На море в Турция - тема 18

• 116 610
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София...........

Благодаря ! Това беше миналата година .
Тази година съм на най-хубавия плаж и море без камъни !

Би ли издала този плаж?

# 571
  • София
Olive, хотелът е доста добър. примерно 8 от 10. имам дребни забележки, ама не си заслужава да ги коментирам. наоколо има магазини и молчета, но са на около 10-15 мин пеша. анимацията не им е силна, ако ви вълнува това, защото нас не особено. на плажа е почти празно за разлика от басейните. там са постлани кърпи от ранни зори и към 10 могат да се намерят места само на сянка. стаите са широки. ние за първи път сме в една стая 4-мата и има достатъчно място. територията е огриомна и изглежда почти празно. има комари, но ако забравите пръскало - тук дават да се пръскаш. интересно е, че нас ни нахапаха снощи в турския ресторант, който е почти на плажа. времето е топло. сл. обяд на плажа духа и се изгаря. водата е студенка, но ние плуваме. морето е доста мътно може би заради вятъра. басейните са доста и са чисти. най-голямата борба за място е около този с пързалките, който граничи с детския. има страхотно арт студио за децата. цените са дебелшки, ама моите днес направиха страхотни сувенири за бабите - поне е нещо уникално. стаята ни е на 1 ет и излиза не една прекрасна морава на 10 м от басейна. Grinning храната е супер. има пюренца за бебета, ако някой го касае. в детския кът има много дечица. персоналът е на ниво и не е досаден  Mr. Green. гонят ме да излизаме. ако има нещо - може и на л.с.

# 572
  • Варна
pozdravi ot batihan,za hotela sam sas smeseni 4uvstva,vremeto e super,ve4e sme izgorjali,a pove4e kato se preberem

# 573
Дами, някой случайно да е в Кемер и да може да даде информация за времето? Че нещо ме притеснява и ми се убива ентусиазма.

# 574
  • София
bibi, благодаря ти, звучи добре, наслаждавайте се на почивката! Hug

# 575
  • София
Дами, някой случайно да е в Кемер и да може да даде информация за времето? Че нещо ме притеснява и ми се убива ентусиазма.
Не сме точно в Кемер, но тук е слънчево. В момента децата са по-презрамки и чехли. Прогнозата за др, седмица е само със слънца. Без паника! Както каза агентката - ако се усмихвате ще е слънчево  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 576
Не сме точно в Кемер, но тук е слънчево. В момента децата са по-презрамки и чехли. Прогнозата за др, седмица е само със слънца. Без паника! Както каза агентката - ако се усмихвате ще е слънчево  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Има нещо вярно в това. Той и Емил Чолаков е фен на този принцип. ;р
Благодаря ти. : ))

# 577
Посъветвайте ме за хотел със собствен плаж в Бодрум за 14 септември.До около 700 лв. на 4овек най-много,нямам против пътуването с автобус.Засега се надявам, 4е по-нататък ще пуснат някакви промоции.Прегледах доста от темата,но някак си ми се струва, 4е по-малко се пише за Бодрум и липсват коментари за доста от хотелите.

Много ще съм ви благодарна, ако ми изброите 3-4 хотела,които според вас са добър избор.

# 578
Здравейте,има ли някой за полета на 02.06.2012г. за Алания

# 579

Би ли издала този плаж?
Айвалък ! Препоръчвам!

# 580
Привет отново момичета.
Искам да ви успокоя, че времето е много хубаво  Peace тя и Биби е писала. Наистина като пристигнахме много дъжд се изсипа, духаше и беше студено. Бях се поотчаяла, но още на следващия ден времето се оправи и за разлика от при нас - все едно не е валяло. Просто времето е супер, макар и 23-25 градуса, усещането не е като при нас - много е топло през деня. Малко хладно става сутрин и вечер, което е нормално. Ако ще вечеряте на вън или ще ходите на мини диско - ще ви трябва задължително връхна дреха
Стягайте спокойно багажите, ще си изкарате страхотно  Hug

п.с. ние до сега комар не сме видели /Аланя/   Peace 

# 581
Супер сте!!Ние заминаваме на 01.06. за Кушадасъ. Искам да питам, как е морската вода, става ли за къпане, че много държа на това. Като гледам какво е времето навън тук, направо нямам желание да взимам летни дрехи....дано другата седмица стане малко по-топло, за да се аклиматизираме плавно. Аз за утре съм си приготвила едно зимно палтенце, че днес ми беше много студено.

# 582
  • София

Би ли издала този плаж?
Айвалък ! Препоръчвам!

Много съм щастлива от този факт. За пръв път отивам на море в Айвалък.  И мен времето ме притеснява. Тръгваме утре - на 25.05. Дано е топло, че тук още ходим с якета, а куфарите напълнихме с летни дрехи и джапанки. Някои има ли да пътува за там????

# 583
Ще останеш доволна от плажа и морето !
В кой хотел ще бъдете ?
Ако нещо те интересува - питай!
Май месец никога не съм ходила и нямам представа ,
но там винаги е хубаво.
На всички хубава почивка !

# 584
Посъветвайте ме за хотел със собствен плаж в Бодрум за 14 септември.До около 700 лв. на 4овек най-много,нямам против пътуването с автобус.Засега се надявам, 4е по-нататък ще пуснат някакви промоции.Прегледах доста от темата,но някак си ми се струва, 4е по-малко се пише за Бодрум и липсват коментари за доста от хотелите.

Много ще съм ви благодарна, ако ми изброите 3-4 хотела,които според вас са добър избор.
В Бодрум повечето хотели нямат хубав плаж - платформи, камъни в морето и пясък като кал.
Цените за почивка в 5* са над 700 лв. на човек от 14.09. След 21.09 може и да се намери нещо на тази цена. Ако напишете малко повече за желанията за почивката си, може да получите по-конкретна информация.

Общи условия

Активация на акаунт