Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да почистя фугите на плочките и теракота в банята?
Как мога да премахна петна от червено вино?
Как да премахнете петна от сок от яке, направени от вишна или боровинка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да почистя фугите на плочките и теракота в банята?
За почистване на фугите на плочките в банята можете да използвате течен абразив Dioniс или специализирани почистващи препарати за фуги като Bad-Reiniгер, които се предлагат в специализирани магазини. Освен това, гъби Magic Eraser от Finish са били препоръчани за ефективно почистване на фугите между плочките.
-
Как мога да премахна петна от червено вино?
-
Как да премахнете петна от сок от яке, направени от вишна или боровинка?
-
Как мога да премахна петна от масло или смазка?
-
Как мога да премахна неприятната миризма от дивана?
момичета, благодаря ви за съветите за почистване на инокса с олио (направих го с Хип, че имах останало от бебето), по-лъскав хладилника не е бил никога; и по-лесно полиране не съм правила досега; първо изчистих мръсотията и пръстите с малко обезмаслител, пръснах на една кърпа; а с олиото след това вече блесна инокса
аспиратора е инокс, и оранжево-червените точици са ръжда сигурна съм; тези две неща са в противоречие, знам, обаче и двете са факт; избърсах със суха бяла кърпа и по нея останаха оранжеви следи, точно като от суха ръжда; незнам какво да правя, дали да не се обадя във фабер да се оплача, като си затрая за олиото
Инокс почиствам като напръскам с препарат за стъкла и после с микрофибърна кърпа забърсвам. Олиото не е много хубаво,защото после целият прахуляк се залепва за това място.
; всъщност интересно би било да споделят хора, които имат такива уреди над 10г, какво се случва с тях
някой да е забелязал изменяне на материала или нещо различно?