На море в Турция - тема 18

• 116 449
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • на третия етаж
Привет от Дидим - хотел Веноса!
 Пловдив ни изпрати с дъжд, но тук ни посрещна ярко слънце. Времето е страхотно за плаж, дори успяхме да поизгорим  Sunglasses Хотелът е хубав, но с доста по-малка градина от очакваното. Басейните са чисти и с достатъчно шезлонги, храната е изобилна - като вкус средно ниво.  Стаята ни е просторна и с чуден изглед към морето. Плажът обаче ме разочарова - малка ивица и морето /особено дъното/ ми напомня по-скоро на езеро.
 Жалко, че превърнахме нашето прекрасно море с фин пясък в неособено привлекателно място.

# 616
  • В.Търново
Аз искам да попитам какъв е плажа пред Батихан в Кушадасъ.Подтикната от предния пост,ме интересува това,дали е каменист,дали наподобява като в езеро дъното,широка ли е плажната ивица или е типичен морски плаж с фин пясък,плитко дъно без камъни.

# 617
  • Етрополе, България
Красива белла -  "Ще бъдем в "Берк" /от 16.06/" . И ние ще бъдем там по това време. Двама възрастни с две деца. Честно казано четох и доста отрицателни мнения за този хотел и ми е доста притеснено, но се радвам че попаднах на твоето мнение. Щом се връщате отново значи е добре. Искам да попитам на какъв език комуникирате с персонала и като излезете из града. Пише че много рядко говорят английски. Аз съм се навила да си взема българо-турски разговорник, ама в нашия забутан град дали ще намеря е друг въпрос. И понеже досега не съм извеждала децата навън, освен паспорта друго на границата за тях трябва ли. Благодаря!

# 618
  • Етрополе, България
И още един въпрос момичета. Нали има банкомати в Айвалък? Да не се окаже изведнъж, че няма откъде да изтеглим пари. Между другото питах в агенцията, но не можаха да ми дадат отговор : (.

# 619
И още един въпрос момичета. Нали има банкомати в Айвалък? Да не се окаже изведнъж, че няма откъде да изтеглим пари. Между другото питах в агенцията, но не можаха да ми дадат отговор : (.
За банкомати не се притеснявайте! Има. За децата ви трябва акт за раждане /копие/ на излизане от България. sun

# 620
Има ли завърнали се от Дидим, хотел Didim Buluk Anadoly да споделят впечатления?

# 621
  • Етрополе, България
ndimitrova - Благодаря!  Grinning

# 622
  • София
Привет на завърналите се Simple Smile Знам, че аклиматизацията е трудна, особени при тия дъждове, но вече нямаме търпение за снимки и разкази Simple Smile
Добре заварили! Тия дни ще се отчета аз - обещавам  Mr. Green

# 623
  • Beyond the Frontiers
Снимки от Info Tour 2012, CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD 5 * https://www.facebook.com/media/set/?set=a.298069470287162.67072. … 246976&type=1

# 624
Моят съвет е - вземи си турски лири ,в момента курса е много изгоден,
а там можеш да пазаруваш и с долари/ предпочитат пред еврото/
Имай предвид,че в банките и обменните бюра бълг. лева не сменяват.
Относно хотела - няма нито една стая с изглед към морето, посредствен,но чисто
голям "джангър" става по време на хранене , има много деца,
но храната е хубава и най-вече плажът и морето.
Правя компромис с хотела, но го предпочитам пред 5* в Дидим и езерцето + каменяка.
Комуникацията с местните е няколкото думи на турски,които всеки българин знае ,
но те са изключително любезни и готови да ти съдействат. На регистратурата има
момиче ,от нашите изселници и говори отлично български.Англ.език знаят,колкото
ние турски/.В 5* говорят добър англ./, но сега може и да имат кадри ,това е инфото ми
от преди две години . Разговорник не ти трябва !
На каква възраст са децата ?

# 625
  • Варна
Здравейте от завърналите се!

# 626
Добре дошли! А сега ако може след като си починете малко инфо за Батихан? Може и на лични, защото ние на 01,06 заминаваме за там!

# 627
Портокалче , защо на ЛС ?
Информацията ще е необходима и на други,
а няма смисъл през няколко страници да се пита едно и също.
Батихан е на най-хубавият плаж в Кушадась - пясък + красиво море.

# 628
Моля да ме извините, просто защото Естера беше писала миналата седмица, че е точно там, затова си позволих така да попитам, а иначе живот и здраве като се върнем ще напиша отзиви.

# 629
Здравейте искам да попитам някои има ли повече информация за Grand Belish 5 * в Кушадасъ, защото не успях да открия никакви отзиви за този хотел, а заминаваме в петък и започнах да се притеснявам, че никой друг не го е избрал като дестинация и може би нещо не му е както трябва

Общи условия

Активация на акаунт