Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 515
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Да, вече се сетих за кои говориш. Да разбирам, че щом ги ползваш няма опасност от надраскване? Моят плот го ползвам от 2 месеца и още му треперя отгоре. Даже не съм си взела и от тези шпатулки пак от притеснение да не го повредя.
Шпатулата няма да го повреди, стига, разбира се, самата тя да е качествена. Моята си вървеше в комплект с плочата (Електролукс). По-сериозно трябва да се внимава за разсипване на захар или силно концентриран захарен сироп върху нагорещен котлон - стават дупки.

И моята плоча е Електролукс, но явно ме ни се е полагала шпатула. Това за захарта и друг път съм го чувала. Трябва да се внимава.

Raja_nikol, беля ли направи?  Wink Важното е че не е имало последствия.  Peace

# 301
И аз го бях чувала, разсипах без да искам захар, изгоря, пуши...ама нищо не му стана.
Не се шашкайте, не са толкова кекави  Laughing

# 302
  • София
И аз го бях чувала, разсипах без да искам захар, изгоря, пуши...ама нищо не му стана.
Ти си го чувала, а аз съм го виждала  - там е разликата Wink

# 303
Нали голям зор да си купя препарата за баня на Грюн Грийн... не съм доволна. На тъмно кафявите плочки ми остана бял филм, а малките наслагвания по батериите на варовик не се изчистиха. Оставам си с перфектно почистващия препарат с оцет на dm. И е по-евтин - 2,40 лв ми стига за месеци, а днес с ГГ докато напръскам всички плочки и батерии 1/4 замина! Струва почти 5 лв.

# 304
Аз ще го пробвам този на ДМ непременно. В момента обаче преоткрих препаратите на Дионис и съм много доволна от санитарния гел. До този момент не бях го ползвала. Като си свърша запасите от тази марка, ще пробвам и хвалените от вас на ДМ. Грюн грийн търсих днес в Карфур на Славейков - имаше само таблетки за съдомиялна.

# 305
В какви магазини се продават препаратите на Дионис?

# 306
Дионис са МЛМ. Аз си ги купих от интернет, но платих и за куриер. Независимо от това ми излезе на сметка, защото са икономични и качествени.

# 307
Дионис са МЛМ. Аз си ги купих от интернет, но платих и за куриер. Независимо от това ми излезе на сметка, защото са икономични и качествени.
Каква  е цената?

# 308
Ето я - http://produktidionis.alle.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0% … 0%BF%D0%B8%D1%81/ От този сайт си ги поръчах моите продукти. Засега съм ползвала пастата, санитарен гел, ТОК и препарата за прозорци. От всичко съм много доволна. В къщи имаме много стъкла и този за прозорците ме устройва идеално. Нямам отзиви за другите им продукти обаче. То май имаше отделно обсъждане на тази марка по-назад в темата. Ако не ме лъже паметта, по повод на тях беше открита първата тема за препаратите.

# 309
  • Варна
milittana , не те лъже паметта, аз от онази тема се зарибих да ги пробвам. Благодаря ти много за линка, открих си там магазин от който да си взема паста най-накрая. По-точно 6 пасти, защото вече повече от половин година не успявах да се свържа с моята дистрибуторка, и на хората около мен също им свършиха пастите.

Ползвала съм:
- пастата, то е ясно, няма да се отплесвам да обяснявам отново за нея;
- санитарния гел - не съм го ползвала за тоалетна, а за плочките в банята, водата се стича по-бързо и не остават толкова варовикови отлагания. Подейства и за обезмирисяване на мъжки обувки;
- препарата за прозорци. Наистина запотяването намаля. Сравнявала съм само с Амуей-ския (на огледалото в банята), по-доволна бях от този на Дионис. Обичам когато взема някакъв нов препарат да обработя една и съща повърхност наполовина с новия и наполовина със стария, за да мога да направя реално сравнение;
- верото - хареса ми, не ми създаваше проблеми с кожата (имам дисхидроза и дори мокренето с чиста вода понякога е проблем), но не беше и нещо чак толкова велико, че да го поръчам втори път, при положение, че в 90% от случаите мъжа ми мие чиниете. Все пак беше по-добро то това на Амуей;
- активния избелител - харесва ми и за премахване на петна и като добавка към праха за "поддържане" на светлото пране, но не мога да го сравня с нищо, за да ви ориентирам дали си струва;
- омекотител - нищо особено и със странна миризма, предпочитам един бадемов на Фрош (който също успях да си намеря онзиден, след 3 месечно търсене по разни вериги);
- течен абразив с мирис на лимон (в сайта го няма, може да са го спрели) - с нищо не беше по-добър от Роли например, а и не можеше да се ползва с голи ръце (ръкавиците също ми правят проблеми, когато дисхидрозата ми се обостри);
- микрофибърна ръкавичка - мека е, а почиства идеално дори надраскано с флумастри и химикали (дъщеря ми много обичаше да си драска полицето, вкл. и да си гримира очите с химикал). Не мога да сравня с ръкавички на други фирми или с други микрофибърни кърпи - не съм правила опити. Лошото беше, че в различните партиди бяха различни и по цвят и по вид на материята и имаше и несполучливи между тях.
- анатомична възглавница - аз не я харесах, твърда и неудобна ми беше, но дъщеря ми си спи на нея вече 2-3 г. и не си я дава. Колежка си купи 3 или 4 една след друга.
Май друго не съм ползвала.

# 310
Е, Пунчик, ти си била цял експерт в препаратите на Дионис! Благодаря за отзивите за някои, които не познавам. Наистина до този момент са ми фаворит и повече ги харесвам /и ценово!/ от Амуей. Но не съм пробвала тези на Екопромакс - не зная там как е положението, но виждам, че са с по-малък асортимент. Наистина ми е удобно да си заредя от тези препарати и да платя една куриерска такса, пак ми е по-изгодно. Щом имаш дискомфорт с кожата на ръцете, предполагам пастата ще е подходяща за теб - аз всичко правя с ръкавици, дори и чиниите които мия на ръка (повечето ползвам миялната). За веро толкоз пари и аз няма да дам - ползвам си българското такова. В къщи като че ли най-се харчи препарата за фаянс и теракот и този за стъкла и затова ми е важно да са икономични и качествени. А и миришат много добре. Не зная колко са екологични, но това засега го игнорирам.

# 311
  • Варна
Не е добре да разчиташ изцяло на моето мнение, защото някои неща съм ползвала преди 5 г. (например омекотителя и течния абразив) и може вече да са си коригирали недостатъците  Simple Smile

Щом имаш дискомфорт с кожата на ръцете, предполагам пастата ще е подходяща за теб - аз всичко правя с ръкавици, дори и чиниите които мия на ръка (повечето ползвам миялната).

Тук хората са предубедени към продуктите от МЛМ и като започнеш да хвалиш нещо дистрибуторско, все смятат, ще се опитваш да ги вербуваш за да си пълниш джоба, затова се опитвам да се спирам и да не се превъзнасям чак толкова. Не искам да звуча като баба Койна от Телешопа Sad Иначе всеки път го казвам - след почистване с пастата кожата ми е по-добре отколкото, ако съм мила нещо само с вода, омекотява кожата, прави мноого фин пилинг, не мис е нацепват ноктите и наистина действа много добре на изгорено. Това го провери за първи път майката на една колежка. Опръскала се с олио и намазала няколко от напръсканите места с пастата, а другите или с нищо или с това с което се маже по принцип (не помня вече, защото беше отдавна) и намазаното с пастата въобще не се беше подуло, а на другите места бяха станали мехури. Аз също го изпробвах, като мястото за сравнение беше намазано с домашен мехлем с невен.

Екопромакс и аз не съм опитвала, а съм срещала мнения, че пастата им била даже по-добра. Обаче не мога да намеря дистрибутор за Варна. Писах на имейл от някакъв сайт, но вместо да ми се отговори конкретно - за Вн дистрибутор е еди кой си с едикакъв си телефон, или условията за доставка са едикакви си - ми бяха пратили някакъв телефон, а аз не искам да се занимавам с разни непознати дистрибутори, които да ми обясняват колко е изгодно и аз да стана дистрибутор, да се опитват да ми пробутват и разни други неща, и изобщо да ме заливат с нежелана информация.

# 312
Ти си го чувала, а аз съм го виждала  - там е разликата Wink

Какво му се случи на твоя? Каква марка е /или беше  Confused/?

# 313
  • Бургас
аз да попитам какво използвате за почистване на ламинат? Пробвала съм с няколко препарата и на две седмици сменям мопа, но ми остават едни такива провлачени следи като замазано. ако някой може да помогне ще съм много благодарна

# 314
ламината аз чистя с това http://www.hygi.de/oro_fix_pflegereiniger,pd,9967.html?mcid=8
Купувам го от Карфур.

Общи условия

Активация на акаунт