирала от няколко години и затова искам съвет.

# 592
Привет, момичета! Моят лаптоп претърпя преинсталация, съответно всички програми, които ползвах бяха инсталирани наново от моя мил съпруг, но... програмата РМ нещо не става. Досега никога не е имало проблем, но сега не иска и не иска.
Моля за помощ тези от вас, които са по-наясно да помогнат. Появява се ето това

и нещата спират до тук!  newsm78
За да не товарим темата, ако има някой, който е наясно може на ЛС да пише.

# 593
от съощението разбирам, че има проблем с ъпдейта, а самата програма я няма  newsm78 ако искаш пиши ми на скайпа jumperche

# 594
Люска, ето моите рамки на мечетата, струваха по около 18 лв. Цветът е нещо като златно, напръскано с по-тъмни точици, не мога да го обясня, но бяха много хубави. Снимката е линк, може да ги видиш в по-голям размер.

# 595
и аз учих в 128 СОУ в София  Heart Eyes

# 596
  • Стара Загора
Момичета случайно попаднах на каталога на Maia и много си харесах това http://zoriman.snimka.bg/daily/shemi.670927.26981377.big  и другарчето му -  http://zoriman.snimka.bg/daily/shemi.670927.26981373.big. Попариха ме цените им - близо 70 лв. единият. Случайно някой да има схемите им и ключовете?

# 597
# 598
Чиполита, заповядай мечетата за момче и момиче:

И две, които са подходящи за картички:

Благодаря Hug

# 599
Емералд, вероятно проблемът идва от това, че в момента на инсталирането е активна интернет връзка. Пробвайте пак инсталирането, но изкл. интернета.

Общи условия

Активация на акаунт