Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 4

• 129 791
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Е, ако не съм изчистила с прахосмукачката преди, остават по земята праха и власинки. Или ги събирам с метлата, или чистя преди това.

# 631
Мегисан, в русенският Карфур има само един вид ГГ за под. Струва 4 лв и нещо.

Скрит текст:

# 632
  • Русе
Мерси, виждала съм го, но мислех, че е за плочки, не за паркет. Ще го прибавя и него в списъка на следващото ходене и ще се надявам да не ме изхвърлят от нас с толкова препарати Wink.

# 633
този ли на ГГ става и за кухненския плот? беше коментирано по-напред в темата и се зачудих аз ли не съм разбрала. и в Карфура Варна има същия...

# 634
този ли на ГГ става и за кухненския плот? беше коментирано по-напред в темата и се зачудих аз ли не съм разбрала. и в Карфура Варна има същия...

точно този ползвам, сипала съм си в една бутилка с пръсалка и обслужвам цялата кухня Mr. Green
Отделно в кофата с мопа за подовете.

# 635
Аз и паркета чистя с универсалният ГГ, а много му треперя, защото е стар дъб и се нуждае от галене направо, но ГГ измива чудесно и няма никакви поражения.

# 636
  • Русе
Супер, ще се пробва и той значи Simple Smile.

# 637
  • София
Знае ли някой препарат за почистване на съдове с керамично покритие? В магазините намирам само такъв за керамични плотове и се чудя мога ли да ползвам такъв за почистване на тиган.

# 638
Sash, може да действаш с обезмаслител - Мелио, Медикс  Peace

# 639
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Sash, може да действаш с обезмаслител - Мелио, Медикс  Peace

Обезмаслителят на Медик е гола водА.Този на Мелио и Цилит са хубави.

Да похваля и аз "магическата" гъба на Фино.Изчисли ми половин стена с отпечатъци и следи от обувки.Чудесна е.

# 640
Купих си италиански Мр. Пропър, много съм доволна!

# 641
Знае ли някой препарат за почистване на съдове с керамично покритие? В магазините намирам само такъв за керамични плотове и се чудя мога ли да ползвам такъв за почистване на тиган.
Керамичен тиган мия с веро Пур, защо да се ползва обезмаслител?

# 642
  • София
Керамичен тиган мия с веро Пур, защо да се ползва обезмаслител?
Тиганът изцяло керамичен ли е или...
Можеш да го почистиш с циф и гъба, покритието няма да се нарани.
Аз имам само едни дребни гювечета, които не съм ползвала никога. Много искам керамични съдове Simple Smile

milittana, не знам каква е причината да не харесаш мопа. С нова подложка вчера излъсках прозорците( около 100 кв едностранно), мия ламината, теракота, гранитогреса, плочките в банята, терасата. Много съм доволна от тази си покупка Simple Smile Харесвам и другите им продукти, но малко скъпи ми идват.

# 643
Ами както казах вече, сигурно аз не правя нещо както трябва. За прозорците не съм и помисляла, че може да стане. И аз имам отвратително големи прозорци за миене  Mr. Green А за пода - може би, защото искам 2 в 1, каквото е цилиндричния моп - той обира и козината на кучето, дребни песъчинки, прах, трохи и др. Иначе трябва да пускам прахосмукачката първо, но нямам сили вече. А прозорците как така ги излъска - сигурно с мопа само нанасяш препарат и разтъркваш. Предполагам, че след това с нещо по-фино или с гума си обрала мръсотията?

# 644
Момичета, ще съм ви благодарна, ако споделите за почистващ и полиращ препарат за неглазиран гранитогрес. Единствено с почистването му срещам сериозни трудности. Дори водните пръски оставят петна.

За прозорците обмислям да пробвам зимна течност за автомобили, но засега съм доволна и от Clin с алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт