Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 424
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Този ли беше линка: http://bglotos.com/?

# 226
# 227
В Лотос цените са доста по-високи Confused.

# 228
Страшно доволна съм от универсалния препарат за под и всякакви твърди повърхности Грюн грийн - мие чудесно, мирише приятно.
Фуги почиствам с препарат за баня на същата фирма. Ползвам и мека четка.

присъединявам се на сто процента - и двата препарата са супер; този, който е с пръскалка за плочки чисти чудесно всичко, включително фуги, като нито натискам особено, нито изчаквам да се разкисва Peace

Даже искам да благодаря на момичетата в темата, които споделиха за тази марка - откакто си взех почти всичко от серията, направо се родих Simple Smile

Ще се засиля и аз към Карфур тогава.
От хапчетата им за миялна съм изключително доволна!

и аз се включвам с похвалите за Грюн Грийн. Няма техен препарат от който да съм недоволна. Но забелязах, че в Пикадили няма избор.

При това са и безвредни.  Peace

# 229
  • Пловдив
Преди малко изчистих банята с грюн гриин и съм страшно доволна. Банята не ми беше чистена сериозно от няколко месеца, че чаках мъжо да я изчисти. На 95 % се изчисти перфектно. Сега ми трябва нещо по специфично за много засеканите места. Имате ли да предложите нещо. Едното място е във ваната. Другото е на самия смесител, а и на плочките имам една диря от ръжда. Давайте идей да си оправя банята на 100 %.

# 230
Къде във Варна да открия Грюн Грийн за банята? Карфур?

# 231
  • Варна
Ами в Карфур я има тази марка, но дали целия асортимент е наличен ....

# 232
Къде във Варна да открия Грюн Грийн за банята? Карфур?

Пикадили?

# 233
  • Варна
Аз съм проверявала за таблетки за миялната в два от веригата магазини - няма. Не вярвам спрея за баня да го има.

# 234
Възможно ли е в Пикадили да не зареждат вече от тази марка  newsm78 Днес пак отидох и питах човек от персонала, който ми каза, че не зареждат техни продукти.

# 235
  • Пловдив
Защо не звъннете да представителя им и да ги питате във вашия град дали зареждат някой магазин. Така няма да трябва да обикаляте от магазин на магазин.  Wink

# 236
  • I want it all and I want it now.
По ваша препоръка ползвам таблетките за миялна на Грюн Грийн. Доволна съм.
Сега ми трябва нещо за почистване на фурна.  PeaceИскам да може да почисти без да се налага да търкам 2часа  Laughing Благодаря.   bouquet

# 237
Питах за Варна ако някой знае в кой има точно препарата за баня, защото ще сме за малко там, а тук в Русе не го зареждат. Искам го!

# 238
Syn, това е страхотно за фурна:

Чела съм, че спреят за фурни на дрогериите ДМ също бил хубав, но нямам мнение.

# 239
  • Варна
Питах за Варна ако някой знае в кой има точно препарата за баня, защото ще сме за малко там, а тук в Русе не го зареждат. Искам го!
В събота или неделя ще се занеса до Карфур и ще проверя, ако не ти е късно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт