На море в Турция - тема 18

• 116 436
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Преди 2 часа си пристигнахме от слънчева Турция, очаквайте снимков материал и отзиви за Анталия и Йоздере!!!

# 706
  • Там, където ме обичат
Преди 2 часа си пристигнахме от слънчева Турция, очаквайте снимков материал и отзиви за Анталия и Йоздере!!!
Непременно!

# 707
  • София
Zdraveite  ot Fethiye vremeto e hubavo i slanchev.  Poveche kato se pribereme.

# 708
Тейди , в кой хотел бяхте ?
Румънците са новата напаст след руснаците.
Хареса ли ти плажа, морето ? Камъни имаше ли в морето и ставаше ли за къпане ?

# 709
Здравейте от слънчева Кушадасъ  Hug
Ние сме в Пигале бийч, с детенце.
Мястото е идеално. От 2 дни тук е 30 градуса и е чудесно!
Засега нямаме опалвания и очакванията са ни оправдани!
Важно да кажа, че около 25-31 Май не се ходи на море!
Причината е, че повечето хотели, дори малко с по-висока цена са фуул с абитуриенти(демек с невъзпитани пубери). Много хора вчера се оплакаха, че са им развалили почивката. В много хотели всяка година е така - ден и нощ викове, пиянски изпълнения, охраните на хотелите нищо не предприемат, нито класните ръководители. Нещо кошмарно е било по думите на доста хора  Sick

За Пигале бийч да кажа - има самостоятелен плаж с малко чадъри. Плажът е с пясък, но морето е с камъни и има морски таралежи. Басейнът в хотела е голям, има един мъничък детски и една голяма водна пързалка към големия басейн. Храната и стаите са екстра. Настаниха ни в тройна стая, като сме платили за двойна, така че и това ни устройва Simple Smile

Иначе ние сме идвали и преди в града. Ходим самостоятелно на мероприятия.
Обществената транспортна мрежа е на много добро ниво и ниски цени.
До Ефес се стига - взима се бусче за около 5 лири до Селчук. От там - такси за 2 км. или пеша.
Входът е Ефес последно беше 20 лири.
Така че да ви взимат 35 евро - няма смисъл - и да кибичите на пека с цяла група(поне не е моят вкус това).

Аква Фентъзи - по принцип е близо до нашия хотел, от всякъде има бусчета. Входът преди няколко години беше 10 лири.
Корабчета - взимат се отстрани на пристанището(на около 500 метра, ще питате).
Отново цената е 2-3 пъти по-ниска и са същите - цял ден и с обяд.
До Памукале не сме стигали, но сигурно отново има варианти.

Поздрави   bouquet

# 710
Ami nie sme xodili v Marmaris v Pasha Beach no predi 3godini,ob6to vzeto e dobar xotel,xranata e dobra,obslyjvaneto e dobro,plajat ne e mnogo golqm,samata ivica e tqsna,xybavoto e 4e vsi4ko ti e nablizo,i centar i magazini i zavedeniq,za sajalenienie ne sly4ixme na dobro vreme za6toto otidoxme kraq na mai meseci be6e dajdovno,ottogava vinagixodim ,sredata na uni

# 711
Nqkoi koito 6te patyva na 15 uni za Didim,Venosa Beach?????????

# 712
  • на третия етаж
Бяхме в хотел Веноса бийч. Морето беше достатъчно топло, всички плажуващи се къпеха вкл. и малки деца. Плажът е с едър пясък, в началото на морето има малко камъни. Усещането ми като цяло беше, че съм по - скоро на езеро /може би поради липсата на всякакви вълни/. 

# 713
  • Пловдив
Здравейте! Предстои ни почивка в TURAN PRINCE RESIDENCE - Сиде. Някой случайно да е отсядал там и да има отзиви Simple Smile. Летим на 9.06. Ще ви опиша всичко до най-малката подробност при първа възможност.... за първи път ще почивам в Турция, дано всичко мине добре.

# 714
Тейди, разкажи повече за почивката ви Simple Smile

# 715
Тейди, разкажи по-подробно ние пътуваме в петък за Веноса

# 716
Бяхме в хотел Веноса бийч. Морето беше достатъчно топло, всички плажуващи се къпеха вкл. и малки деца. Плажът е с едър пясък, в началото на морето има малко камъни. Усещането ми като цяло беше, че съм по - скоро на езеро /може би поради липсата на всякакви вълни/. 
Тейди,това не ми хареса в Дидим - усещането за езеро + камъняк. Все едно бях в Охрид.
Но, Охридското езеро е по-голямо!!!!!!!

# 717
  • София
Снимков материал от Club Turan Prince World, Сиде, Анталия. Ако има интерес, ще напиша и впечатления от престоя. Към следобед снимки и от Paloma Club Sultan до Йоздере, Кушадась. Приятно гледане!

http://www.flickr.com/photos/15572147@N08/sets/72157630040901104/

# 718
summer beauty,
пиши подробно, че точно за него много се чудих - стаи, територия, обслужване, басейни, пързалки, натовареност, анимация  Hug

# 719
Снимков материал от Club Turan Prince World, Сиде, Анталия. Ако има интерес, ще напиша и впечатления от престоя. Към следобед снимки и от Paloma Club Sultan до Йоздере, Кушадась. Приятно гледане!

http://www.flickr.com/photos/15572147@N08/sets/72157630040901104/
Това,което виждам от снимките на морето  - камъняк + чакъл.Не е моето море.

Общи условия

Активация на акаунт