Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 477
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Аз още не съм започнала да чистя моя ламинат (не съм се нанесла), но оглеждах разни теми. Повечето твърдяха, че чистят добре със стирките от този вид . От препаратите масово хвалеха някакъв от Метро, но не се сещам за името в момента.

# 316
Здравейте.
Аз съм от феновете на Дионис. Започнах да ги ползвам тези препарати преди повече от 5 години. Бях прочела за тях тук във форума и си намерих даже дружка дистрибутор от тук. Честно казано много съм доволна от пастат, препарата за стъкла, ТОК и санитарния гел. Имам и паста за кожа, възглавница за хъркане и разни други. Сега мисля да пробвам препарата за съдове, препарата за петна и за миална машина.
Мисля даже да стана и дистрибутор, защото до сега ми се е налагало да поръчвам за много хора от тези препарати и то чрез трети човек. Но това както и да е.
Пастата е уникална, с нея чистя керамичния плот, фурната и тенжери, тави ..... да не говорим за някои други петна от ремонти и т.н. УНИКАЛНА Е!
Препарата за стъкла е супер - това което казват за него, че ако си намажеш огледалото в банята с него няма да се изпоти - ВЯРНО Е! Пробвах преди доста време и останах изумена Simple Smile
Санитарния гел - с него си почиствам банята и WC.
ТОК - чистя пода, шкафове и каквото и друго да се сетя.....
Това е моето мнение за тези препарати, препоръчвам ги на всички мои приятели, колежки - за сега няма недоволни. Като гледам и вашите мнения - май и тук всички са доволни!  Simple Smile

# 317
  • Варна
Влизам да споделя, че съм страшно доволна от препарата за прозорци на Грюн Грийн.

# 318
да споделите от къде да намеря препарати на Дионис. гледах в големите маркети, но няма...

# 319
На предната страница точно това се обсъждаше.

# 320
аз питам за магазин, а не за поръчка по интернет. във Варна досега не съм ги виждала

# 321
  • Варна
Е да де. И точно аз на предната страница се радвах, че на посочения сайт има посочен и магазин и тел. на дистрибуторката, която ги предлага там. Златинка някоя си. Не съм и звънила още, защото скоро няна да ходя към ж.к. Левски.

# 322
Здравейте,в тази тема попаднах на мами,който препоръчват препарата на ДМ за следите от варовик-страхотен е.Някой може ли да ми препоръча препарат за плочките за банята(черни)без да оставя следи?Благодаря

# 323
Здравейте,в тази тема попаднах на мами,който препоръчват препарата на ДМ за следите от варовик-страхотен е.Някой може ли да ми препоръча препарат за плочките за банята(черни)без да оставя следи?Благодаря

Именно, точно той. И моите плочки са тъмно кафяви и само с него не ми оставят следи. Ако говориш за жълто зелената опаковка от 1л.

# 324
Да,точно за него става въпрос ,но мислех,че е само за санитария.Благодаря,веднага ще пробвам

# 325
а може ли да цъкнете една снимка тука, че предния път като ходих и питах, не знаеха за кой препарат им говоря и така и не го намерих Sad

# 326

Той се води за варовик, но пък като мия вертикалните тъмни плочки с други препарати винаги ми е оставало бяло, но пък моите не са много замърсени, защото са нови и единствено им замърсяване е от варовика, който остава след къпане от пръскането. Ако са повечко замърсени може с някой препарат да се изчистят, а после да се мине с dm-ският.

# 327
  bouquet mn blagodarq!
на мен ми трябва за черни плочки в тоалетната.
там не се мокрят, но като ги забърсвам със какъвто и да е препарат, който се разтваря във вода, после черните стават на петна и белеят.
а този препарат предполагам и той се разтваря във вода? Thinking

# 328
Tedka, не се разтваря, нанася се директно. Аз слагам на една гъба и така. Опитай, той не е скъп, около 2,40 лв за цял литър.Сигурна съм, че след него няма да има бели петна.

# 329
  • Варна
Въпрос към хората с тъмни плочки - "подсушавате" ли банята след къпане?

Плочките ми са светли и белезникави (защото съм мързел, а от колежка знаех каква беля са тъмните плочки), но вратата е тъмна и по нея оставаха следи от капки.  Купих си подобно перо от Биг шоп. След къпане обирам водата и от вратата и от плочките (дори да не е след всяко къпане, а през 2-3 дена, пак има ефект) и си спестявам търкането с препарати (или по-точно се налага мнооооого по рядко). Последно го използвах и за прозорци - забърсвам прахоляците, минавам с мокра кърпа и после обирам с перото - не остават замазани следи, както ако се опитвам да си обирам влагата с микрофибърна кърпа.
Опитайте и споделете има ли същия ефект при тъмните плочки, че ми е интересно. Все пак вратата ми не е гланцирана като плочките и има шарки наподобяващи дървена повърхност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт