На море в Турция - тема 18

• 116 451
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Beyond the Frontiers
Картите са един вид резервен вариант, наистина тегленето в брой е доста неизгодно.

Мацки, какво обменяте за Анталия -турски лири, долари, евро ? Аз клоня към долари, щото не помня екскурзиите можеха ли да се плащат в лири ? Откъм курс някой следил ли е напоследък какво е по-изгодно да се купи като валута ?
Долари и лири - лири може и в София да смените.
и аз така го мисля. Галактик имаш ли ориентировъчни цени да доп. екскурзии, предлагани в Анталия ?
п.с. може и на лични

Малко по-късно ще ги пратя.

# 376
Галактик аз също се интересувам от цените за доп.екскурзии в Анталия.......... Praynig

# 377
da ima nqkoi zavarnal se ot Venosa Beach,Didim

# 378
  • София
Галактик аз също се интересувам от цените за доп.екскурзии в Анталия.......... Praynig
Да,пусни ги тук. Laughing

# 379
da ima nqkoi zavarnal se ot Venosa Beach,Didim

Ще има много скоро,в неделя ще се върнат.

# 380
Поздрави на всички от Дидим!

# 381
  • София близо до Витоша
Алейша хайде споделяй  Laughing

# 382
  • София...........
Аз чакам тазгодишни впечатления от Онирия Кларос и Голф & спа Кушадасъ - това са двата хотела , които резервирахме Wink По специално ме интересува Голф-а, защото е нов и никъде нищо няма ...

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 00:25 от divna_

# 383
# 384
  • София
Хайде малко подробности за времето, молииим, ха-ха!

# 385
  • София
Мерси !  Hug
п.с.Е 180 лв. за 2+2 за делфинариум май няма да дам (нещо съм свикнала на суми като за двама възрастни само  Mr. Green). Иначе цените са същите като отпреди 2 г .

# 386
  • Beyond the Frontiers
Мерси !  Hug
п.с.Е 180 лв. за 2+2 за делфинариум май няма да дам (нещо съм свикнала на суми като за двама възрастни само  Mr. Green). Иначе цените са същите като отпреди 2 г .

Абе с едно такси може и наполовина да излезе....

# 387
  • София
Аз имам питане - има ли нещо наоколо до IC Green Palace, заради което си заслужава да излезем в тази една седмица от хотела? Като не искам организирано излизане с екскурзоводи, дали минава маршрутка, такси, автобус?
Всъщност къде можем да отидем? Миналият път отидохме до Сиде и водопадите Мангванат /не съм сигурна за името/ с рент-а-кар , честно казано, опече ни слънцето и не бях особено впечатлена...накрая с удоволствие се прибрахме в хотела. Laughing

# 388
  • София
Извинете ме,но какво означава - tum bolge  newsm78

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 16:48 от Inkа

# 389
Здравейте, аз искам да попитам има ли екскурзии до Турция за по-малко от 7 нощувки, 4-5 някъде? Аз не можах да открия...
Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт