На море в Турция - тема 18

• 116 531
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Абе мацки, днес май чакаме първите завърнали се ? Crazy

# 331
  • Варна
Вече има завърнали се iskra1920 има и снимки

# 332
  • София
Вече има завърнали се iskra1920 има и снимки
аз имах предвид Анталия, че мен там ме интересува , ама не се доизясних  Laughing.
Снимките на Искра ги видях - супер изглежда, особено за цената, която са платили. Иначе аз с автобус не тръгвам никъде като си знам стоката.  Sick Sick Sick

# 333
  • Пловдив
Здравейте!
темата е чудесна и много полезна. Тази година и ние се ориентираме към Турция и отиваме за първи път. След много четене и разглеждане се спряхме на Onyria Claros. Четох и във форума едно много добре мнение за този хотел, ще се радвам ако има други, които са почивали там, да разкажат.

# 334
  • София
bibi има ли някой от темата, който трябва да се върне днес?
На мен вече мноооого ми се ходи. Как ще избутам още два месеце не знам Simple Smile

# 335
отдавна чета темата защото ми е интересна и съм любителка на турските летни почивки и все искам да питам . прави ми впечетление  че почти всички се интересуват от анимацията в хотелите ,  само в хотела ли стоите, не излизате ли   ?

# 336
  • София
nova-nova отговарям веднага - не излизаме. Имам абсолютно всичко необходимо там - влизам и след една седмица излизам Laughing

# 337
  • София
Ох,аз пък съм шило и не мога да стоя на едно място.Досега не сме почивали в Турция,ще ни е сефтето тази година,но на Албена анимацията не ми била особено интересна,предпочитам разходките вечер или направо мини екскурзиите за 1 ден.

# 338
охх ,а ние се прибираме само за спане . винаги намираме къде да ходим какво да видим  . деня не ни стига  и затова не търся и скъпи  хотели обикновенно 3 звездните ме устройват . но и да уточня че не съм с малки деца така че мога да прекарам цял ден навън .

# 339
Kolko malko mu triabva na 4ovek, ot kakto rezervirah hotela hodia na rabota samo usmihnata i kolegite zabeliazaha 4e se hilosvam mnogo i taka do predi malko -sestrami mi pusna muhata 4e shtom vav evropeiskite booking saitovete niama mesta i vsi4ko e full  za nashiat hotel (Delfin Diva) i dati  newsm78 zna4i nashta agentcia neshto shmekeruva i vav poslednia moment kato sme na misto shte ni smeniat hotela ...Sad sega kak da spia i vinoto nepomaga ujaas .Kakvo mislite ...ili sestrami ima malko pravo ? Vav saita na hotela kadeto moje da se rezervira za datite koito sme rezervirali 7.07 14.07 sashto e full , ne e li stranno?

# 340
Резервирала си през Алфатур, т.е ще пътуваш с Тез Тур - в момента в системата им нито един вид стаи не са на stop sale за твоя период. Тез Тур имат контингент в много хотели в Турция, така че това, че не виждаш свободни стаи в определени резервационни системи нищо не означава - дишай спокойно Simple Smile

# 341
  • София
отдавна чета темата защото ми е интересна и съм любителка на турските летни почивки и все искам да питам . прави ми впечетление  че почти всички се интересуват от анимацията в хотелите ,  само в хотела ли стоите, не излизате ли   ?
Ние пък излзаме, въпреки удоволствията в хотела. Grinning Ходим на разходки, на пазар (неорганизирано), на делфинариум. Ходили сме и на еднодневни разходки с яхти, на еднодневни екскурзии из Анталия (тия последните са малко досадни, защото те водят и по кожарски и златарски фабрики). Ако говорим пък за Бодрум - там е грехота да не излезеш. Има толкава много история и там, и на гръция о-в Кос.

# 342
Фреш  мерси много  ...по тази логика ми идва ,че Тез Тур си имат някаква  бройка места  резервирана само за тях

# 343
Когато бяхме на почивка за пръв път в Турция, бях толкова неподготвена за емоцията, която ме очаква, че не разбрах кога минаха 7-те дни. Бяхме с кола в Бодрум и дори за миг не ми мина през ума, че може да излезем от хотела. Е, сега вече всичко е различно..., но твърдя съвсем отговорно - 7 дни не са достатъчни, ако почивката е хубава. Няма време да направите всичко, което бихте искали.

# 344
  • София близо до Витоша
Дами , всеки ден чета коментарите ви, дотолкова ме зарибихте , та и ние решихме да отидем ,но от 25 август , сега гледам и търся предложения за Дидим или Бодрум / в Кушадъсъ и Мармарис  вече бяхме/ , но този път със собствен транспорт . Мисля да направим резервация през travelsoon.com 

Общи условия

Активация на акаунт