Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 278
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
мн ви благодаря, момичета.

- то натрупан варовик няма, само 2 пъти съм ги търкала с вода+оцет... в тоалетната са и не са подложени на пръскане с вода.
- а фугин има мъничко по ъглите, че неможах да го изчегъркам....

ще ги потърся тез препарати, и дано лъснат Simple Smile

# 151
Да, за фугин наистина е слаб, аз мислех че само търсиш за варовика. А той как е попаднал там след като не се мокри?

# 152
Да, за фугин наистина е слаб, аз мислех че само търсиш за варовика. А той как е попаднал там след като не се мокри?

то не е варовик, по-скоро са петна от водата с която съм ги забърсвала... стоят на черти оставеи от гъбата с която ги търках... и сивеят, а са черни.
на белите не личи, но черните са кофти.
трябва някакъв кремообразен препарат ми се струва...

# 153

то не е варовик, по-скоро са петна от водата с която съм ги забърсвала... стоят на черти оставеи от гъбата с която ги търках... и сивеят, а са черни.
на белите не личи, но черните са кофти.
трябва някакъв кремообразен препарат ми се струва...

Препарата с оцет е точно за такава цел. Явно съм те чела по-набързо и не съм разбрала правилно въпроса ти. С него чистя и батериите, лъсват и стават без нито една капка, без нито едно петно от варовик! Ако опиташ сподели после дали ти е свършил работа.

# 154
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Разбрах за канала, благодаря.

Извинете, а кое наричате фугин - не е ли някаква фугираща смес (но не ми се вързва логически). И с какво почиствате фугите?

# 155
  • София
Присъединявам се с питането за почистването на фуги  Tired

# 156
Бихте ли ми помогнали със съвет?
Забелязах, че от дезодоранта под мишниците на някои дрехи, ризи, са се получили много неприятни мазни петна.  Sick Не изчезват и след изпиране. Има ли някакъв начин да ги отстраня? Касае се именно за мазни петна, а не за петна от талк.
Пробвай с ТОК на Дионис. Мисля че ще свърши доста добра работа.
Аз имам същия проблем с някои блузи. Къде мога да намеря препаратите на Дионис?
Пиши ми на е-майл st_marina@abv.bg за да ти дам координати : сайт, техин е-майл, скайп. Ако се регистрираш при тях ще ползваш и 30% отстъпка от всеки продукт.  Аз лично си поръчвам по скайпа. На него отговаря съпругата на собственника на фирмата.

Демек ти  Mr. Green Колко простовата реклама  Mr. Green Ама как отговаряш на себе си по скайпа?  Joy Правиш си сама поръчки ли?
Вие така ли процедирате?
Не всички са мошеници и може този вид идея да им се роди в главата. Явно имате опит щом веднага Ви хрумва.  Twisted Evil
Успяхте да ме развеселите.  Joy
И понеже съм "простовата" както сте написала, може ли да ми обясните къде ще ми е далаверата ако съм аз и правя тази 30% отстъпка, че не мога да зацепя???  Embarassed

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 20:25 от marina_stoikova

# 157
мацки, с какво да изтъркам силикон от ламината и теракота?
мъжо залепи едни лайсни м/у ламината и теракота в кухнята, но притискайки лайсната силикона излезе отстрани и сега е мазало.
става като мръсотия, като кир... като се опитам да го избърша...
а и плочките и ламината са светлобежави и изглеждат мръсни.  ooooh!

# 158
Потърси в железарииите и подобни магазини препарат за отстраняване на силикон. Виждала съм доста и дори онзи ден в Лидъл имаше на промоция. Преди обаче да омажеш всичко с него пробвай някъде на скрито ефекта и в/у ламината и в/у плочките.Не съм го тествала и нямам идея дали ако е прекалено тъмна или светла повърхността няма нещо да се смени цвета, не ми се вярва, но все пак пробвай някъде, където не се вижда.

# 159
Запис да ви следя момичета връщам се назад  да ви чета   bouquet

# 160
Привет, момичета!
Препоръчайте ми блокче за тоалетната чиния. Искам да образува пяна и да ухае приятно. Използвала съм най-различни, но не мога да попадна на най-доброто. Харесвам Бреф-а, но той буквално се стича от кошничката и свършва за 2-3 дни. Ползвали ли сте от тези, които се залепват (?) директно за тоалетната чиния и нямат кошничка? Какви са отзивите за тях?
Прочетах темичката и видях, че хвалите Пулирапид за банята. Тъй като ми беше свършил препарата, днес си взех да го изпробвам. Според мен този, който позлвам от дълго време от ДМ цикламено шише със зелена помпичка е в пъти по-добър от Пулирапид. Препоръчвам го! Ако някой проявява интерес мога да изнамеря снимка.

# 161
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Кошничка не мога да препоръча, защото от доста време ползвам сини хапчета.Преди бях доволна и аз от Бреф-а.Наскоро ползвах тази лепящите се - няма такъв ужас поне според мен.Изобщо не ми харесаха.
От Пулирапида и аз не останах очарована, за няколко седмици пробвах него, Циф за баня и Медикс Резър....за мое учудване най-доволна съм от Медикса.
Аз често ходя в ДМ ...ако може да покажеш снимка и това да опитам  Grinning

# 162
Пантера, ето това е : http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/denkmit_home/pr … ower_reinger.html
Дали се вижда? Първо го купувах както е на снимката, а от известно време е в цикламена бутилка със зелена помпа.

# 163
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пантера, ето това е : http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/denkmit_home/pr … ower_reinger.html
Дали се вижда? Първо го купувах както е на снимката, а от известно време е в цикламена бутилка със зелена помпа.

Мерси.ще го пробвам   bouquet

# 164
Тоалетна кошничка - да издържа дълго, да ухае, да прави пяна - Амби пур. Купувам син или зелен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт