На море в Турция - тема 18

• 116 509
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, аз съм била в Айвалък бийч само за една нощувка, но много ми хареса. Страхотна зеленина, хубав плаж. Това беше първото място, което видях в Турция и бях много впечатлена.
Красива белла, вие в кой хотел ще бъдете?/може и да си казала, но аз не помня/.
Пожелавам прекрасна почивка, на тези които тръгват тези дни, а тези, които се връщат: темата ви очаква за впечатления!

# 601
Ще бъдем в "Берк" /от 16.06/ - нямах инфо за някой по-добър,реших да не рискувам,
а да заложа на добре познатото старо.
"Маре" е по-луксозен,но храната не е на ниво,а и няма ролба.
От тези на първа линия само в "Берг" има ,а за детето е важно !
За мен всички басейни и разни други екстри са без значение.
Погледнах "Палома паша" в Йоздере - хареса ми ,но нещо не разбирам цените .
Не е ли прекалено скъпо ?
ндимитрова, а ти кога пътуваш ?

# 602
  • София
А някой има ли впечатления от храната в Айтур бийч?? Била съм в Истанбул и само ориенталска кухня сервираха.. Притесненията са от това...

# 603
Красива белла, в Палома Паша бяхме първата година, когато го откриха. Цените за последната седмица на септември бяха много приемливи. Почиващите бяха предимно англичани, малко германци и холандци. Хотелът е доста луксозен и беше нормално да се вдигнат цените. По принцип веригата хотели "Палома" е доста скъпа, независимо от категорията.
Ние ще почиваме от 15.09 в Анталия Лара. Септември е любимият ни месец за почивка. Ние почиваме без деца или с пораснали деца /на 25 и 27 г/. Последното прозвуча много стряскащо. Weary

# 604
Изобщо не е стряскащо , а поздравления !  bouquet
Оставам с впечатлението , че посещавате всички новооткрити хотели !
Септември е най-хубаво за Анталия , но за мен е късно.Имам усещането,
че ако не отида до Турция - няма да издържа годината ! Зарежда ме така ,
както по нашето море не мога да го получа . За съжаление ме отказаха от него.

# 605
Фирмата,с която бяхме в Айвалък е АН МАР ТРАВЕЛ,с удоволствие ще им се доверя и за в бъдеще.Пътуването беше с нови автобуси,шофьорите и водачите са много приятни и любезни,фирмата партньор от турска страна също,ама й забравих името EmbarassedФирмата е Ямболска по принцип,доколкото знам са от около 5г. в бранша,имат офис в Търговище,нас ни придвижиха с микробус до Ямбол и там се качихме в автобуса.
Още когато резервирах ми обясниха,че хотела е непретенциозен и е далеч от лукса,като предимството е че е на един от най-хубавите плажове,чисто и спокойно е и понеже с мъжа ми търсехме спокойствие точно за няколко дни...та така.Чистотата както казах е на ниво,даже се учудих че сменяха всеки ден чаршафи и кърпи,освен чистенето.Храната си е...тяхната храна Laughing,като има от всичко по много.Изключително голямо разнообразие от салати например.Аз лично бях доволна,че има машина за еспресо на закуска LaughingКато цяло смятам че храната е хубава и то това си важи май за всички хотели.
Съветвам ви да си вземето нещо за комари,все още нямаше много,но предполагам ще има,защото наоколо има блата.

# 606
  • София
В Анталия е слънчево и  топло. Гледам прогноза за днес с черни облаци и дъжд-няма такова нещо. По повод вуригата Палома- с две ръце
 препоръчвам Палома грида вилидж в Белек.

# 607
  • София
Ето ме и мен от Айвалък. Времето е топло и приятно за плаж - днес сме заспали на плажа, след дългия път - и вече изгоряхме. Хотела - АЙтур бийч е малко смотан, т.е. непретенциозен, храната на обяд също странна. Дано не останем гладни....

# 608
хрис, хубаво време и релакс !
Какво не харесва при храната ?

# 609
Изобщо не е стряскащо , а поздравления !  bouquet
Оставам с впечатлението , че посещавате всички новооткрити хотели !
Септември е най-хубаво за Анталия , но за мен е късно.Имам усещането,
че ако не отида до Турция - няма да издържа годината ! Зарежда ме така ,
както по нашето море не мога да го получа . За съжаление ме отказаха от него.
Да! Хубаво е в Турция през септември, но чакайки тази почивка, лятото отминава толкова бързо...
Не можем да посетим всички новооткрити хотели, времето не стига.
Радвайте се на хубаво време и много положителни емоции! newsm10

# 610
  • София
няма ли завърнали се от новия хотел голфа в кушадаса, моля за отзиви  Praynig

# 611
  • София
Днес в Сарамсаклъ, до Айвалък е леко облачно и духа вятър. Не става за плаж. А и на мен не ми трябва де, ще се разходим до Айвалък. За храната вчера - някаква юфка...А блок масата е за салати и десерти, основното е едно- нямаш избор. Т.е. искаш или не искаш.  Но снощи беше вкусно, закуската днес - също. Няма да отслабнем... Laughing

# 612
  • София
Много хубаво,че споделяте за хотелите основно,но ще съм благодарна,ако някой сподели в Мармарис конкретно какво може да се види.Обичаме по-активния начин на почивка и досега сме били в Кушадасъ и Бодрум. Peace

# 613
  • София
 Заминаваме с приятели на 01. 06. за Кушадасъ- Гранд ефе. Тук четох стари и повечето негативни отзиви, но те са останали много доволни, хотела е реновиран. А и излиза много изгодно- 1220лв за двама с дете, впечатления ще пиша след 10. 06.

# 614
Привет на завърналите се Simple Smile Знам, че аклиматизацията е трудна, особени при тия дъждове, но вече нямаме търпение за снимки и разкази Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт