На море в Турция - тема 18

• 116 473
  • 744
  •   1
Отговори
# 360

Помислих,че не държиш на аквапарка,ама сега като прочетох пак друго разбрах.

# 361
Моля за мнения за Grand Blue Sky - Кушадасъ и Paloma Club Sultan Ozdere. Или пък предложения за хотел в района на Кушадасъ със зеленина, собствен плаж (пясъчен, не платформа!), забавления за малки деца (басейн, детски кът), хубави чисти стаи (и бани!), AI. От толкова много оферти вече не мога да се ориентирам... Пропуснах най- важното - бюджет за двама възрастни с дете и собствен транспорт до 2000лв. за седем нощувки през септември. Предварително благодаря!

# 362
  • София близо до Витоша
Ники 4 , с този бюджет ще се вместите със сигурност , особено през септември,има един сайт travelsoon.com  Постоянно имат промоции за почивки , провери може да ти излезе нещо изгодно.Успех

# 363
  bouquet merci mnogo za infoto

Големите туроператори са "купили" стаи още миналата есен. Тове, че при един е обявено, че няма места /в случая букинг/ не означава, че в хотела няма места Peace С Тез тур няма да имате такива проблеми.
[/quote]                                                                                                                                                   

# 364
  • София
Мацки, какво обменяте за Анталия -турски лири, долари, евро ? Аз клоня към долари, щото не помня екскурзиите можеха ли да се плащат в лири ? Откъм курс някой следил ли е напоследък какво е по-изгодно да се купи като валута ?

# 365
  • София близо до Витоша
Ние имахме и от двете лири и евро , Да за екскурзии искаха евро

# 366
Niki4, Grand Blue Sky не става за това, което вие искате. В Paloma Club Sultan Ozdere съм била един ден и на гости. Нямам впечатление за стаите, но територията е доста голяма. Пътува се с едно автобусче от централната сграда до вилите. Базата е доста остаряла. Хубави неща - хубава градина, басейни с детска секция, хубава детска площадка с люлки, пързалки и други забавления, три или четири водни пързалки за големи, хубава храна /бяхме поканени на турска вечер/. Не знам колко е голямо детето, но с този бюджет може да намерите и нещо по-добро като Paloma Pacha или Onyria  Claros. За чистота в стаите и баните гарантирам. Ще ви направят отстъпка за транспорта по около 70-80 лв. на човек. Рейтинга на Paloma Pacha e много висок.

# 367
  • Пловдив
Paloma Pacha мисля, че беше на първо място в рейтинга на Trip Advisor. Onyria Claros е на трето. За втория ще се вместите в бюджета, на Алфа тур от ранните записвания (до 14.05) офертата за двама възрастни с дете, с автобус (а със собствен транспорт ще ви излезе по-малко с около 150 евро), във вилите беше 926 евро от 15 септемви, а от 22 трябва да е още по малко. В основната сграда беше  1106 евро.

# 368
  • Beyond the Frontiers
Мацки, какво обменяте за Анталия -турски лири, долари, евро ? Аз клоня към долари, щото не помня екскурзиите можеха ли да се плащат в лири ? Откъм курс някой следил ли е напоследък какво е по-изгодно да се купи като валута ?

Долари и лири - лири може и в София да смените.

# 369
  • София
През 2008 бях взела долари, а навсякъде цените бяха обявени в евро, сега промяна ли има, или мога да си взема евро. Или просто е по-изгодно лири или долари, отколкото евро?

# 370
Миналата година беше по-изгодно в долари, отколкото в евро.

# 371
  • София
Долари и лири - лири може и в София да смените.
и аз така го мисля. Галактик имаш ли ориентировъчни цени да доп. екскурзии, предлагани в Анталия ?
п.с. може и на лични

# 372
Ерин Брокович, ALI BEY CLUB MANAVGAT е прекрасен хотел със страхотен аквапарк  Peace Щом не държиш на стаите, мисля че е отличен избор. Друг вариант е Gural Premier Belek, чийто цени за не ремонтираните стаи са доста добри. Тези дни като ми остане време ще напиша впечатленията си от ALI BEY CLUB MANAVGAT  Simple Smile
За валутата - ние винаги купуваме лири, носим си и евро. Еврото обикновено го давам като бакшиши, не ми се е налагало да плащам нещо с него. Всичко плащам в лири и така ми е излизало винаги по-изгодно. Носим си и банкови карти, които използваме в магазините, а ако се наложи и теглим от тях пари (картите са на Уникредит, а в Турция  Yapi credi е собственост на  Уникредит и теглим пари от банкомат без такса  Simple Smile )
Ние си избрахме хотел, но като го платим днес или утре ще се похваля  Wink

# 373
  • Beyond the Frontiers
Общо взето турците приемат всякаква валута Mr. Green, но курсът по който я смятат е  #Crazy. За това лири е най-добре, а доларите са резервна валута. П.П. картите са ясни.

# 374
  • Варна
всички ли давате бакшиши, в ПИБ са им много високите такси за теглене от банкомат, с какви карти теглите деб. или кредитни ?

Общи условия

Активация на акаунт