Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 475
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте! Искам да Ви попитам за някакъв начин за връщане на предишния цвят на боядисана при пране дреха..По-скоро бански на бели и тъмно сини ленти е,но сега бялото е почти синьо Sad Помоooщ!! Praynig

В темата за праховете бях чела за някакъв препарат на Хайтман, който може би ще ти помогне. Ако намеря картинка ще ти я сложа по-късно.
Този препарат действа чрез обезцветяване. Имам го, ползвах го веднъж, обезцветих, т. е. съсипах дрехи, затова съм оставила да го ползвам само за бяло, оцветено при пране с друг цвят.

# 271
Karimma, добре че сподели, защото аз не съм го ползвала, но ми е останало в главата, че върши работа в такива случаи.  Hug

# 272
Ariel stain remover

# 273
Наминавам да похваля Спот на Перилис.
Децата ми са с цели 9 години разлика. Запазила съм някои дрешки от каката, които сега ползвам за малката. С помощта на Перилис без никакви усилия и за броени минути успях да се преборя с петна, които са отлежавали в продължение на 9 години. /тъй като навремето просто не съм успяла да ги махна/. Shocked Rolling Eyes Наистина съм поразена.

# 274
Спот на Перилис при мен маха само плодови пресни петна. С петна от кафе и то съвсем пресни не успя изобщо да се справи. Не бих купила отново.

# 275
  • Варна
Този препарат действа чрез обезцветяване. Имам го, ползвах го веднъж, обезцветих, т. е. съсипах дрехи, затова съм оставила да го ползвам само за бяло, оцветено при пране с друг цвят.

Ако дрехата така или иначе е съсипана, както в случая, не пречи да се опита.
Аз бях съсипала цяла пералня - бях предимно светли дрехи, които излязоха туук таме зацапани с червено.
Ползвах в пералнята (на опаковката пише, че може и на ръка) - обезцветява много равномерно. Всичко, което беше бяло си стана бяло. Останалите цветове (цикламено и тъмно жълто) се сведоха до нюанси на бежово-жълто (може и да си има име цвета, но не го знам).
Когато за втори път съсипах пране, не хукнах веднага към магазина, а го оставих да изсъхне и го изпрах с препарата след това. Нямаше никакъв ефект.

# 276
  • ВАРНА
Как да почистя петна от химикал и масло от бяла лачена Адидас чанта ?Много ми е красива.Имате ли някой трик за петна на такъв атериал-тип мушама?

# 277
Как да почистя петна от химикал и масло от бяла лачена Адидас чанта ?

Никак. Мастилото е попило и изчистване няма.

# 278
  • Там, където ме обичат
Как да почистя петна от химикал и масло от бяла лачена Адидас чанта ?

Никак. Мастилото е попило и изчистване няма.
Не, чистила съм преди много години мастило. Мъжът ми си беше напъхал химикалката в джоба на ризата без да сложи капачката й. Но не си спомням. Преди 10-тина години, т.е. не е било ни Спот, ни Вениш, но какво ... ooooh!

# 279
Да се изчисти мастило от незатворена химикалка по памучна тъкан и мастило от лак е нещо съвсем различно. Мастилото няма как да излезе от кожа или лак, най-вече ако той е естествен такъв.
Следи от химикалка по памук се изпират и с най-обикновен прах за пране.

# 280
Как да почистя петна от химикал и масло от бяла лачена Адидас чанта ?Много ми е красива.Имате ли някой трик за петна на такъв атериал-тип мушама?

С мокри кърпички не става ли?

# 281

За драскотина от химикал ли се касае или за цяло петно от мастило?
Ако е само драскотина, пробвай с Циф! Аз едно време така си почиствах бели лачени обувки.  Crazy

# 282
  • София

Ако дрехата така или иначе е съсипана, както в случая, не пречи да се опита.
Аз бях съсипала цяла пералня - бях предимно светли дрехи, които излязоха туук таме зацапани с червено.
Ползвах в пералнята (на опаковката пише, че може и на ръка) - обезцветява много равномерно. Всичко, което беше бяло си стана бяло. Останалите цветове (цикламено и тъмно жълто) се сведоха до нюанси на бежово-жълто (може и да си има име цвета, но не го знам).
Когато за втори път съсипах пране, не хукнах веднага към магазина, а го оставих да изсъхне и го изпрах с препарата след това. Нямаше никакъв ефект.
Именно - и при мен така се получи - цветовете от ярки станаха бозави. Опитвам се да си представя тъмносините ленти на банския как ще изглеждат след обезцветяването  Rolling Eyes Но си права - нищо не пречи да се пробва, ако така или иначе е прежалена дрехата. На мен ми предстои отново това упражнение, но петната са само върху бялата част на блузка с апликации отпред (а петната са долу), та мисля да накисна само тази част от блузката в разтворения в леген с вода обезцветител.

# 283
  • ВАРНА
Прекрасни стееееее!!!!!!Благодарение на вас и Циф станаха чудеса.Почисти се перфектно!

# 284
може ли да ми кажете с какво да почистя нови кухненски шкафове.

Общи условия

Активация на акаунт