Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 449
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
В неделя с помощта на телчето за кухня успях да махна варовика от батерията и ваната. Въобще не се надраха. Пробвай на едно скришно местенце.

# 361
Момичета, какво ползвате за душ кабини? Само препарат за стъкла ли може?

Аз от години ползвам санитарен гел на Дионис и понякога я чистя с пастата на Дионис. Никога не са ми оставали капки след почистването - все едно че няма стъкло. С препарата за стъкло (пак на Дионис) съм чистила само от външната страна и то примерно 3-4 пъти годишно. Отвън няма капки  Simple Smile

# 362
В неделя с помощта на телчето за кухня успях да махна варовика от батерията и ваната. Въобще не се надраха. Пробвай на едно скришно местенце.

Здравей. По-добре не търкай с тези телчета - сега може да не са се надрали, но следващия път няма гаранция. По принцип не е желателно да се търка с телче по батериите. Опитай с пастата на ДИОНИС и няма да съжаляваш. Търкам си с нея на общо основание и то само с гъба подобна на гъбите за съдове - тези които имат един слой като четка отгоре  Simple Smile Има такива специални за баня гъби - на фирма КОНВОЙ са - 2-3 пъти по големи от кухненските гъби и по-тънки - обхваща се по-голяма площ с тях.
Успех! Peace

# 363
Здравейте!
Два пъти съм чистила стъклата на душ кабината със препарат за фаянс/каквото имам/, Циф за баня + лимонтузу.Почиства се лесно и бързо.Обаче... страх ме е лимонтузуто да не увреди нещо от душ кабината-рамката е метална.Фугина дали няма да се разяде от киселината?Пробвах върху батериите-нищо не им стана, но ако продължавам с това често използване на лимонтузуто...
А е толкова лесно-напръсквам с препарат, минавам с обратното на гъбата с лимонтузу и е готово.
В началото и аз забърсвах с кърпа, по не остават следи, но сега...

# 364
Пиша за последен път в тази тема, т.к. някой със сигурност ще реши че искам да си правя реклама - уверявам ви не е така!
5 години си чистя душ кабината и батериите и стъклата, мивката и каквото се сетя с препаратите на ДИОНИС - е нищо им няма - нито са надрани, винаги лъсват, като нови са ми. Така че момичета, за да не се притеснявате - просто опитайте с тези прословути препарати. ДОБРА РАБОТА вършат. Аз точно тук в този форум научих за тях, и откакто ги купих за първи път, не поглеждам никакъв друг препарат - който иска да вярва...... АЗ съм адски доволна, моите приятелки и колежки също.....
Чистя си и не се притеснявам нито за ръцете си, нито за това което чистя, че ще се нарани и т.н.
 Simple Smile

# 365
Вярно е това за Дионис - аз имам същото впечатление, макар и да не съм толкова лоялна към марката. Но това се дължи само на обстоятелството, че си изгубих контакта с дистрибуторката по едно време.

# 366
Питам и тези, които разбират от свесни препарати за почистване:
Имам едни маратонки, които на онази  част, която е от плат, са имали залепен най-вероятно етикет. Прах ги няколко пъти в пералня. Не се маха петното. Има ли някой идея с какво да ги очистя?

# 367
Имам едни маратонки, които на онази  част, която е от плат, са имали залепен най-вероятно етикет. Прах ги няколко пъти в пералня. Не се маха петното. Има ли някой идея с какво да ги очистя?

Предполагам, че петното е от лепило. Пробвай с малко лакочистител, така съм чистила петно от залепен стикер върху пластмаса.

# 368

Предполагам, че петното е от лепило. Пробвай с малко лакочистител, така съм чистила петно от залепен стикер върху пластмаса.
Върху пластмаса добре, ами да не повредя нещо маратонките?

# 369
Другия вариант е с някаква почистваща паста да пробваш. Но лепило не се чисти лесно от текстил.

# 370
Каква например?

Това например съм го пробвала. Не става.

# 371
Привет! Можете ли да ми препоръчате хубав препарат за естествен паркет. Последно пробвах на ДМ препаратите и не ми вършат работа.

# 372
тези препарати Дионис, като са толкова хубави, защо ги няма по магазините? това с дистрибутора не ме устройва.
за лепило от етикети и аз се интересувам. на всички стоки лепят все едно никога няма да се ползва стоката. от стъкло се маха, но от пластмаса и друг материал не излиза. не искам да минавам с лакочистител нещата на малкия.

# 373
тези препарати Дионис, като са толкова хубави, защо ги няма по магазините? това с дистрибутора не ме устройва.
за лепило от етикети и аз се интересувам. на всички стоки лепят все едно никога няма да се ползва стоката. от стъкло се маха, но от пластмаса и друг материал не излиза. не искам да минавам с лакочистител нещата на малкия.
Добре де, ама защо ни се караш  newsm78? Ползвай каквото искаш и от каквото си доволна в крайна сметка.

# 374
  • Варна
Професионалните препарати за почистване също ги няма в Пикадили и Карфур... сигурно защото и те не са толкова добри, колкото Бонукс, Циф, Цилит, Доместос и т.н.  Joy
Иначе и мен не ме устройват дистрибуторите, много напористи ми идват, но в случая няма как.
Иначе и аз не съм толкова "лоялна" към марката. Купувам и изпробвам различни неща. Последния път си взех Медикс за баня - хареса ми повече от Цилит бенг, но може и да е само, защото мирише по-проятно.

Общи условия

Активация на акаунт