На море в Турция - тема 18

• 116 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
НДимитрова , вие къде ще почивате ?
Ще повторите ли Дидим?

# 586
НДимитрова , вие къде ще почивате ?
Ще повторите ли Дидим?
Тази година ще почиваме в Анталия за първи път. Дидим ми хареса, и бих отишла пак, но в друг хотел. Ако следващото лято там изникне нещо ново, ще предизвика интереса ми / аз си падам по нови хотели/. В Турция има толкова много места и хотели за почивка, че не си заслужава да се повтарят. Има само едно място, на което бих отишла отново с удоволствие /така ми е легнало на сърцето/. Това е Палома Паша в Йоздере.

# 587
Момичета,следя ви с интерес,темата е много полезна PeaceВключвам се,тъй като споменахте Айвалък.Тази година ходихме на кратка нискобюджетна Laughingпочивка там от 05.05 до 10.05.Не мога да сравнявам,защото на друго място в Турция не сме почивали до сега,обмислям септември в Кушадъса,но ще видим.За Айвалък мога да кажа,че е чудесно място,спокойно,приятни хора,плажа е със ситен пясък и без камъни,морето е плитко и спокойно и много чисто.Хотела ни беше 3 звезди,непретенциозен,но чист,с перфектна храна и вежлив персонал,бельо и кърпи сменяха всеки ден например.Забавления няма,но и сезона не беше започнал,не знам после как е,кипеше усилена дейност по плажовете и около хотелите за предстоящия сезон.Разходихме се до Гранд Темизел по плажната ивица,хареса ми отвън и бих почивала там.Ходихме до Айвалък,хотелчето ни беше в Саръмсаклъ,с маршрутка.Много приятно и спокойно градче,само усмихнати и приветливи хора.Докато тук е валяло,там беше слънчево и доста топло през деня,хората си се къпеха в морето,само сутрин и вечер духа вятър и е хладно.Бих отишла с удоволствие отново,за спокойна почивка е идеално.

# 588
  • София
Ние ще почиваме в AYTUR BEACH HOTEL 3*. Някой има ли впечатления? Дано храната е добра, че щерката е голям каприз.....Ще пътуваме с колата, так че ако има нещо за разглеждане - ще го видим. този хотел май е пак в Сарамсаклъ.

# 589
хрис,това нищо не ми говори.
Познавам района около хотел "Берк",Оливера","Маре" - на първа линия .
виждам,че голямото ти момиченце е на 12г. - как ще стане с училището?
Храната е хубава - не се притеснявай.АИ ли сте ?

# 590
  • София
Просто ще й взема бележка от ДжиПи-то. А малкия няма да го водим. All Inkl сме. В сайта дават, че е до плажа, но...малко е оскъдна информацията...

http://ayturbeachclubhotel.com/  Ето това е хотела..

# 591
Погледнах - действително информацията е оскъдна,
но от това,което виждам е на първа линия.
Хотелът ми е непознат и сега разбирам за него.
Мисля,че всичко ще бъде добре !
Храната е хубава и е различна от другите известни места -
ще ви хареса.В самото почивно селище има няколко супермаркети и препоръчвам,
щом сте с кола - купи си прах за пране и омекотители. Уникални са - няма нищо общо
с българските представи.В самото място няма развлечения,но и не сме търсили, а в
самия град Айвалък може да хапнете чудна рибка,да си купите сувенири и златни накити.
Златото не е евтино,но има невероятни изработки.Мисля,че ще ви допадне за релакс.
Очаквам мнение от впечатленията.
Желая хубава почивка!
/лично аз предпочитам Айвалък за спокойствието,хубавия плаж,море без каменяк и
не на последно място - кухнята. Всичко е много хубаво и,а от блок масата на сладкишите -
няма спасение!/

# 592
  • София
Благодаря ти много красива белла ,

Обещавам да пиша още оттам. Отиваме с нагласата само за почивка и топло време на различно място. Така че, ако е топло и става за плаж - всичко ще е ок...
За злато не мисля да купувам, но виж перилни препарати - в изобилие... Embarassed

# 593
хрис, вземи си перилни препарати + зехтин + олекотени завивки,шалтета.
Няма такива !!!!!!!!!!!!!!!!!! Щом си кола - няма притеснение за багаж.
Препоръчвам и възглавниците - първата е на 8 г. и не е мръднала от пране +
декоративните за подлагане. Изобщо море ,пясък и релакс !
Това трудно се постига у нас.Желая ви хубаво време и приятна почивка !
хрис,ако имаш въпроси - питай 1

# 594
  • София...........
красива белла, от кой хотел в Сарамсаклъ са ти прекрасните впечатления?

# 595
На първа линия са "Ди Маре","Оливера","Шалет","Буюк Берг".
Била съм в "Берг 3*" - от хотела може много да се изисква ,
но най-хубавото е качествената храна ,ролбата,която е за децата/не е стръмна и опасна,
както беше в Дидим и детето се страхуваше/,невероятното обслужване  и
непосредствената близост до морето.Хотелът е 3* ,но какво от това.В Дидим при 5* няма
това удоволствие ! А за сем.с деца е чудесно. Не е гълчавата на Кушадась, но аз
бяг от такива места.Има и 5* хотели  в Айвалък, но този плаж, това море ................,

# 596
  • София...........
Има и 5* хотели  в Айвалък, но този плаж, това море ................,

Знам колко е хубав плажа, били сме близо до Сарамсаклъ и сме ходили на плаж там Wink Тази година искахме да резервираме Буюк Берг за 2-3 нощувки на връщане от Кушадасъ, но юли е висок сезон и по-малко от 7 нощувки не може.

# 597
Точно в Айтур бяхме ние Laughing,каквото ви интересува мога да споделя,наистина в нета няма много за него.Хотела е на първа линия,докато се разхождахме видахме и Маре,Оливера И Буюк Берк,те са също на плажа през пътя.Много ни похвалиха Айвалък бийч също.Да кажа,че от агенцията сме със страхотни впечатления,перфектни автобуси и организация,пълни професионалисти,няма да пиша кои са,да не се сметне за реклама.Пожелавам приятна почивка,сигурна съм че ще е такава Peace

# 598
Айвалък и на мен ми е на сърце от преди 7-8 години, когато ходихме да видим Троя, а после и Дяволската стъпка. Още са ми пред очите красивите острови, маслиновите хълмове и прекрасния плаж.
Мамамиши, напиши за Айтур по-подробно - големина на стаите, територия, пързалки и тн.  bouquet

# 599
Мамамиши, похвали и туроператора - това е важно !
Първата година в Кушадась ,след Пловдив разбрахме,
че резервацията,която бяхме направили от София е сменена.
Това ме изнерви ,защото детето беше на 3 г. и до плажа се ходеше около 1 км. !
Смених ТО , но какво от това ? Развали ни се удоволствието.
Мисля,че както хубавите,така и негативите не бива да се спестяват,
защото е в наш интерес.
Същото се случи и с втория ТО - за една и съща услуга плащахме с около 120 лв.повече.
Това е третия ТО , ползвам услугите им вече 4 години и няма проблем,
но човек се учи.

Общи условия

Активация на акаунт