Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 131 406
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Жалко.
Това с израелските... постъпила си правилно.
ДМ имат собствени марки, но са средно към ниско качество. Все пак е решение.

# 391
  • Пловдив
Някой има ли мнение за тези препарати http://shopthebest.eu/manufacturer/33/almawin.html

# 392
Момичета, днес 1 час гледах препаратите в Карфур, но на Грюн Грийн нищо не намерих. Исках да пробвам този за стъклата, за банята ... Къде мога да ги открия? Само да не е по интернет, че не ми се занимава. Иначе взех прословутите им таблетки за съдомиялна, че да ги видим колко струват.

# 393
  • Варна
После нали ще споделиш, че ми е интересно. От това, което четох, останах с впечатлението, че ги купуват, защото не замърсяват природата, а не защото чистят перфектно. И после пък трябвало по-често да си миеш миялната със специалния препарат... Може и да греша - понякога чета по 3 неща едновременно и накрая всичко в главата ми става на каша.

# 394
После нали ще споделиш, че ми е интересно. От това, което четох, останах с впечатлението, че ги купуват, защото не замърсяват природата, а не защото чистят перфектно. И после пък трябвало по-често да си миеш миялната със специалния препарат... Може и да греша - понякога чета по 3 неща едновременно и накрая всичко в главата ми става на каша.

Добре си мият таблетките, даже много добре.
За миенето на миялната със специалния препарат е препоръчително независимо кой или какъв препарат използваш.

# 395
Момичета, днес 1 час гледах препаратите в Карфур, но на Грюн Грийн нищо не намерих. Исках да пробвам този за стъклата, за банята ... Къде мога да ги открия? Само да не е по интернет, че не ми се занимава. Иначе взех прословутите им таблетки за съдомиялна, че да ги видим колко струват.

Вчера в Кауфланд Дружба го мернах - 3.60 лв беше, в Овча купел също имаше...

# 396

Само че съм пропуснала да напиша,че става въпрос за Бургас  ooooh!

Пунчик, ще пиша. В темата за съдомиялните много ги хвалят.

# 397

Да, ползвам това http://shopthebest.eu/product/1941/almawin-preparat-za-izbelvane.html
и това http://shopthebest.eu/product/1939/almawin-bio-aromatizator-125-ml.html
Доволна съм и от двете. Това за избелване е страхотно, пробвала съм го върху кръв и пожълтяла бяла блуза под мишниците - върши страхотна работа. Ароматизатора също е ок, дрехите на детето миришат приятно и чисто.

# 398
  • Бургас

Само че съм пропуснала да напиша,че става въпрос за Бургас  ooooh!

Пунчик, ще пиша. В темата за съдомиялните много ги хвалят.

В Бургас ги купувам аз от "Карфур". И съм изключително доволна.

А иначе да кажа - вчера си излъсках крановете със смес оцет и сода. Блеснаха перфектно и не задържат капки вода.

# 399
Tintina, в кой Карфур в Бургас? Аз търсих в новия мол. Къде по-точно ги откри?

# 400
  • Бургас
Има ги и в двата, последно купувах от новия мол, а преди това - в стария. На рафтовете с препаратите за съдове - веро, и т.н. Гледай по-внимателно, защото ги завират понякога на горните стелажи и не се виждат особено.

# 401
Hug момичета, благодаря ви за съветите за почистване на инокса с олио (направих го с Хип, че имах останало от бебето), по-лъскав хладилника не е бил никога; и по-лесно полиране не съм правила досега; първо изчистих мръсотията и пръстите с малко обезмаслител,  пръснах на една кърпа; а с олиото след това  вече блесна инокса Hug
да споделя горчив опит, след няколко месеца време откак се зарадвах, че лесно си чистя хладилника и аспиратора, и след като направих въпросната процедура 3-4 пъти само, трябва да кажа че се появи необяснима ръжда по аспиратора, само на фронталната част, която търках с олиото Sad аспиратора е инокс, и оранжево-червените точици са ръжда сигурна съм; тези две неща са в противоречие, знам, обаче и двете са факт; избърсах със суха бяла кърпа и по нея останаха оранжеви следи, точно като от суха ръжда; незнам какво да правя, дали да не се обадя във фабер да се оплача, като си затрая за олиото Cry

# 402
Hug момичета, благодаря ви за съветите за почистване на инокса с олио (направих го с Хип, че имах останало от бебето), по-лъскав хладилника не е бил никога; и по-лесно полиране не съм правила досега; първо изчистих мръсотията и пръстите с малко обезмаслител,  пръснах на една кърпа; а с олиото след това  вече блесна инокса Hug
да споделя горчив опит, след няколко месеца време откак се зарадвах, че лесно си чистя хладилника и аспиратора, и след като направих въпросната процедура 3-4 пъти само, трябва да кажа че се появи необяснима ръжда по аспиратора, само на фронталната част, която търках с олиото Sad аспиратора е инокс, и оранжево-червените точици са ръжда сигурна съм; тези две неща са в противоречие, знам, обаче и двете са факт; избърсах със суха бяла кърпа и по нея останаха оранжеви следи, точно като от суха ръжда; незнам какво да правя, дали да не се обадя във фабер да се оплача, като си затрая за олиото Cry

А по хладилника има ли следи? Не е сигурно, че е от олиото, за това ако аспиратора е в гаранция още, отивай да правиш рекламация. Иначе ще се ядосваш всеки път като го погледнеш. Ние няма да казваме на никой  Wink

# 403
  • I want it all and I want it now.
Обади се щом е в гаранция. Peace Инокс почиствам като напръскам с препарат за стъкла и после с микрофибърна кърпа забърсвам. Олиото  не е много хубаво,защото после целият прахуляк се залепва за това място.

# 404
еми не е в гаранция, на 8 г. е вече, ама нали инокс би трябвало да значи неръждавейка за цял живот Thinking; всъщност интересно би било да споделят хора, които имат такива уреди над 10г, какво се случва с тях Crossing Armsнякой да е забелязал изменяне на материала или нещо различно?

Общи условия

Активация на акаунт