На море в Турция - тема 18

• 116 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
.... но твърдя съвсем отговорно - 7 дни не са достатъчни, ако почивката е хубава. Няма време да направите всичко, което бихте искали.
Да,Турция е държава с мнооого забележителности и винаги има какво да се види Laughing.Освен това е доста различна от нас и това е още по-любопитно.Аз отсега си правя планове колко екскурзии по един ден ще може да си направим,хич не ми се стои в хотела.Затова избрах и хотел,който да е в населено място,не обичам хотели насред нищото.

# 346
  • Beyond the Frontiers
Фреш  мерси много  ...по тази логика ми идва ,че Тез Тур си имат някаква  бройка места  резервирана само за тях

Големите туроператори са "купили" стаи още миналата есен. Тове, че при един е обявено, че няма места /в случая букинг/ не означава, че в хотела няма места Peace С Тез тур няма да имате такива проблеми.

# 347
аз също избирам хотел с добра локация в никакъв случай отдалечен или със собсвен парк комплекс ,/такъв който ти предлага всичко/. екскурзии ,яхтени круизи всичко каквото искам си избирам намясто . досега не съм съжалявала напротив. ходя   и обикалям много  задължително  проучваме ресторантчетата около кея.  вечер е просто вълшебно и много  различно  от нашите  места .
след две годишни почивки  в турция разбрах че следобед в хотелите  има блок маса за кафе и закуски  няколко пъти изтървахме обядите .

# 348
И ние ходим,за да обикаляме забележителностите.Вземаме си полупансион,а обедите се храним навън да опитаме нещо местно.Предварително проучваме какво може да се види в района и околностите,допълнителна информация получаваме в хотела.Резервираме кола,която ни доставят на място,така че е все едно къде е хотела, и така обикаляме по цял ден където искаме и колкото искаме, и общо взето 1 седмица пак не стига да се види всичко.

# 349
Ако човек иска да обикаля - няма смисъл от ол инклузив според мен.
Миналата година ние не излязохме от хотела и ми беше перфектно. Дори не успяхме да се изкъпем във всички басейни и да пием коктейли на всички барове.
Преди да отидем се чудех защо всички мрънкат, че 7 дни не са им били достатъчни, но вече и аз съм на това мнение  Grinning.

# 350
Ние винаги ходим за 14 дни но пак не стигат  Laughing

# 351
Здравейте! Поздрави на всички от един татко във вашия форум.От доста време чета /намирам много полезни неща/,но сега дойде момента да се включа с молба за съвет и насока  Simple Smile Разчитам много на професионалния съвет на Галактик,на Марги,ndimitrova и т.н./да не обидя някой/ и на всяка от вас.Тази година сме решили да посетим Турция за първи път,но гледайки офертите малко се пообърках  ooooh! Whistling.Бюджета ни не е особено висок и може би затова ни е труден избора на хотел - около 1500-1600 лева като сме с деца на 6 и 8 г.Пътуването ще е с автобус /знам,че е тежко за деца,но.....ще пробваме/.На база бюджета и горещините идеята е за Юни или началото на Септември.Стаите не са от особено значение,стига храната да е хубава,да има пясъчен и плитък плаж,забавления за децата/едва ли с този бюджет можем да отидем в хотел със собствен аквапарк или лунапарк  Sad/....или да чакаме Last Minute  newsm78.Друго....слънце и хубави спомени на всички и с нетърпение очаквам предложенията Ви   bouquet

Благодаря за предложенията на отзовалите се  Simple Smile Ние всъщност бяхме си избрали като възможен вариант Батихан от 01.06,но докато се наканим и....няма вече места  Laughing Продължаваме да четем и да чакаме някой изгоден Last Minute

# 352
Здравейте, soraka! Защо не опитате като първо пътува в Турция една почивка в Айвалък. Там има един доста добър хотел макар и 3* - Айвалък Бийч с малки къщички и много красива градина. Плажът е хубав, пясъчен, има и басейн. Лошото е, че няма пързалки, а като гледам възрастта на вашите деца, биха се забавлявали на водни пързалки. Другият вариант в Айвалък е хотел Гранд Темизел 5*, който също е добър и отговаря на вашия бюджет. Може би трябва да си набележите няколко хотела, и тогава ще получите съвсем конкретно мнение. Успешно търсене!

# 353
Здравейте! Поздрави на всички от един татко във вашия форум.От доста време чета /намирам много полезни неща/,но сега дойде момента да се включа с молба за съвет и насока  Simple Smile Разчитам много на професионалния съвет на Галактик,на Марги,ndimitrova и т.н./да не обидя някой/ и на всяка от вас.Тази година сме решили да посетим Турция за първи път,но гледайки офертите малко се пообърках  ooooh! Whistling.Бюджета ни не е особено висок и може би затова ни е труден избора на хотел - около 1500-1600 лева като сме с деца на 6 и 8 г.Пътуването ще е с автобус /знам,че е тежко за деца,но.....ще пробваме/.На база бюджета и горещините идеята е за Юни или началото на Септември.Стаите не са от особено значение,стига храната да е хубава,да има пясъчен и плитък плаж,забавления за децата/едва ли с този бюджет можем да отидем в хотел със собствен аквапарк или лунапарк  Sad/....или да чакаме Last Minute  newsm78.Друго....слънце и хубави спомени на всички и с нетърпение очаквам предложенията Ви   bouquet

Благодаря за предложенията на отзовалите се  Simple Smile Ние всъщност бяхме си избрали като възможен вариант Батихан от 01.06,но докато се наканим и....няма вече места  Laughing Продължаваме да четем и да чакаме някой изгоден Last Minute

Присъединявам се, и ние сме с малки деца, и ако отидем ще ни е за първи път. Така, че ако попаднете на нещо подходящо ... Whistling Simple Smile

# 354
Моля дайте отзиви за добър хотел в Белек или няма значение толкова къде с добър аквапарк към него
Не държа на лукс в стаите, приличен интериор в ресторанта, хубав парк и добра анимация

# 355
# 356

Благодаря  Simple Smile

Три пързалки обаче не са аквапарк...

някой бил ли е в този - delphin botanik - хареса ми заради ботаническата градина, но нещо  ме притеснява

или в ALI BEY CLUB MANAVGAT

# 357

Големите туроператори са "купили" стаи още миналата есен. Тове, че при един е обявено, че няма места /в случая букинг/ не означава, че в хотела няма места Peace С Тез тур няма да имате такива проблеми.

да, но като няма, няма, точно с тез тур няма места за хотел, който харесахме

# 358
Ерин Брокович,
много хора сме били в Ботаник, има отзиви на първа страница. Хотелът е чудесен, но не е в Белек. Недостатъците му са два- далеч е от летището и плажът е чакъл. Всичко останало е супер.

В Белек ние избрахме Sherwood dream resort (Aква тур го предлагат). Има доста пързалки, но отзиви само по туристическите сайтове може да видиш, защото той работи едва от миналата година.

# 359
  • Beyond the Frontiers

да, но като няма, няма, точно с тез тур няма места за хотел, който харесахме

Това, че Тез нямат, не значи, че хотелът няма. Проверете по другите туроператори - Ава тур, Астрал, Онтравел, Аполо....

ALI BEY CLUB MANAVGAT  - добър избор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт